Остави отзив
Остави отзив
Качество

 

Качеството

 

Продуктите на Neocell сe произвеждат в сертифицирана лаборатория от FDA (Федерална агенция по храни и лекарства). Тя е оборудвана с последно поколение фармацевтични машини и съоръжения с много високи нива за контрол на качеството. Neocell разполага с една от най – добрите аналитични лаборатории в индустрията в едно с високо квалифициран екип от специалисти, което позволява безпрецедентни тестове по веригата „ суровина – готов продукт “!

 

 

 

GMP Сертификат

 

Всички продукти на Neocell се произвеждат по новия стандарт cGMPs на FDA за фармацевтични продукти, медицински изделия и храни. cGMP сертификатa гарантира спазването на най-високи изисквания към качеството на продуктите и производствения процес. Независими инспектори извършват всестранен и детайлен одит, оценявайки контрола на качеството на суровините, контрола и работата на служителите, производствено-складовата база, състоянието на хигиената, техническото оборудване и съоражения, производствените технологии и процеси, начините за съхранение на продуктите и методите за дистрибутиране на продуктите.

 

Всеки един продукт преди да бъде пуснат на пазара премнава през над 150 теста. Чрез патентован ензимен процес всички наши продукти са стандартизирани за максимално усвояване. Ние гарантираме всяко активно вещество в продуктите с функционална биоактивна ефективност и истинност на етикета. 

 

Върху всяка опаковка може да откриете GMP логото, което гарантира, че при произвоството на продукта са спазени най-строгите изисквания в качеството. Ние сме се наложили, като компания предлагаща натурални продукти на базата на натурален колаген от най-високо качество, чистота и ефективност на съставките.

 
 
 
 

DSHEA

 

Законът за здравето и образованието към хранителните добавки от 1994 г. е една от ключовите законови рамки, регулиращи индустрията за хранителни добавки в САЩ. Под тежестта на DSHEA производителите носят пълната отговорност за осигуряването на продукти и съставки, които са безопасни за публична консумация, докато FDA отговаря за предприемането на действия срещу продукти, които се считат за опасни. DSHEA също излага стандарти за етикетиране, които изискват съставките да бъдат ясно обозначени, под формата на панел за хранителни факти, който посочва общото нетно количество на активните съставки в продукта. Съгласно DSHEA всеки етикет на Neocell носи пълна и коректно представена информация.

 

 

 

Избор на съставки

 

Избора на суровини също отличава компанията сред днешните производители. Уникалните съставки включени в продуктите на Neocell са разработвани от години спрямо продуктите, предлагани от останалите марки. Компанията постоянно инвестира в анализ и разработване на нови формули и продукти. 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.