Доставка

С коя куриерска фирма работите?      

                                                                                                                                                               

Куриерските фирми с които работим са фирма Еконт и Рапидо. Доставката се осъществява чрез куриер в рамките на 1-3 работни дни. Събота и Неделя се третират като неработни дни. След изпращане на вашата поръчка Вие ще получите имейл за потвърждаване на поръчката и наш представител ще се свърже с вас на псочените телефонни номера с цел уточняване на поръчката.

 

До кои страните доставяте? 

 

Правим доставки до Р. Гърция и Р. Румъния. За тези две страни доставките се извършват само с фирма Рапидо. Цената на доставка е 7.00 лв. Когато поръчката е на стойност над 90.00 евро или равностойността им в лева, доставката е безплатна за територията на Гърция и Румъния!

 

Каква е цената на доставката? 

 

Когато поръчката е на стойност над 90.00 лева, доставката е безплатна за територията на Р. България! Може да изберете до офис на Еконт или до адрес. За поръчки до адрес на клиента доставката се извършва от фирма Рапидо. За поръчки на стойност под 90.00 лева доставката се заплаща от клиента според ценовата тарифа на фирма Рапидо или Еконт. Цената на доставката е 3.00 лв и може да бъде до адрес или до офис на Еконт!

 

Мога ли да поискам специфична информация за даден продукт?

 

За всеки продукт можете да ни изратите запитване на опцията "онлайн чат" или на нашият e-mail office@neocell.bg, както и на нашата фейсбук страница https://business.facebook.com/neocell.bg/?business_id=1170772216269610. След като изпратите запитването, ние ще Ви отговорим до 24 часа. 

 

Имам поставена /определена/ диагноза, мога ли да приемам /определен/ продукт? 

 

Ние не можем да отговорим на тези въпроси, тъй като нямаме медицинско лице в нашия екип, или е удачно да даваме такива консултации по телефон или e-mail. Съветваме Ви да се консултирате с вашия лекар, който е запознат с моментното Ви състояние и може да Ви препоръча да приемате или не съответния продукт. 

 

Минаха няколко дни, а още не съм получил/получила доставката, защо?

 

При подобни проблеми, незабавно се свържете с нас! Ние ще предприемем необходимите мерки за да решим проблема незабавно.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

Фирма Еконт извършва експресни куриерски услуги от врата до врата на територията на Република България.

 

Забранени пратки

 

Пари, ценни книжа, кредитни и дебитни карти, чекове за пътуване, предмети, представляващи ценност за подателя или получателя; Живи животни; Огнестрелно оръжие;

 

Произведения на изкуството, злато, платина, сребро, антики, скъпоценни камъни или други ценни предмети;наркотични, упойващи, психотропни, силнодействащи, отровни вещества и т.н.;Неприлични или противоречащи на нравствените норми предмети. Предмети и вещества, които поради своето естество представляват опасност за живота или здравето на работниците или служителите на Еконт или на други лица или могат да замърсят или повредят други пратки и съоръжения.Религиозни материали на забранени или нерегистрирани в страната секти и организации;Опасни товари, вредни материали, в т.ч. леснозапалими вещества, химически съединения, опасни за здравето на човека и околната среда, радиоактивни елементи, аерозоли, горива и т.н.

 

Опаковка

 

Всички пратки, предавани за превоз на Еконт, са подходящо и сигурно опаковани. В случай на чупливи пратки, куриерът е уведомен допълнително и на пакета е отбелязано това обстоятелство.

 

Рекламации 

 

Рекламацията трябва да бъде в писмена форма и да бъде получена на е-майл office@neocell.bg в рамките на 15 дни от датата на приемане на пратката.

 

За неподадени в указания срок и време рекламации Интер Медикъл Къмпани ЕООД НЕ носи никаква отговорност.