Остави отзив
Остави отзив

Как Push Cell от Neo Cell ще те оттърве от досадната портокалова кожа

12 юли 2018
Как Push Cell от Neo Cell ще те оттърве от досадната портокалова кожа

Целулитът е проблем  на над 80% от жените по света. Ако и ти си от тях, то най-вероятно често си се поглеждала с разочаровние и чувство на безсилие в огледалото, притеснявала си се да се съблечеш пред други хора и си се смятала за непривлекателна. Но фактът, че целулитът тормози по-голямата част от жените, съвсем не означава, че трябва да развееш бялото знаме и да приемеш портокаловата кожа като част от теб.

 

 

Напротив!

 

 

Можеш да имаш тялото, за което винаги си мечтала: офoрмено, със стегната и гладка кожа, без следа от целулит и без да се налага да се подлагаш на зверски диети и болезнени процедури. Независимо  какви са причините за появата на тръпичинки по дупето и бедрата ти, можеш лесно и бързо да се справиш с проблема и да забравиш за целулита, ако следваш нашата специална антицелулитна програма.

 

Поддържай тялото си добре хидратирано, храни се с чиста,  здравословна храна и приемай колаген на капсули, за да му дадеш инструментите, от които се нуждае в борбата с целулита отвътре.

 

 

А за да се допълниш грижата и отвън, довери се на Push Cell от Neo Cell.

 

Какво представлява Push Cell?

 

 

Push Cell е антицелулитен продукт, специално създаден да се бори с проблема „портокалова кожа”, който мъчи по-голяматнитеа част от жените. Неговата основна цел е да намалява мастните отлагания и подкожната мастна тъкан, като пречи и на повторната им поява в проблемните зони (дупе, корем, крака). По този начин Push Cell прави тези зони добре оформени с мека, гладка и нежна кожа. Използван в допълнение към програмата за елиминиране на целулита Push Cell помага за по-бързото постигане на желания резултат.

 

Какви са ползите от използването на Push Cell?

 

  • Бори се с натрупването на подкожна мастна тъкан;
  • Елиминира мастните отлагания, които предизвикват „портокаловата кожа”;
  • Стяга кожата и я прави мека и нежна;
  • Възвръща еластичността на кожата;
  • Хидратира кожата и я защитава от стреса, който й причинява агресивната околна среда;
  • Попива бързо без да оставя мазни следи;
  • Изцяло натурален.

 

 

Кога да очакваш резултати?

 

 

Редовното използване на продукта като допълнение към антицелулитната програма ще ти донесе видими резултати САМО СЛЕД 4 седмици. А след първото нанасяне, кожата ти ще започне да изглежда по-тонизирана и красива.

 

 

Защо е толкова ефективен?

 

 

Тайната на един от най-ефективните антицелулитни продукти на пазара се крие в комбинацията от естествени съставки,  известни със свойството си да редуцират портокаловата кожа:

 

Каприлова киселина: Естествено съединение на кокосовото масло, известно с хидратиращите и подхранващи свойства. То се грижи за кожата, без да оставя досадно усещане за омазняване.

 

Пчелен восък: Известен като защитният елемент на пчелите, пчелният восък предпазва кожата от вредното влияние на околната среда. Друго негово ценно качество е способността да дезинфекцира клетките, да елиминира бактериите  и да възстановява здравето им.

 

Кофеин: Известен като враг номер едно на целулита, кофеинът стимулира клетките  като възвръща нормалната им функция и подпомага елиминирането на мазнините. Той действа локално и в дълбочина, стимулирайки производството на ензима липаза.

 

 

Как да го използваш?

 

 

Използвай всеки ден сутрин и вечер като нанасяш с леки масажни движения в посока от коленете към бедрата и дупето , и с кръгови движения в областта на корема. Масажирай до пълното попиване на продукта в кожата ти. Така ще раздвижиш тъканите, ще засилиш метаболизма на клетките си и ще позволиш на Push Cell да попие по-дълбоко в кожата, достигайки до най-дълбокия й слой за максимално добър резултат.

 

Затова, ако искаш ефективно да се справиш с  целулита  и да предотвратиш повторната му поява, добави към антицелулитната система продукт с доказана ефективност, който ще подсили действието й и ще ти донесе видими резултати само след един месец.

 

 

 

 

Хората и животните притежава различни механизми, които им помагат да се приспособят в оцеляването и ежедневието си. Един общ такъв механизъм, който при нас сякаш вече има по-силно изразена естетическа роля, са ноктите.

прочети още

Колагенът е известен със способността си да предотвратява и забавя стареенето на кожата. Усвояване на допълнителен колаген чрез добавки и кремове е чудесна стъпка към един по-свеж младежки вид, а формулиран с други ценни съставки, които подкрепят структурата на кожата, като хиалуронова киселина, може да се радваме на още по-добри резултати.

прочети още

Колагенът е изключително актуална тема в индустрията за здраве и уелнес, като много хора се обръщат към добавки и продукти за грижа за кожата, които съдържат този протеин с надеждата да подобрят кожата, ставите и цялостното си здраве. Колагенът е важен за телата ни и става все по-важен с течение на времето, защото производството му намалява, а ние се нуждаем от него за здрави стави, хубава кожа и коса.

прочети още