Кажи сбогом на най-големия враг на всяка жена - целулита

5 юли 2018
Кажи сбогом на най-големия враг на всяка жена - целулита

 

Сдобий се със стегната кожа и елиминирай досадния целулит!

 

 

Лято е. Започваш да ровиш в гардероба си, за да откриеш любимия бански костюм, който много скоро възнамеряваш да разходиш гордо на плажа. Намираш го, все толкова хубав, колкото беше и миналата година. Обличаш го, защото нямаш търпение да му се порадваш, а гледката в огледалото веднага разваля настроението ти. Защото освен красивия плажен костюм, в него виждаш и досадния целулит, който спокойно си стои върху дупето и бедрата ти. Портокаловата кожа хич не подхожда на банския и ти нещастно го връщаш там, от където го взе. Питаш се:

 

 

 

Как стана така? Дори не съм напълняла?

 

 

 

Истината е, че целулитът няма нищо общо с килограмите ти. Той е следствие от редица фактори сред които:

  • Заседналият начин на живот;
  • Вредните навици като пушенето и алкохол;
  • Неправилното хранене;
  • Свободните радикали;
  • Дори прекалено тесните дрехи.

 

 

Всички тези неща могат да доведат до появата на портокалова кожа, дори да не си отчела качване на килограми.  Така в желанието си да имаш нежна, стегната и гладка кожа в долната част на тялото си, си готова да се подложиш на всякакви процедури, диети и режими, които често струват много, а резултатът не е гарантиран.

 

 

Не се отчайвай! За щастие има начин да се отървеш от проблема, от който страдат 90% от жените, без да се подлагаш на кански диети и да тренираш до припадък. Естествено, трябва да се движиш редовно и да замениш чипса и бургерите с плодове и зеленчуци, но преди това трябва да разбереш истинската същност на проблема.

 

 

Целулитът се образува в следствие на неравномерно натрупване на мазнини, нарушения в кръвообращението и лимфообращението, отслабен кожен тонус. За да се отървеш трайно от него, трябва да се пребориш с тези проблеми. Тук на помощ идва Антицелулитният крем Push Cell, предлаган от NeoCell. Той е специално създаден с изцяло естествени съставки, за да се бори с  появата на целулит: мастни отлагания под кожата или „портокалова кожа“. Неговата сила се крие в:

 

  • Каприлова киселина – естествено съединение на кокосовото масло, известно с хидратиращия и успокояващ ефект;
  • Пчелен восък – който се използва, за да защити и дезинфекцира кожата;
  • Кофеин – известен със своя стимулиращ и отслабващ ефект, който кара тялото да елиминира триглицеридите, съдържащи се в мастните клетки;
  • Урока – растение, известно в китайската медицина със способността си да намалява холестерола. То има стягащ и противовъзпалителен ефект върху кожата.

 

 

 

 

 

 

Всички тези съставки са комбинирани в продукт, който използван върху проблемните зони, ще направи кожата ти гладка, мека и нежна, без следа от  портокалова кожа. Затова, ако искаш да покажеш любимия си бански и стегнатото си дупе на плажа това лято без никакви притеснения, поръчай още днес своя антицелулитен крем Push Cell.

 

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото. Разбира се, всичко това е важно за женската красота, която е възпявана и описвана в немалко художествени произведения. Днес темата ни отчасти е посветена на нея, защото подхранената кожа, разкошната коса, на прическа или не, веднага изпращат послание за добра лична грижа. А тя е на първо място, за да сме красиви и да имаме добро самочувствие.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти. Тези малки вредители, които приемаш, когато се храниш с вредна храна и дори когато дишаш замърсения въздух навън, могат лесно да нарушат ежедневния ти ритъм и да се превърнат във враг номер едно за щастливия ти живот. В този случай, единственото, от което имаш нужда, се крие в една думичка: детоксикация.

прочети още