Как Push Cell от Neo Cell ще те оттърве от досадната портокалова кожа

12 юли 2018
Как Push Cell от Neo Cell ще те оттърве от досадната портокалова кожа

Целулитът е проблем  на над 80% от жените по света. Ако и ти си от тях, то най-вероятно често си се поглеждала с разочаровние и чувство на безсилие в огледалото, притеснявала си се да се съблечеш пред други хора и си се смятала за непривлекателна. Но фактът, че целулитът тормози по-голямата част от жените, съвсем не означава, че трябва да развееш бялото знаме и да приемеш портокаловата кожа като част от теб.

 

 

Напротив!

 

 

Можеш да имаш тялото, за което винаги си мечтала: офoрмено, със стегната и гладка кожа, без следа от целулит и без да се налага да се подлагаш на зверски диети и болезнени процедури. Независимо  какви са причините за появата на тръпичинки по дупето и бедрата ти, можеш лесно и бързо да се справиш с проблема и да забравиш за целулита, ако следваш нашата специална антицелулитна програма.

 

Поддържай тялото си добре хидратирано, храни се с чиста,  здравословна храна и приемай колаген на капсули, за да му дадеш инструментите, от които се нуждае в борбата с целулита отвътре.

 

 

А за да се допълниш грижата и отвън, довери се на Push Cell от Neo Cell.

 

Какво представлява Push Cell?

 

 

Push Cell е антицелулитен продукт, специално създаден да се бори с проблема „портокалова кожа”, който мъчи по-голяматнитеа част от жените. Неговата основна цел е да намалява мастните отлагания и подкожната мастна тъкан, като пречи и на повторната им поява в проблемните зони (дупе, корем, крака). По този начин Push Cell прави тези зони добре оформени с мека, гладка и нежна кожа. Използван в допълнение към програмата за елиминиране на целулита Push Cell помага за по-бързото постигане на желания резултат.

 

Какви са ползите от използването на Push Cell?

 

  • Бори се с натрупването на подкожна мастна тъкан;
  • Елиминира мастните отлагания, които предизвикват „портокаловата кожа”;
  • Стяга кожата и я прави мека и нежна;
  • Възвръща еластичността на кожата;
  • Хидратира кожата и я защитава от стреса, който й причинява агресивната околна среда;
  • Попива бързо без да оставя мазни следи;
  • Изцяло натурален.

 

 

Кога да очакваш резултати?

 

 

Редовното използване на продукта като допълнение към антицелулитната програма ще ти донесе видими резултати САМО СЛЕД 4 седмици. А след първото нанасяне, кожата ти ще започне да изглежда по-тонизирана и красива.

 

 

Защо е толкова ефективен?

 

 

Тайната на един от най-ефективните антицелулитни продукти на пазара се крие в комбинацията от естествени съставки,  известни със свойството си да редуцират портокаловата кожа:

 

Каприлова киселина: Естествено съединение на кокосовото масло, известно с хидратиращите и подхранващи свойства. То се грижи за кожата, без да оставя досадно усещане за омазняване.

 

Пчелен восък: Известен като защитният елемент на пчелите, пчелният восък предпазва кожата от вредното влияние на околната среда. Друго негово ценно качество е способността да дезинфекцира клетките, да елиминира бактериите  и да възстановява здравето им.

 

Кофеин: Известен като враг номер едно на целулита, кофеинът стимулира клетките  като възвръща нормалната им функция и подпомага елиминирането на мазнините. Той действа локално и в дълбочина, стимулирайки производството на ензима липаза.

 

 

Как да го използваш?

 

 

Използвай всеки ден сутрин и вечер като нанасяш с леки масажни движения в посока от коленете към бедрата и дупето , и с кръгови движения в областта на корема. Масажирай до пълното попиване на продукта в кожата ти. Така ще раздвижиш тъканите, ще засилиш метаболизма на клетките си и ще позволиш на Push Cell да попие по-дълбоко в кожата, достигайки до най-дълбокия й слой за максимално добър резултат.

 

Затова, ако искаш ефективно да се справиш с  целулита  и да предотвратиш повторната му поява, добави към антицелулитната система продукт с доказана ефективност, който ще подсили действието й и ще ти донесе видими резултати само след един месец.

 

 

 

 

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти.

прочети още