Отзиви

?
Росица Димова

 

 

Много съм доволна от Рибния Колаген + Хиалуронова Киселина на Neocell! Ползвам го от години и не бих го замениа за друг продукт. Кожата ми е гладка и свежа. Приятелките ми само могат да завидят за сияйната и свежа кожа, за младежкото излъчване и ново самочувствие.

?
Христина Атанасова

 

 

От доста време ползвам продуктите Ви. Сега пак съм поръчала промоционалния пакет - чист морски колаген. Благодаря!С чиста съвест препоръчвам продуктите, които съм използвала на приятелите си! 

?
Ели Борисова

 

 

И аз съм много доволна от Супер Колаген С!!! Направо ме преобрази! А още не съм изпила и половината доза!Представям си какъв резултат ще има по-нататък! Просто страхотен, казвам Ви!!!! ♥️♥️♥️

?
Величка Колева

 

Момичета, аз също съм скептична към реклами във фейсбук. И към този колаген бях- признавам си. Преди това бях пила на най различни марки колаген и наистина без никакъв ефект. Поръчах си от този с доза съмнение, но истината е, че наистина действа. До сега за 3-4 месеца ноктите ми се оправиха, а бяха тънки, чупливи и се цепеха, имах болки в коляното - изчезнаха, тенът на лицето ми се избистри, вярвам, че и още подобрения ще има с натрупването.

?
Михаела Грозданова

 

Collagen Sport - Суроватъчен протеин с Колаген, много добър продукт. Спортувам активно и съм очарована от ефекта за възстановяване след тренировка. Също така кожата ми стана гладка и мека. Има страхотен вкус на Ванилия. Пожелавам на целия екип да останете винаги така коректни и точни!

 

?
Антоанета Маркова

 

"Аз ползвам Супер Колаген + C. Страхотен е, вече две години го пия редовно и се чувствам превъзходно. Косата, кожата и ноктите ми изглеждат много по-добре откакто пия колагена на Neocell. Моите родители също го пият и вече нямат проблеми със ставите".

?
Вера Бисерова

 

"Аз съм много доволна от Рибния Колаген + Хиалуронова Киселина на Neocell. От както го пия, кожата ми стана по-гладка и сияйна. Имам и по-младо излъчване! Благодаря Ви Neocell за страхотните продукти, които правите."

?
Йоана Грозданова

 

"Аз пия Рибният Колаген на Neocell. Мога смело да кажа, че е уникален! Кожата ми стана много по-гладка и мека. Ноктите вече не се цепят а косата ми е по-здрава от всякога и вече не ми остава коса по четката, когато я сресвам!"

?
Дияна Стоянова - Магистър Фармацевт

 

Аз пия Колаген Бюти Билдър. Чувствам се страхотно с него. Препоръчвам го редовно защото знам, че деиства. Самата аз съм много доволна. Пия го вече трета година и не бих го спряла. По-скоро бих спряла времето с него.

?
Иглика Ойнакова - Магистър Фрмацевт

 

Много съм доволна от Супер Колаген + C! Препоръчвам го на всички защото имам много доволни клиенти от него. Те се връщат отново и казват, че има видим резултат след 2 седмици от приема.

?
Милена Бозева - Магистър Фармацевт

 

"Много добре върви и в трите ни аптеки. Аз също го пия и съм много доволна. Има видим ефет след по-малко от две седмици от приема! Страхотни продукти, препоръчвам ги на всички"!

?
Поли Божанчева - Магистър Фармацевт

 

"Аз много харесвам Супер Колаген + C ! Предлагам го много в аптеката и всички клиентки, които са го пробвали се връщат онтово и казват, че е невероятен! Най-добрият продукт за изглаждане на бръчки, заздравяване на ноктите и блестяща коса!"

?
Яна Михайлова

 

Гурме Колаген Комплекс + Хиалуронова Киселина Beauty Infusion - Мандарина. Страхотен продукт, резултата е видим още до втората седмица, когато го поръчах имах своите предубеждения, сега съм сигурна, че ще го пия дълго време!

 

 

?
Руми Асенова

 

Голяма фенка съм на Neocell. Пробвала съм почти всички продукти и мога да кажа, че са уникални, наистина действат. В момента пия Глоу Матрикс; Бюти Билдър и Кератин. Кожата ми стана като на бебе, а косата по-обемна и вече не остава по четката като я раресвам. Страхотни продукти! Препоръчвам ги на всички дами, които искат да изглеждат добре!

?
Иван Игнатов

 

"Аз пия протеина с колаген на Neocell. Има страхотен шоколадов вкус. Преди време ми се появи болка първо в лявото коляно, а след това и в другото. От един приятел няучих за Neocell Sport протеин с колаген и вече трета година го пия и болките в колената спряха. Много е добър! Харесва ми, че е 4 в 1- Колаген; Суроватъчен Протеин Изолат; BCAA + Аргинин.

?
Иван Стамов

 

"Аз ползвам протеина с колаген на Neocell. В следствие на ежедневните тренировки, започнах да усещам болки в колената и ставите. Започнах да приемам протеина с колаген и съм много доволен, болките в ставите спряха за по-малко от месец. Много е добър! Това е единственият суроватъчен протеин изолат с колаген на пазара"

?
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас