Остави отзив
Остави отзив

Как върнах красотата на тялото си с Рибен Колаген

11 април 2017
Как върнах красотата на тялото си с Рибен Колаген

Ана - 35 години

 

Водя динамичен начин на живот. Сутрините ми започват в 6 и завършват… когато децата решат, че им се спи. През деня работя в голяма финансова компания и работата ми често е свързана със срещи с клиенти и преговори. Опитвам се да се освободя от натрупания през деня стрес като тренирам редовно във фитнес залата и прекарвам всяка свободна минута в движение.

 

Всичко това в продължение на години, докато един ден се събудих и се чувствах по-уморена от колкото когато си легнах. С помощта на няколко кафета изкарах деня, а вечерта умората даде своето отражение още докато вечеряхме. Положението започна да се влошава и започнах не само да се чувствам, но и да изглеждам уморена. Кожата ми загуби блясъка си и започна да изглежда суха и повяхнала. Косата ми се накъсваше, а ноктите ми станаха адски чупливи.  Притесних се. В съзнанието ми се появиха куп болести, които реших, че имам. Записах си веднага час при дерматолог. Резултатът ме изуми. Нямах рак или нещо друго, което бях решила, че имам.

 

 

Бях уморена! Помислих си, „Какво? Стара ли съм че започнах да се уморявам?” 

 

Оказа се, че не е от възрастта. Захванала съм се с толкова много неща, че съм забравила да си почивам и да позволявам на тялото си да се възстановява както трябва. Това, естествено, няма отражение в началото, но след известно време започва да става проблем. Умората се показва на повърхността и напада външния ми ви. Започнах да чета и да се интересувам повече по въпроса. Изчетох стотици проучвния и статии, обясняващи симптомите за състоянието ми. Докато стигнах до една статия, описваща невероятните свойства на Рибния Колаген от NEOCELL.  Зачетох се и задълбочих проучването си. Рибният колаген се оказа изцяло натурален продукт, който се усвоява 100% от организма и:

 

  • Изглажда бръчките;
  • Поддържа кожата хидратирана и мека;
  • Премахва кожни проблеми като целулит и акне;
  • Заздравява ноктите и косата;

 

Реших да опитам. Спомних си как като бях малка, родителите ми даваха витамини редовно, с които да подсилят организма ми. Така си взех една опаковка Рибен колаген и започнах да го пия.  Знаех, че трябва да мине време, за да видя ефектът върху себе си, но той започна да се появява още след първия месец.  Започнах да забелязвам, че:

 

  • Тъмните кръгове под очите ми изчезнаха;
  • Тена на кожата ми стана по-равномерен;
  • Ноктите ми започнаха да се чупят по-рядко и не се нацепваха както преди;
  • Косата ми стана по-жизнена и жива.

 

Всичко това само с малко повече почивка и Рибен колаген от NEOCELL, който допълнително да подхрани тялото ми с така ценния за него колаген. Горещо го препоръчвам на всички, които имат нужда от помощник в грижата за себе си.

 

 

 

Хората и животните притежава различни механизми, които им помагат да се приспособят в оцеляването и ежедневието си. Един общ такъв механизъм, който при нас сякаш вече има по-силно изразена естетическа роля, са ноктите.

прочети още

Колагенът е известен със способността си да предотвратява и забавя стареенето на кожата. Усвояване на допълнителен колаген чрез добавки и кремове е чудесна стъпка към един по-свеж младежки вид, а формулиран с други ценни съставки, които подкрепят структурата на кожата, като хиалуронова киселина, може да се радваме на още по-добри резултати.

прочети още

Колагенът е изключително актуална тема в индустрията за здраве и уелнес, като много хора се обръщат към добавки и продукти за грижа за кожата, които съдържат този протеин с надеждата да подобрят кожата, ставите и цялостното си здраве. Колагенът е важен за телата ни и става все по-важен с течение на времето, защото производството му намалява, а ние се нуждаем от него за здрави стави, хубава кожа и коса.

прочети още