• Начало »
 • Новини »
 • Искаш здраво тяло за по-дълго? Включи в ежедневието си Течният Колаген на Neocell

Искаш здраво тяло за по-дълго? Включи в ежедневието си Течният Колаген на Neocell

22 май 2017
Искаш здраво тяло за по-дълго? Включи в ежедневието си Течният Колаген на Neocell

Довери се изцяло на този натурален продукт!

 

 

Здравето ти е едно от най-важните неща. Когато нещо не е наред с него, нямаш сили и енергия за каквото и да било. Ежедневието ти напълно се променя, докато не се почувстваш отново във форма. С времето, освен че тялото ти се променя, все повече външни фактори могат да повлияят на здравето ти.

 

 

Стрес, напрежение, травми и дори метеорологичните условия са достатъчни, за да не се чувстваш, както би искал. Мислиш си, „С възрастта е нормално”, но истината е, че проблемите със здравето започват отвътре. Точно там е и тяхното решение. Представи си:

 

 

 • Тялото ти да бъде освободено от токсините;
 • Да бъдеш спокоен, че му осигуряваш всички необходими хранителни вещества;
 • Да спестиш стотици левове годишно, похарчени за лекарства и имуностимулатори;
 • Да бъдеш красив, здрав и щастлив човек.

 

 

Всичко това можеш да постигнеш, ако нахраниш тялото си с ценни за него вещества. С времето, организмът ти започва да губи от естествено съдържащите се в него протеини, витамини и минерали. Така тялото ти започва да става уязвимо и податливо на влиянието на околната среда. Тук е и моментът, в който започваш да търсиш помощ от лекари.

 

Лекарствата, които ти предписват, обаче, често дават и своите негативни ефекти върху тялото ти. Вместо това, добави към ежедневната си грижа нещо натурално, лесно абсорбиращо се и осигуряващо ти всички нужни вещества.

 

Ако искаш здраво и красиво тяло, погрижи се за него още днес като включиш в ежедневието си Течният колаген + С от Neocell. Той е напълно усвоим от организма, изцяло натурален и съдържащ хранителни вещества, витамини и минерали, нужни за поддържането на здраво и красиво тяло.

 

 

Течният колаген + С от Neocell 

 

 • Намалява признаците на стареене по кожата ти, възвръщайки нейната хидратация и еластичност;
 • Поддържа косата и ноктите здрави и силни;
 • Се грижи да имаш здрави стави и сухожилия;
 • Помага ти да контролираш теглото си;
 • Забавя процесите на стареене.

 

 

Всичко това поместено в течна формула, абсорбираща се бързо от организма, БЕЗ глутен, изкуствени оцветители и аромати. Съдържанието на витамин С, който помага за бързото усвояване на колагена в организма, обогатява тялото ти с този така ценен за него витамин. А страхотният вкус на нар прави ежедневното му приемане истински приятно.

 

Затова, ако искаш да

върнеш лесно и бързо здравето на тялото си, направи го по естествен начин с Течен Колаген + С на Neocell. Кажи сбогом на белезите на времето поръчай Течен колаген + С от Neocell още днес.

 

 

 

 

Кератинът е протеин, важен за кожата, косата и ноктите. Организмът ни го произвежда сам. Той дава сила и устойчивост на тъканите. Можем да подобрим здравето на косата с храни богати на кератин. Такива храни са бадеми, авокадо и яйца. Кератин може да се добави извън тялото с различни терапии. Кератиновите терапии възстановяват косата. Те я правят по-гладка и блестяща.

прочети още

В тази статия ще разберете истината за колаген за стави и как той може да поддържа здравословни стави, осигурява ставен комфорт и подобрява гъвкавостта.

прочети още

Клиноптилолитът е едно от най-изучаваните неща на планетата, обявен от Световната научна организация за минерал на XX век поради граничещите му с вълшебството качества. Използва се от десетилетия като мощен метод за пречистване на водата, в медицината, в козметичната индустрия за подмладяване на кожата, за бърз зарастък на обриви, рани, за забавяне на възпалителните процеси и много други.

прочети още