Артропет Колаген тип II Комплекс за Кучета 700 mg - 60 таблетки

  • Марка: NEOCELL

Оригиналните продукти на Neocell имат защитен хлорограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт, то на него трябва да има хлорограмен стикер с логото на Neocell. 

 

 

Покажете на вашия домашен любимец, че все още го обичате!

 

ArthroPet® е иновативна формула на Neocell, която съдържа 100% чист колаген тип II от пилешки хрущял. 

 

Лабораторно тестван за естествено съдържание на колаген, глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина.

 

Биоактивен колаген тип II осигурява всичко необходимо на хрущяла, за неговото здраве и издръжливост. Той е с високо съдържание на колаген тип II.

 

В състава му влизат важни аминокиселини, които са необходими за изгражда­нето на колаген от този тип.

 

Биоактивният колаген е естествен компонент, който подпомага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулату­ра и др.

 

 

Характеризира се с изключително висока степен на бионаличност, което означава, че се абсорбира напълно от организма.

 

Биоактивен колаген тип II съдържа 100% чист колаген тип II от пилешки гръден хрущял. Лабораторно тестван за естествено съдържание на колаген тип II, както и хиалуронова киселина, глюкозамин и хиндроитин, които са ключови компоненти за изграждането и поддържане на здравословна ставна функция. 

 

Биоактивен колаген тип II подхранва ставите с най-богатите и важни градивни елементи за поддържане на тяхната здравина и сила.

 

Съдържа още метилсулфонилметан MSM, както и цетилмиристолат CMO, които са ключови компоненти за изграждането и поддържане на здравословна ставна функция.

 

Също така той позволява физиологичните функции и еластичните свойства на ставите засегнати от дисплазия, да се възстановят. Облекчава болките и улеснява движението в засегнатата става. 

 

Метилсулфонилметан MSM е естествен компонент, който подпомага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулату­ра и др. Характеризира се с изключително висока степен на бионаличност, което означава, че се абсорбира напълно от организма.

 

Тоест ArthroPet® съдържа абсолютно всички компоненти, които изграждат ставният хрущял. 

 

ArthroPet е безопасна и ефективна формула при дисплазия и артрит на кучета от всички породи. 

                                                          

100% натурален продукт.
ArthroPet помага при недостдиг на колаген, износен ставен хрущял и проблеми със съединителната тъкан.
ArthroPet е с вкус на пиле и домашните любимци го обожават!

 

 

 

 

 

Съдържание в 1 дъвчаща таблетка: 

  • Колаген тип II комплекс - 700 mg. Съдържащ: Колаген, Глюкозамин, Хондроитин и Хиалуронова Киселина.
  • Метилсулфонилметан MSM - 200 mg.
  • Цетилмиристолат CMO - 45 mg.
  • Магнезиев Сулфат - 5 mg.

 

Начин на прием: приемайте по 1 дъвчаща таблетка дневно сутрин преди храна. 

 

NeoCell USA е най-голямата компания в света произвеждаща натурален колаген!

 

Собственик на Такода. Лабрадор Ретривър Куче Водач!

 

"Бих искал да изразя огромните ни благодарности и прегръдки на всички от екипа на Neocell, за Вашата доброта и отзивчивост когато Такода беше контузен. Вашият продукт много ни помогна да излекуваме Такода. Нашият ветеринар каза, че ще се възтанови минимум след 6 месеца. Месец по-късно, той започна да се възтановява. А, на третият месец Такода оздравя и се справяше невероятно. Наистина не мисля, че той би се върнал към нормалният живот без Arthropet. Не мога да изразя благодарността си. Той все още има леки болки след по-груба игра, но ние продължаваме с добавките и знам, че ще продължи да се лекува. Неговият ветеринар е изумен и щастлив от факта колко добре се справя. Такода е изключително щастлив да се върне отново на работа и обучение. Благодаря ви много! Аз и Такода ще изпълняваме своят дълг завинаги."
- Такода и неговият собственик!

 

Притежава GMP сертификт за качество!

 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.

 

GMP сертификат за качество!

 

     

NeoCell-081514_2.pdf
90,00 лв. 81,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 81,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!