• Начало »
 • Новини »
 • Какъв е естественият начин да запазиш младостта си за по-дълго време

Какъв е естественият начин да запазиш младостта си за по-дълго време

9 януари 2018
Какъв е естественият начин да запазиш младостта си за по-дълго време

Искаш да запазиш кожата и тялото си здрава, здрави, млади и сияйни за колкото се може по-дълго време, нали? 

 

 

Разбери кой е белтъкът на дълголетието!

 

Често мислим, че влошаването на морфологията е предизвикано от дефицит на някаква субстанция, докато това почти винаги има пряка връзка със състоянието на съединителната тъкан (по-конкретно колагена) в организма.

Една от причините за тези неприятни промени е намаляването нивото на синтез на колаген в тялото, а причините за това са:

 • възрастта
 • излагането на слънце
 • тютюнопушенето

 

Загубата на еластичност на кожата и появата на бръчки е естествен процес, който всяка жена мечтае да забави и това е възможно!

 

Колагенът представлява безбройни влакна, съдържащи се в съединителната тъкан - лепкава субстанция, която "свързва" цялото тяло в едно. Той има висока степен на разтегливост и е твърд фиброзен протеин, който формира основната част от съединителната тъкан, включително костите, зъбите, хрущялите, сухожилията, кожата и кръвоносните съдове. С други думи, колагенът е биологично лепило.

 

Намаляването на белите кръвни телца говори за все по-слаба имунна защита, докато намаленото количество на червените кръвни телца лишава тъканите от необходимото количество кислород, което пък ускорява процеса на увреждане на клетките в тъканите и тяхното стареене.

 

 

Белтъкът на младостта е биоактивният Рибен Колаген защото: 

 

 • Този протеин предпазва от преждевременно стареене на кожата, подобрява гладкостта и еластичността;
 • Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата;
 • Той е на 100 % усвойм от организма;
 • Използва се също и за лечение на кости, тъй като има способността да увеличава своята минерална плътност;
 • Рибният колаген третира драскотини, рани и белези.
 • Необходим е за всички лечебни процеси, тъй като подпомага производството на нова тъкан.
 • Благодарение на него всички рани ще изчезнат много по-бързо от тялото и процесът на регенерация - ще продължат правилно;
 • Той доставя биоактивен колаген за плътност и еластичност на кожата + хиалуронова киселина за абсолютна хидратация на кожата.

 

Чиста ли е съвестта ти към товя собствен колаген? Ти най-добре знаеш своите заслуги и провинения към укрепването и подмладяването на тялото ти.

 

Помни, че твоята действителна възраст не е ЕГН-то, нито броят на белите косми, нито пък изразът на очите. Истинските ти години се предопределят от кондицията на белтъчините, свързващи всички клетки на организма.

 

Именно колагенът, в който буквално е потопен целият ти организъм, е най-вярното отражение на твоя биологичен потенциал.

 

 

Накратко казано, Рибният Колаген:

 

 • намалява дълбочината на бръчките с 26 %
 • увеличава хидратацията в кожата с 50 %
 • намалява порите с 50 %
 • повишава еластичността на кожата с 19%.

 

Липсата на колаген в организма ти определено ще се почувства, затова запази младостта си с биоактивния РИБЕН КОЛАГЕН на NEOCELL и се усмихни на живота!

 

ТУК можеш да прочетеш допълнителна информация за Рибния Колаген и да направиш своята поръчка.  

 

Всеки може да изглежда и да се чувства добре независимо от възрастта, но за целта е необходимо само едно: да се съюзиш с носителите на младост в лицето на NEOCELL!

 

Красотата е възможна във всяка една въздраст!

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още