Кажи сбогом на най-големия враг на всяка жена - целулита

5 юли 2018
Кажи сбогом на най-големия враг на всяка жена - целулита

Сдобий се със стегната кожа и елиминирай досадния целулит!

 

Лято е. Започваш да ровиш в гардероба си, за да откриеш любимия бански костюм, който много скоро възнамеряваш да разходиш гордо на плажа. Намираш го, все толкова хубав, колкото беше и миналата година. Обличаш го, защото нямаш търпение да му се порадваш, а гледката в огледалото веднага разваля настроението ти. Защото освен красивия плажен костюм, в него виждаш и досадния целулит, който спокойно си стои върху дупето и бедрата ти. Портокаловата кожа хич не подхожда на банския и ти нещастно го връщаш там, от където го взе. Питаш се:

 

 

Как стана така? Дори не съм напълняла?

 

Истината е, че целулитът няма нищо общо с килограмите ти. Той е следствие от редица фактори сред които:

  • Заседналият начин на живот;
  • Вредните навици като пушенето и алкохол;
  • Неправилното хранене;
  • Свободните радикали;
  • Дори прекалено тесните дрехи.

 

Всички тези неща могат да доведат до появата на портокалова кожа, дори да не си отчела качване на килограми.  Така в желанието си да имаш нежна, стегната и гладка кожа в долната част на тялото си, си готова да се подложиш на всякакви процедури, диети и режими, които често струват много, а резултатът не е гарантиран.

 

Не се отчайвай! За щастие има начин да се отървеш от проблема, от който страдат 90% от жените, без да се подлагаш на кански диети и да тренираш до припадък. Естествено, трябва да се движиш редовно и да замениш чипса и бургерите с плодове и зеленчуци, но преди това трябва да разбереш истинската същност на проблема.

 

Целулитът се образува в следствие на неравномерно натрупване на мазнини, нарушения в кръвообращението и лимфообращението, отслабен кожен тонус. За да се отървеш трайно от него, трябва да се пребориш с тези проблеми. Тук на помощ идва Колаген Beauty Infusion предлаган от Neocell. Той е специално създаден с изцяло естествени съставки, за да се бори с появата на целулит: мастни отлагания под кожата или „портокалова кожа“.

 

Неговата сила се крие във всички съставки комбинирани в продуктa и ще направи кожата ти гладка, мека и нежна, без следа от  портокалова кожа. Затова, ако искаш да покажеш любимия си бански и стегнатото си дупе на плажа това лято без никакви притеснения, поръчай още днес.

 

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още