Glow Matrix - Пълна Хидратация на Кожата - 90 капсули

 • Марка: NEOCELL

Glow Matrix – Пълна хидратация на кожата – 90 капсули е продукт доказал се на пазара със своето добро качество и полезни свойства.

 

Хиалуроновата киселина, която се използва в продуктите ни е изключително полезена за Вашите коса, кожа и нокти.

 

Оригиналните продукти на Neocell имат защитен холограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт, то на него трябва да има холограмен стикер с логото на Neocell.

 

Neocell е световно известна марка доказала се на пазара с високото качество на производство на колаген.

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производството на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките.

 

Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света.

 

Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото. 

 

 

Днес Neocell е марка колаген #1 предпочитана от американците и лидер в областта на продукти с anti-age ефект.

 

 

Съдържание

 1. Какво е Glow Matrix ?
 2. Действие на Серамидите
 3. Начин на прием

 

 

Какво е Glow Matrix ?

 

Glow Matrix е най-новата формула на NeoCell за хидратиране на кожата.

 

В състава и влизат комбинация от иновативни съставки, чието действие е да хидратират кожата отвътре. 

 

Glow Matrix е премиум нутрикозметична формула създадена да поддържа липидната бариера на кожата, чрез действието на серамидите.

 

Именно те имат главното действие да хидратират кожата и да задържат влагата в нея. 

 

Glow Matrix Blend e научно доказана нутрикозметична формула, съдържаща изцяло натурални активни съставки и антиоксидантен комплекс, който се бори със свободните радикали за нежна и хидратирана кожа и здрава колагенова матрица.

 

 

Glow Matrix Blend & Серамидите

 

Серамидите са клинично доказана нутрикозметична формула, която подсилва най-външният слой на кожата и действат като водна бариера за да се предотврати изпаряването на влагата през епидермиса на кожата.

 

Те поддържат кожата хидратирана и еластична.

 

Серамидите предотвратяват разграждането на колагеновата матрица в кожата, чрез инхибиране на ензими (колагенеза), които резграждат колагена в организма.

 

Хиалуроновата Киселина е дин от главните компоненти на съединителната тъкан на кожата (мукополизахарид, който организмът сам произвежда).

 

На науката е известна нейната удивителна способност да задържа огромно количество влага, хиляди пъти надвишаващо собственото ѝ тегло.

 

Основната ѝ роля е да хидратира кожата в горните клетъчни слоеве, да укрепи съпротивителните ѝ сили и да изглади приятно повърхността.

 

Особено важна за поддържане младостта на кожата. 

 

Притежава мощен анти-ейдж ефект. 

 

Поддържа еластичността на кожата и забавя процесите на стареене. 

 

Хиалуроновата киселина присъства естествено в почти всички тъкани на човешкото тяло, като една от най-хидрофилните молекули, наречена с право „природен овлажнител”. 

 

Нейната уникална способност е в това, че тя задържа водата, като по този начин осигурява пълна хидратация и свежест на кожата. 

 

Запазва нейната плътност, прави я гладка, изпъната и с младежко излъчване.

 

 

 

Действието на Серамидите

 

 

Серамидите са специфични липиди, естествено съдържащи се в кожата.

 

Те са от съществено значение за липидната бариера, която задържа влагата в кожата.

 

Серамидите са клинично тествани и техният резултат за хидратиране на кожата и еластичност се вижда само след 15 дни от приема.

 

 

Състав на Glow Matrix Blend:

 • Кокосова вода - 500 мг.
 • Хиалуронова Киселина - 100 мг.
 • Екстракт от Фито Серамиди – 30 мг.
 • GLA – Гама Линоленова К-на от Borage Oil Powder – 25 мг.
 • Екстракт от Ананас – 25 мг.
 • Астаксантин – 4 мг.
 • Лутеин – 5 мг.

 

 

 

 

Не съдържа: гмо; глутен; сакроза; нишесте; мая; жито; холестерол; мазнини; изкуствени оцветители; консерванти; пшенични и царевични производни; млечни производни.

 

Начин на прием: приемайте по 3 капсули сутрин преди храна. Препоръчителен прием минимум 3 месеца!

 

Опаковка за 1 месец.

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.

 

 

GMP сертификат за качество!

 

 

 

     

Neocell-Product-Catalog-7-25-16_3.pdf
90,00 лв. 80,00 лв.