Колаген - Здраве отвътре и красота отвън

 

Сила, гъвкавост, здрави стави и кости, по-млада кожа, здравословно остаряване – за всичко това първостепенна роля играе протеинът колаген.

 

Той е основният градивен елемент на нашите органи и системи. Намира се в костите, мускулите и кожата, в чревната лигавица и кръвоносните съдове. И понеже ежегодно започваме да губим около 1% от протеина след навършване на 25-годишна възраст, появяват се болки в ставите и костите, бръчки, отпусната кожа и възстановяването при боледуване е по-трудно.

 

Храната не може да ни осигури достатъчно количество колаген, за да бъдем по-близо до оптималното си здраве. Но има решение и то е да приемаме колаген като хранителна добавка.

 

Neocell – най-добрата формула за здраве и красота

 

Neocell Laboratories е най-голямата компания в света, произвеждаща продукти с биоактивен колаген.

 

Ние вярваме в силата на колагена, както и в способността му да подхранва и регенерира кожата. Този протеин предоставя не само младост на тялото, но и сила на духа.

 

С колаген за стави ще осигурите всичко необходимо за хрущяла, за неговото здраве и издръжливост.

 

Приемът на рибен колаген въздейства директно върху процесите на стареене, а с телешки колаген ще задържите влагата в кожата, ще заздравите косата и ноктите, ще получите безценна помощ в контрола на теглото и др.

 

Ползите да включим колаген на прах или течен колаген в менюто си са десетки.

 

Ние сме горди да кажем, че милиони хора по света ползват нашите продукти и затвърждаваме доверието им с всеки изминал ден. Това ни мотивира непрекъснато да се развиваме и да увеличаваме нашата продуктова гама, базирана на иновации в индустрията и производствените процеси.

 

Фокусирани сме върху качеството и целта ни е да направим това качество достъпно. Грижата за по-добър живот не е нещо към което се стремим - това е нещото, което гарантирано постигаме вече 21 години. Това е нашата страст.

 

 

Какво казват потребителите

 

Биоактивният колаген Neocell е клинично тестван с над 150 различни теста за качество. Продуктите ни се базират на естествена основа и предоставят здраве, красота и общ тонус на целия организъм.

 

Отзивите на потребителите на колаген от Neocell доказват по неоспорим начин, че се движим в правилна посока – да допринесем с колагеновите си продукти за доброто състояние на косата, кожата и ноктите, за подобряване състоянието на тялото и за младежко излъчване.

 

 

 

„От години ползваме колаген, а отскоро при нужда и кератин - изключително сме доволни. При мен косопадът намаля още след първата опаковка кератин, от колагена ми никне бебешка коса. Съпругът ми има проблем с глезена, има постоянна болка, ако не приема колаген. Доволни сме и препоръчваме на приятели, които също остават доволни”.

 

 

 

 

„Продуктите са страхотни! Действието им се забелязва още след първия месец, но приемам поне 3 месеца, след което задължително почивам минимум един. Поръчвам главно течните форми - колаген и хиалуронова киселина, защото по-добре се усвояват. Понякога ги редувам с таблетните. Въпросът е, че ми се отразяват чудесно. Не бих ги заменила с други продукти! Благодаря Ви NEOCELL ”.

 

 

 

 

„Продуктите наистина са много добри. Аз използвам течен колаген и течната хиалуронова киселина. Видими резултати има още след първия месец. Препоръчвала съм ги и на други жени, които също са доволни от тях”.

 

 

 

 

„Аз съм влюбена в продуктите на NEOCELL. Пия ги от години и съм много доволна от Течен Колаген + Хиалуронова Киселина. Кожата ми е като кадифе, косата ми е по-здрава и не остава по четката, а ноктите ми вече не се цепят. Работя като фитнес треньор и определено моят любим продукт е Колаген тип 2. Страхотен е за бързо възстановяване и нямам никакви болки в ставите”.

 

 

 

 

„Много съм доволна от Колаген Бюти Билдър на NEOCELL. Ползвам го от години и не бих го заменила с друг продукт на друга марка. Кожата ми е гладка и мека, косата ми спря да пада, а ноктите са ми по-здрави от всякога. Приятелките ми се чудеха от къде идва промяната. Имам страхотно излъчване и кожата ми сияе всеки ден. Препоръчвам го на всички!”

 

 

 

 

„От доста време ползвам продуктите Ви и съм изключително доволна. Сега пак съм си поръчала промоционалния пакет Течен Колаген + Хиалуронова Киселина - страхотни продукти и много вкусни. Кожата ми е по-гладка и мека, а тенът - избистрен. Косата не ми пада и ноктите станаха по-здрави. С чиста съвест препоръчвам продуктите на приятелите си!”

 

 

 

 

„Аз ползвам Супер Колаген + C. Страхотен продукт, вече две години го пия редовно и се чувствам невероятно. Косата, кожата и ноктите ми станаха по-здрави и изглеждат много по-добре от преди. Сестра ми също го пие и е много доволна. И моите родители започнаха да го пият и вече нямат болки в ставите. Препоръчвам го на всички, колагенът наистина работи”.

 

 

 

 

„Момичета, аз също съм скептична към реклами във фейсбук. И към този колаген бях, признавам си. Преди това бях пила на най-различни марки колаген и наистина без никакъв ефект. Поръчах си и от този с доза съмнение, но истината е, че абсолютно действа. Досега за 3-4 месеца ноктите ми се оправиха, а бяха тънки, чупливи и се цепеха, имах болки в коляното - изчезнаха, тенът на лицето ми се избистри, вярвам, че и още подобрения ще има с натрупването”.

 

 

 

 

 „Колаген тип 2 + Хиалуронова Киселина, много добър продукт. Спортувам активно и съм очарована от ефекта за възстановяване след тренировка. Чувствах болки в ставите при по-интензивно натоварване и след като започнах да пия колаген тип 2 за стави, болките спряха и много бързо се възстановявам. Пожелавам на целия екип да останете все така бързи и коректни!”

 

 

 

 

„И аз съм много доволна от Супер Колаген + С. Направо ме преобрази, а още не съм изпила цялата опаковка. Представям си какъв резултат ще има по-нататък. Просто страхотен, казвам ви! Косата ми спря да пада, кожата ми засия, а ноктите спряха да се чупят. Просто колагенът е супер. Пожелавам успех на екипа. Много коректни и винаги отговарят на моите въпроси ♥️♥️♥️”.

 

 

 

 

„Аз съм много доволна от Гурме Колаген Бюти Инфюжън + Хиалуронова Киселина. Има страхотен вкус на боровинки. Откакто го пия, кожата ми стана по-гладка и мека. Имам и по-младежко излъчване. Косата ми блести от здраве и вече не се къса. Ноктите също спряха да се цепят и станаха по-здрави. Благодаря Ви, NEOCELL, имате страхотните продукти. Препоръчвам го на всички!”

 

 

 

 

„Гурме Колаген + Хиалуронова Киселина на NEOCELL. Резултатът е видим още на втората седмица от приема. Кожата ми просто сияе, косата ми спря да пада, а ноктите ми станаха много по-здрави. Когато го поръчах, имах доза съмнение, но се оказа много качествен продукт и съм сигурна, че ще го пия дълго време! Препоръчвам го с две ръце на всички”.

 

Положителните потребителски отзиви са нашият стимул да продължим да се движим по същия път – към предлагането на качествени продукти на достъпни цени за по-добро качество на живот.

 

 

 

Аз, съм влюбена в продуктите на NEOCELL. Пия ги от години и съм много доволна от Течният Колаген + Хиалуронова Киселина. Маги Вълчанова
От доста време използвам продуктите Ви и съм изключително доволна от Теченият Колаген + Хиалуронова Киселина. Христина Атанасова
Какво е кератин и какви са ползите от него

Кератинът е протеин, важен за кожата, косата и ноктите. Организмът ни го произвежда сам. Той дава сила и устойчивост на тъканите. Можем да подобрим здравето на косата с храни богати на кератин. Такива храни са бадеми, авокадо и яйца. Кератин може да се добави извън тялото с различни терапии. Кератиновите терапии възстановяват косата. Те я правят по-гладка и блестяща.

Колаген за Стави: Митове и Реалност

В тази статия ще разберете истината за колаген за стави и как той може да поддържа здравословни стави, осигурява ставен комфорт и подобрява гъвкавостта.