• Начало »
 • Новини »
 • Какъв е естественият начин да запазиш младостта си за по-дълго време

Какъв е естественият начин да запазиш младостта си за по-дълго време

9 януари 2018
Какъв е естественият начин да запазиш младостта си за по-дълго време

Искаш да запазиш кожата и тялото си здрава, здрави, млади и сияйни за колкото се може по-дълго време, нали? 

 

 

 

 

Разбери кой е белтъкът на дълголетието!

 

 

Често мислим, че влошаването на морфологията е предизвикано от дефицит на някаква субстанция, докато това почти винаги има пряка връзка със състоянието на съединителната тъкан (по-конкретно колагена) в организма.

Една от причините за тези неприятни промени е намаляването нивото на синтез на колаген в тялото, а причините за това са:

 

 

 • възрастта
 • излагането на слънце
 • тютюнопушенето

 

Загубата на еластичност на кожата и появата на бръчки е естествен процес, който всяка жена мечтае да забави и това е възможно!

 

Колагенът представлява безбройни влакна, съдържащи се в съединителната тъкан - лепкава субстанция, която "свързва" цялото тяло в едно. Той има висока степен на разтегливост и е твърд фиброзен протеин, който формира основната част от съединителната тъкан, включително костите, зъбите, хрущялите, сухожилията, кожата и кръвоносните съдове. С други думи, колагенът е биологично лепило.

 

Намаляването на белите кръвни телца говори за все по-слаба имунна защита, докато намаленото количество на червените кръвни телца лишава тъканите от необходимото количество кислород, което пък ускорява процеса на увреждане на клетките в тъканите и тяхното стареене.

 

 

 

Белтъкът на младостта е биоактивният Рибен Колаген защото: 

 

 

 • Този протеин предпазва от преждевременно стареене на кожата, подобрява гладкостта и еластичността;
 • Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата;
 • Той е на 100 % усвойм от организма;
 • Използва се също и за лечение на кости, тъй като има способността да увеличава своята минерална плътност;
 • Рибният колаген третира драскотини, рани и белези.
 • Необходим е за всички лечебни процеси, тъй като подпомага производството на нова тъкан.
 • Благодарение на него всички рани ще изчезнат много по-бързо от тялото и процесът на регенерация - ще продължат правилно;
 • Той доставя биоактивен колаген за плътност и еластичност на кожата + хиалуронова киселина за абсолютна хидратация на кожата.

 

Чиста ли е съвестта ти към товя собствен колаген? Ти най-добре знаеш своите заслуги и провинения към укрепването и подмладяването на тялото ти.

 

Помни, че твоята действителна възраст не е ЕГН-то, нито броят на белите косми, нито пък изразът на очите. Истинските ти години се предопределят от кондицията на белтъчините, свързващи всички клетки на организма.

 

Именно колагенът, в който буквално е потопен целият ти организъм, е най-вярното отражение на твоя биологичен потенциал.

 

 

 

Накратко казано, Рибният Колаген:

 

 

 • намалява дълбочината на бръчките с 26 %
 • увеличава хидратацията в кожата с 50 %
 • намалява порите с 50 %
 • повишава еластичността на кожата с 19%.

 

Липсата на колаген в организма ти определено ще се почувства, затова запази младостта си с биоактивния РИБЕН КОЛАГЕН на NEOCELL и се усмихни на живота!

 

ТУК можеш да прочетеш допълнителна информация за Рибния Колаген и да направиш своята поръчка.  

 

Всеки може да изглежда и да се чувства добре независимо от възрастта, но за целта е необходимо само едно: да се съюзиш с носителите на младост в лицето на NEOCELL!

 

Красотата е възможна във всяка една въздраст!

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото. Разбира се, всичко това е важно за женската красота, която е възпявана и описвана в немалко художествени произведения. Днес темата ни отчасти е посветена на нея, защото подхранената кожа, разкошната коса, на прическа или не, веднага изпращат послание за добра лична грижа. А тя е на първо място, за да сме красиви и да имаме добро самочувствие.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти. Тези малки вредители, които приемаш, когато се храниш с вредна храна и дори когато дишаш замърсения въздух навън, могат лесно да нарушат ежедневния ти ритъм и да се превърнат във враг номер едно за щастливия ти живот. В този случай, единственото, от което имаш нужда, се крие в една думичка: детоксикация.

прочети още