• Home »
  • Blog »
  • Как върнах красотата на тялото си с Рибен Колаген

Как върнах красотата на тялото си с Рибен Колаген

11 April 2017
Как върнах красотата на тялото си с Рибен Колаген

Ана - 35 години

 

 

Водя динамичен начин на живот. Сутрините ми започват в 6 и завършват… когато децата решат, че им се спи. През деня работя в голяма финансова компания и работата ми често е свързана със срещи с клиенти и преговори. Опитвам се да се освободя от натрупания през деня стрес като тренирам редовно във фитнес залата и прекарвам всяка свободна минута в движение.

 

 

 

Всичко това в продължение на години, докато един ден се събудих и се чувствах по-уморена от колкото когато си легнах. С помощта на няколко кафета изкарах деня, а вечерта умората даде своето отражение още докато вечеряхме. Положението започна да се влошава и започнах не само да се чувствам, но и да изглеждам уморена. Кожата ми загуби блясъка си и започна да изглежда суха и повяхнала. Косата ми се накъсваше, а ноктите ми станаха адски чупливи.  Притесних се. В съзнанието ми се появиха куп болести, които реших, че имам. Записах си веднага час при дерматолог. Резултатът ме изуми. Нямах рак или нещо друго, което бях решила, че имам.

 

 

 

 

Бях уморена! Помислих си, „Какво? Стара ли съм че започнах да се уморявам?” 

 

 

 

 

 

 

Оказа се, че не е от възрастта. Захванала съм се с толкова много неща, че съм забравила да си почивам и да позволявам на тялото си да се възстановява както трябва.  

 

 

Това, естествено, няма отражение в началото, но след известно време започва да става проблем. Умората се показва на повърхността и напада външния ми ви. Започнах да чета и да се интересувам повече по въпроса. Изчетох стотици проучвния и статии, обясняващи симптомите за състоянието ми.

 

 

Докато стигнах до една статия, описваща невероятните свойства на Рибния Колаген от NEOCELL.  Зачетох се и задълбочих проучването си. Рибният колаген се оказа изцяло натурален продукт, който се усвоява 100% от организма и:

 

  • Изглажда бръчките;
  • Поддържа кожата хидратирана и мека;
  • Премахва кожни проблеми като целулит и акне;
  • Заздравява ноктите и косата;

 

Реших да опитам. Спомних си как като бях малка, родителите ми даваха витамини редовно, с които да подсилят организма ми. Така си взех една опаковка Рибен колаген и започнах да го пия.  Знаех, че трябва да мине време, за да видя ефектът върху себе си, но той започна да се появява още след първия месец.  Започнах да забелязвам, че:

 

  • Тъмните кръгове под очите ми изчезнаха;
  • Тена на кожата ми стана по-равномерен;
  • Ноктите ми започнаха да се чупят по-рядко и не се нацепваха както преди;
  • Косата ми стана по-жизнена и жива.

 

Всичко това само с малко повече почивка и Рибен колаген от NEOCELL, който допълнително да подхрани тялото ми с така ценния за него колаген. Горещо го препоръчвам на всички, които имат нужда от помощник в грижата за себе си.

 

 

 

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

read more

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти. Тези малки вредители, които приемаш, когато се храниш с вредна храна и дори когато дишаш замърсения въздух навън, могат лесно да нарушат ежедневния ти ритъм и да се превърнат във враг номер едно за щастливия ти живот. В този случай, единственото, от което имаш нужда, се крие в една думичка: детоксикация.

read more

Над 75% от колагена в тялото е колаген тип 1 и 3, който изгражда съединителната тъкан, кожата, косата, ноктите, кръвоносните съдове и сухожилията. Колаген тип 2 се съдържа основно в ставния хрущял и изгражда ставните връзки.

read more