Остави отзив
Остави отзив

Гурме Колаген Комплекс тип 1 и 3 + Хиалуронова Киселина - Прах 330 гр - Мандарина

Колаген + С + Хиалуронова Киселина и Биотин - Уникална комбинация за гладка и хидратирана кожа, здрава коса и нокти!

 

Оригиналните продукти на Neocell имат защитен холограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт, то на него трябва да има холограмен стикер с логото на Neocell.

 

NEOCELL е световно известен бранд, доказал се на пазара с високото качество на производство на колаген и активност на съставките. 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производството на биоактивен колаген, който стимулира производството на собствен колаген от организма. 

 

Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, Neocell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света.

 

Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото. 

 

 

Съдържание:

 

 1. Какво представлява Колаген + C + Хиалуронова Киселина и Биотин
 2. Факти за Колаген + C + Хиалуронова Киселина и Биотин
 3. Какво трябва да знаете за Колаген + C + Хиалуронова Киселина и Биотин преди да го използвате
 4. Как да използвате Колаген + C + Хиалуронова Киселина и Биотин

 

 

Колаген + С + Хиалуронова Киселина и Биотин и неговото предназначение

 

 • 100% чист хидролизиран телешки колаген тип I и III
 • Поддържа здравината и еластичността на кожата.
 • Намалява фините линии и бръчки.
 • Задържа влагата в кожата.
 • Изгражда и подкрепя костната матрица.
 • Намалява косопада.
 • Заздравява косата и ноктите.
 • За по-здрави стави и сухожилия.
 • Подпомага контрола на теглото.
 • Осигурява градивен елемент за растежа и поддържането на здраво тяло.
 • Забавя процесите на стареене в тялото.
 • 100% усвояемост.

 

 

Какво представлява Колаген + C + Хиалуронова к-на и Биотин и за какво се използва?

 

 

Колаген + C + хиалуронова к-на и биотин съдържа комбинация от хидролизиран колаген, витамин C и биотин. Колагенът е натурален протеин, който се намира в кожата, косата, ноктите, ставите и други тъкани в тялото. Витамин C е важен антиоксидант, който играе ключова роля в синтеза на колаген и поддържането на здравето на кожата. Биотинът, известен още като витамин H, е важен за здравето на косата, кожата и ноктите.

 

Тази комбинация от съставки е известна със следните ползи:

 

 • Подобряване на кожата: Колагенът подпомага еластичността и хидратацията на кожата, като помага за намаляване на появата на бръчки и за възстановяване на младежкия блясък.

 

 • Укрепване на косата и ноктите: Колагенът и биотинът също помагат за здравия растеж на косата и ноктите, като ги правят по-силни и по-устойчиви на увреждания.

 

 • Поддържане на здравето на ставите: Колагенът е важен за съединителните тъкани в ставите, като подпомага гъвкавостта и поддържането на ставната функция.

 

 • Подпомагане на имунната система: Витамин C е важен за здравето на имунната система и може да подпомогне борбата на тялото с инфекции и възпаления.

 

 • Подобряване на общото здраве и енергията: Биотинът и витамин C също могат да подпомогнат общото здраве и енергията на организма.

 

Колаген + C + хиалуронова к-на и биотин е често използвана добавка за красота и здраве, която може да помогне за подобряване на външния вид и общото здравословно състояние на тялото.

 

 

Какво причинява липсата на Колаген?

 

Липсата на колаген в организма може да предизвика различни проблеми с кожата, косата, ноктите и дори със здравето на ставите. Ето някои от основните последици на недостатъчния колаген:

 

 • Поява на бръчки и загуба на еластичност на кожата: Колагенът играе ключова роля за поддържане на кожната еластичност и стегнатост. Липсата на колаген може да доведе до поява на фини линии и бръчки, както и загуба на тургора на кожата.

 

 • Увреждане на косата и ноктите: Колагенът е също толкова важен и за косата и ноктите. Липсата на колаген може да доведе до крехка, безжизнена коса и нокти, които се чупят по-лесно и са по-слаби.

 

 • Забавен растеж на косата и ноктите: Колагенът е важен за стимулиране на здравия растеж на косата и ноктите. Недостигът му може да забави този процес и да доведе до по-слаб и по-бавен растеж.

 

 • Проблеми със здравето на ставите: Колагенът е основен компонент на съединителните тъкани в ставите. Липсата му може да допринесе за поява на проблеми като ставни болки, възпаление и дори дегенеративни заболявания като артрит.

 

Затова е важно да поддържаме оптималните нива на колаген в организма си, чрез правилното хранене, подходящи добавки и грижа за кожата, косата и ноктите.

 

 

Какво трябва да знаете преди да използвате Колаген + C + Хиалуронова к-на и Биотин?

 

Колаген + C + хиалуронова к-на и биотин не се приема заедно с колаген тип 2. Трябва да има поне 8 часа разлика от приема на двата типа колаген. 

 

Колаген + C + хиалуронова к-на и биотин намалява дълбочината на бръчките с 26 %, увеличава хидратацията в кожата с 50 %, намалява порите с 35 % и повишава еластичността на кожата с 19%.

 

8 от 10 жени препоръчват колагена на Neocell на приятелки и на семейството си.

 

92% от жените, които са го пробвали са заявили, че имат увеличение в хидратацията на кожата.

 

65% от жените са заявили, че имат по-гладка и мека кожа. 

 

Колаген + C + хиалуронова к-на и биотин е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва (2000 далтона) и се усвоява на 100% от организма.

 

Колаген + C + хиалуронова к-на и биотин е клинично тестван и помага за изглаждането на бръчките, поддържа еластичността на кожата и нейната хидратация, премахва целулит и акне, а също така заздравява косата и ноктите. 

 

Колаген + C + хиалуронова к-на и биотин е тип I и III, който се съдържа естествено в организма и е 100 % натурален.

 

Съдържа уникален аминокисленинен комплекс от 19 от най-важните аминокиселини, като lisine; proline; hidroxylisine  и hidroxyproline, които стимулират производството на нови колагенови влакна в организма.

 

 

Витамин С 

 

Витамин C, също известен като аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин, който е от съществено значение за множество функции в организма. Ето някои от ключовите роли и ползи на витамин C:

 

 • Антиоксидантна защита: Витамин C е мощен антиоксидант, който помага да се защитят клетките от свободните радикали. Това може да помогне за намаляване на уврежданията на клетките и забавяне на процесите на стареене.

 

 • Стимулиране на имунната система: Витамин C е важен за здравето на имунната система. Той подпомага производството на белите кръвни телца, които са отговорни за борбата с инфекции и болести.

 

 • Синтез на колаген: Витамин C играе ключова роля в синтеза на колаген, който е важен за здравето на кожата, съединителните тъкани, ставите и косата. Той помага за поддържането на еластичността и стегнатостта на кожата, както и за здравия растеж на косата и ноктите.

 

 • Подобряване на абсорбцията на желязо: Витамин C може да улесни абсорбцията на желязо от растителни източници, като например зеленчуци и зърнени храни. Това е особено полезно за хора, които спазват веган или вегетариански диети, където желязото от нерастителни източници е по-трудно усвоимо.

 

 • Подпомагане на здравето на сърцето и кръвоносните съдове: Витамин C може да помогне за поддържането на здравето на сърцето и кръвоносните съдове, като подпомага здравето на сърдечния мускул и нормалното кръвно налягане.

 

Общо взето, витамин C е изключително важен за здравето и благополучието на организма и играе ключова роля в множество биологични процеси.

 

 

Хиалуронова Киселина

 

Хиалуроновата киселина е вещество, което се съдържа естествено в човешкото тяло, особено в кожата, ставите и очите. Тя е гликозаминогликан, който притежава изключително висока способност за задържане на вода. В кожата, хиалуроновата киселина помага за поддържане на хидратацията, еластичността и гладкостта, като участва в процесите на клетъчно възстановяване и регенерация. В ставите, тя действа като смазващо вещество и помага за поддържане на гъвкавостта и функционалността им.

 

Приемът на хиалуронова киселина като добавка може да има някои потенциални ползи, включително:

 

 • Хидратация на кожата: Хиалуроновата киселина е изключително добър влагозадържащ агент. Тя е способна да привлече и задържа вода в кожата, което помага да се поддържа нейната хидратация и еластичност. Това прави кожата по-мека, по-гладка и по-младежка на вид.

 

 • Борба с признаците на стареене: Хиалуроновата киселина може да намали появата на фини линии и бръчки, като подпомага здравето на кожата и подобрява нейната текстура. Тя стимулира производството на колаген, което помага за поддържането на стегнатата и младежка визия на кожата.

 

 • Подпомагане на здравето на ставите: Хиалуроновата киселина е също толкова важна за здравето на ставите. Тя има смазващ ефект, който помага за намаляване на триенето и за поддържането на гъвкавостта на ставите.

 

 • Здраве на очите: Хиалуроновата киселина може да подпомогне здравето на очите, като помага за поддържането на влагата в очите и подпомага здравето на хрущяла в окото.

 

 • Подпомагане на здравето на косата и ноктите: Хиалуроновата киселина може да подобри хидратацията на скалпа и кожата на главата, което може да допринесе за по-здрава коса и нокти.

 

 • Подобряване на сърдечно-съдовото здраве: Изследванията показват, че хиалуроновата киселина може да помогне за поддържането на здравословно сърдечно-съдово състояние, като подпомага венозната и артериалната функция.

 

 

Биотин

 

Биотинът, също познат като витамин H или витамин B7, е важен водоразтворим витамин от групата на витамините B. Той е от съществено значение за различни функции в организма. Ето някои от ключовите роли и ползи на биотина:

 

 • Подпомагане на здравето на косата: Биотинът е изключително важен за здравето на косата. Той помага за укрепване на косъма и стимулиране на здравия растеж. Липсата на достатъчно биотин може да доведе до крехка, безжизнена коса и загуба на косъм.

 

 • Подобряване на състоянието на кожата: Биотинът има положителен ефект върху здравето на кожата. Той помага за поддържането на хидратацията и еластичността на кожата, като допринася за по-здрав и младежки външен вид.

 

 • Подпомагане на здравето на ноктите: Биотинът е известен също като "витаминът на красивите нокти". Той помага за заздравяването на ноктите и подобряването на тяхната структура, като ги прави по-устойчиви на счупване и разрушаване.

 

 • Участие в метаболизма на макронутриентите: Биотинът играе важна роля в метаболизма на макронутриентите, като въглехидратите, мазнините и протеините. Той помага за превръщането на хранителните вещества в енергия, необходима за функционирането на организма.

 

 • Подпомагане на здравето на нервната система: Биотинът участва в процесите, свързани със здравето на нервната система. Той е важен за поддържането на нормалната функция на нервите и може да помогне за намаляване на умората и стреса.

 

Общо взето, биотинът е от съществено значение за здравето и красотата на косата, кожата и ноктите, както и за общото здравословно състояние на организма.

 

 

Алфа-Липоева Киселина

 

Алфа-липоевата киселина е антиоксидант, който се съдържа в тялото и се среща в някои храни. Тя е важна за метаболизма на глюкоза и мастни киселини, като играе ключова роля в производството на енергия в клетките. Предполага се, че алфа-липоевата киселина може да помогне за поддържането на здрави нива на глюкоза в кръвта, да подобри чувствителността към инсулин и да намали възпалението в организма.

 

Някои от потенциалните ползи от приемането на алфа-липоева киселина включват:

 

 • Подобряване на контрола на кръвната захар при диабет тип 2.
 • Намаляване на уврежданията на нервната система, свързани с диабет.
 • Подпомагане на функцията на мозъка и намаляване на риска от невродегенеративни заболявания като Алцхаймер и Паркинсон.
 • Подпомагане на здравето на кожата като антиоксидант и участване в процесите на регенерация.

 

 

Днес Neocell е марка колаген #1 предпочитана от американците и лидер в областта на продукти с anti-age ефект.

 

 

 

 

 

Състав на една мерителна лъжичка:

 

 • 100% чист хидролизиран телешки колаген тип 1 & 3 - 12000 mg.
 • Хиалуронова киселина - 90 mg.
 • Биотин - 4500 mcg.
 • Алфа Липоева Киселинана - 90 mg.   
 • Витамин C - 110 mg.       

 

Не съдържа: гмо; глутен; сакроза; нишесте; мая; жито; холестерол; мазнини; изкуствени оцветители; консерванти; пшенични и царевични производни; млечни производни.

 

Начин на прием: приемайте по 1/2 мерителна лъжичка разтворена в чаша вода, сутрин 30 мин. преди храна. Препоръчителен прием минимум 3 месеца. 

 

Опаквка за 30 дни.

 

Най-добър продукт за красота за 2013г; 2014г и 2017г.на Betternutrition USA

 

                 

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.  

 

GMP сертификат за качество!

 

 

 

От години ползваме колаген, а от скоро при нужда и кератин - изключително сме доволни. При мен косопада намаля още след първата опаковка Кератин, от колагена ми никне бебешка коса. Съпруга ми има проблем с глезена, има постоянна болка ако не приема колаген. Доволни сме и препоръчваме на приятели, които също остават доволни.

 

 

Продуктите са страхотни! Действието им се забелязва още след първия месец, но приемам поне 3 месеца, след което задължително почивам минимум един. Поръчвам главно течните форми - колаген и хиалуронова киселина, защото по-добре се усвояват. Понякога ги редувам с таблетните. Въпросът е, че ми се отразяват чудесно. Не бих ги заменила с други продукти! Благодаря Ви NEOCELL ❤️
 
 

 

Продуктите наистина са много добри. Аз използвам течният колаген и течната хиалуронова киселина. Видими резултати има още след първият месец. Препоръчвала съм ги и на други жени, които също са доволни от тях.

 

 

Аз, съм влюбена в продуктите на NEOCELL. Пия ги от години и съм много доволна от Теченият Колаген + Хиалуронова Киселина. Кожата ми е като кадифе, косата ми е по-здрава и не остава по четката, а ноктите ми вече не се цепят. Аз, съм фитнес треньор и моят любим продукт е Колаген тип 2. Страхотен е за бързо възстановяване и нямямам никакви болки в ставите.

 

 

Много съм доволна от Колаген Бюти Билдър на NEOCELL. Ползвам го от години и не бих го заменила с друг продукт на друга марка. Кожата ми е гладка и мека, косата ми спря да пада, а ноктите са ми по-здрави от всякога. Приятелките ми се чудеха от къде идва промяната. Имам страхотно излъчване и кожата ми сияе всеки ден. Препоръчвам го на всички!

 

 

От доста време ползвам продуктите Ви и съм изключително доволна. Сега пак съм си поръчала промоционалния пакет Течен Колаген + Хиалуронова Киселина - страхотни продукти и много вкусни. Кожата ми е по-гладка и мека, а тенът избистрен. Косата не ми пада, а ноктите станаха по-здрави. С чиста съвест препоръчвам продуктите на приятелите си!

 

 

Аз, ползвам Супер Колаген + C. Страхотен продукт, вече две години го пия редовно и се чувствам страхотно. Косата, кожата и ноктите ми станаха по-здрави и изглеждат много по-добре от преди. Сестра ми също го пие и е много доволна. И моите родители също го пият и вече нямат болки в ставите. Препоръчвам го на всички, колагена наистина работи.

 

 

Момичета, аз също съм скептична към реклами във фейсбук. И към този колаген бях- признавам си. Преди това бях пила на най различни марки колаген и наистина без никакъв ефект. Поръчах си от този с доза съмнение, но истината е, че наистина действа. До сега за 3-4 месеца ноктите ми се оправиха, а бяха тънки, чупливи и се цепеха, имах болки в коляното - изчезнаха, тенът на лицето ми се избистри, вярвам, че и още подобрения ще има с натрупването.

 

 

Колаген тип 2 + Хиалуронова Киселина, много добър продукт. Спортувам активно и съм очарована от ефекта за възстановяване след тренировка. Чувствах болки в ставите при тренировки и след като започнах да пия колаген тип 2 за стави, болките спряха и много бързо се възстановявам. Пожелавам на целия екип да останете все така бързи и коректни!

 

 

И аз, съм много доволна от Супер Колаген + С. Направо ме преобрази, а още не съм изпила цялата опаковка. Представям си какъв резултат ще има по-нататък. Просто страхотен, казвам Ви! Косата ми спря да пада, кожата ми засия, а ноктите спряха да се чупят. Просто Колагена е супер. Пожелавам успех на екипа. Много коректни и винаги отговарят на моите въпроси. ♥️♥️♥️

 

 

Аз съм много доволна от Гурме Колаген Бюти Инфюжън + Хиалуронова Киселина. Има страхотен вкус на Боровники. От както го пия, кожата ми стана по-гладка и мека. Имам и по-младежко излъчване. Косата ми блести от здраве и вече не се къса. Ноктите също спряха да се цепят и станаха по-здрави. Благодаря Ви NEOCELL, имате страхотните продукти. Препоръчвам го на всички!

 

 

Гурме Колаген + Хиалуронова Киселина на NEOCELL. Резултатът е видим още на втората седмица от приема. Кожата ми просто сияе, косата ми спря да пада, а ноктите ми станаха много по-здрави. Когато го поръчах имах доза съмнение, но се оказа много качествен продукт и съм сигурна, че ще го пия дълго време! Препоръчвам го с две ръце на всички.

 

 

Много съм доволна от Супер Колаген + C! Наистина действа. Кожата, косата и ноктите ми са супер. Имам сияйно излъчване, здрава коса и здрави нокти. Препоръчвам го на всички защото имам много доволни клиенти от него. Те се връщат отново и казват, че има видим резултат още след 2 седмици от приема.

 

 

Аз, пия Колаген Бюти Билдър + Хиалуронова Киселина. Чувствам се страхотно с него. Кожата ми започна да сияе от както го пия. Имам по-избистрен тен. Косата ми е по-здрава и спря да пада и ноктите ми също станаха по-здрави. Препоръчвам го редовно защото знам, че действа. Пия го вече трета година и не бих го заменила с друг продукт.

 

 

Аз, съм много доволна от Супер Колаген + C. Пия го редовно и се чувствам страхотно. Кожата ми е по-гладка и мека, а косата и ноктите ми се заздравиха. Препоръчвам го редовно в аптеката. Клиентите се връщат и казват, че също са много довлини. Най-добрият продукт за коса, кожа нокти. Препоръчвам!

 

 

Аз, пия Колаген тип 2 за стави на NEOCELL. Имах болки в колената и в кръста. Тренирам уселино и само колагена ме спасява от болки и много бързо се възстановявам след тренировки. Препоръчвам го в залата на всички, които имат болки в ставите. Много е добър!

 

 

Голяма фенка съм на NEOCELL. Пробвала съм всички продукти и мога да кажа, че са уникални, наистина действат. В момента пия Глоу Матрикс; Бюти Билдър и Кератин. Кожата ми стана като на бебе, а косата по-обемна и вече не остава по четката. Страхотни продукти! Препоръчвам ги на всички дами, които искат да изглеждат добре!

120,00 лв. 105,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 105,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!