• Начало »
 • Новини »
 • Как Beauty Builder и Keratin ще върнат красотата на кожата ти след раждането

Как Beauty Builder и Keratin ще върнат красотата на кожата ти след раждането

28 август 2017
Как Beauty Builder и Keratin ще върнат красотата на кожата ти след раждането

Известно ти е, че когато си бременна, цялото ти тяло се променя, атакувано от хормоните, които бушуват в него и малкото човече, което расте вътре. Така, всички хранителни вещества от тялото ти отиват в плода, а за него остават по-малко ценни елементи, които да го подхранват. Това се отразява най-вече на кожата и косата ти.

 

По време на бременността,  кожата ти става чувствителна, защитните й сили отслабват, а това води до повече възпаления и по-голямо влияние, което оказват външни фактори.

 

Косата ти пък, дори да изглежда гъста и бляскава, всъщност е подложена на забавени процеси на растеж и развитие, които ще върнат своя нормален ход веднага след раждането. Това ще доведе до значителен косопад,, тънка и изтощена коса.

 

 

За щастие, върху всичко това може да се въздейства и да върнеш красотата и здравето на кожата и косата. Колко бързо ще се случи това зависи от теб.

 

 

 

 А, за да ускориш процеса, на помощ идва комбинацията Beauty Builder и Keratin Hair Volumizer, предлагани от NEOCELL. 

 

 

 

Какво представляват Beauty Builder Keratin & Hair Volumizer?

 

 • Beauty Builder е продукт, специално създаден да подхрани и възстанови кожата като я снабди с ценни за нея хранителни вещества. Той е специално създаден да се бори със загубата на еластичност, сухотата, намалените нива на колаген в кожата и да възстанови цялостната й красота отвътре.

 

 • Keratin Hair Volumizer е формула с кератин, за здрава, блестяща и обемна коса, подхранена отвътре.  Той се грижи за косата като й осигурява нужните хранителни вещества, липсата на които се изразява в тънката, суха и накъсана коса. С доказан ефект срещу косопада, Keratin Hair Volumizer връща блясъка и яркостта на косата.

 

 

Какви са ползите от използването на двата продукта?

 

 • Кожата е хидратирана и подхранена;
 • Несъвършенствата са елиминирани или намалени до минимум;
 • Защитните сили на кожата са възстановени;
 • Кожата е еластична, мека и със здрав вид;
 • Косата е здрава, блестяща и силна;
 • Обемът на косъма е увеличен;
 • Косопада е намален до минимум.

 

 

Кога да очакваш резултатите?

 

 

Тялото ти се е променяло постоянно в продължение на 9 месеца, затова има нужда от също толкова време, за да се възстанови. След като спреш да кърмиш  и започнеш да използваш продуктите, много скоро видимите резултати ще са на лице.

 

 

Защо са толкова ефективни?

 

 

Тайната на тези два продукта се крие в 100% биоразградимите, съдържащи се в човешкия организъм компоненти като:

 

 • Супер КолагенОсновният структурен компонент на косата, кожата и ноктите, който се грижи за здравето и правилната им функция. Съдържащите се в него 19 ценни аминокиселини се грижат за възстановяването на организма и подпомагат в борбата със стареенето на кожата.

 

 • Биоактивен Кератин Ценен елемент, който доказано намалява загубата на коса, подхранва я отвътре и я прави здрава и блестяща.

 

 • Хиалуронова киселина - Ценен въглехидрат, който се открива естествено навсякъде в организма. Хиалуроновата киселина се грижи за хидратацията на клетките и защитата им от външни влияния.

 

 • Алфа Липоева киселина - Мощен антиоксидант, който се бори с вредното влияние на свободните радикали, известен със своите противовъзпалителни свойства.

 

 • Биотин - Ценен витамин, който има решаващо значение за растежа на косата и здравината на ноктите.

 

 • Витамин САнтиоксидант, който има важна роля за максималното усвояване на колагена от организма.

 

Всички тези ценни елементи  се съдържат естествено в тялото ти, а то има нужда от тях, за да функционира правилно.

 

Затова, ако искаш да върнеш красотата на кожата и косата си след раждането, погрижи се за себе си като започнеш да приемаш Beauty Builder & Keratin Hair Volumizer след като спреш да кърмиш.

 

 

Гарантирано ще усетиш разликата много скоро и ще започнеш да се радваш не само на бебчето си, но и на красотата си. Поръчай своите Beauty Builder и Keratin Hair Volumizer от NeoCell още днес.

 

 

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още