Как да върнеш красотата на косата си с натуралния Keratin Hair Volumize?

31 май 2017
Как да върнеш красотата на косата си с натуралния Keratin Hair Volumize?

Погрижи се за красотата на косата си още днес!

 

Представи си дълга коса, падаща на свободни вълни по раменете и гърба ти, гъста, здрава, блестяща и будеща възхищение и внимание. Не, това не е мечта или сън. Това може да бъде твоята коса, ако се погрижиш правилно за нея.

 

 

Косата, както и цялото ти тяло, се влияе пряко от начина ти на живот. Стресът, мръсотията навън, метеорологичните условия и дори начинът ти на хранене, могат да й повлияят и да променят вида й. Кичурите ти лесно могат да:

 

  • Станат сухи, чупливи;
  • Загубят блясъка си в следствие на вредното влияние на околната среда;
  • Топлинната обработка и химичните вещества, с които я третираш, допълнително утежняват положението като прави краищата на косата ти сухи и накъсващи се;
  • Стресът и напрежението мога да доведат дори до загуба на коса.

 

 

 

Всичко това е причинено от недостига на хранителни вещества, които са от съществено значение за здравето на косата ти.

 

 

За да подхраниш кичурите си, започваш да използваш всякакъв вид масла, маски и козметични продукти, които се грижат за косата ти, но отвън. Това ти носи само временен ефект, защото истинската красота идва, когато косата е подхранена отвътре.  Тя има нужда от ценни витамини и минерали, които само тялото ти може да й осигури.  За съжаление, това трудно може да се случи само с приема на здравословна храна. Особено, ако ежедневието ти е изпълнено със работни задължения и задачи, които правят разнообразното хранене много сложна задача.

 

В този случай, ще имаш нужда от допълнителен помощник, ако искаш косата ти да бъде здрава и подхранена. Тук, на помощ идва Keratin Hair Volumizer, мощна подхранваща формула за коса, предлагана от NEOCELL. Този продукт, специално създаден, за да се грижи за косата ти, осигуряващ й всичко, от което има нужда, за да бъде здрава. Той се грижи за косата отвътре и:

 

  • Прави я здрава и еластична, благодарение на биоактивния кератин, който съдържа;
  • Доказано намалява загубата на коса само за 30 дни;
  • Прави косъма силен и обемен, благодарение на колагена,който е ценен източник на аминокиселини и витамини;
  • Бори се със свободните радикали и предпазва косата от вредното влияние на околната среда, благодарение на високото съдържание на витамин С.

 

Капсулите Keratin Hair Volumizer, предлагани от NEOCELLl са натурален, лесен и бърз начин да полагаш ежедневна грижа за здравето и красотата на своята коса. Косата на мечтите ти е само на една крачка от теб. Поръчай своя Keratin Hair Volumizer от NEOCELL, още днес.

 

 

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти.

прочети още