Колаген Спорт 4in1 Pure Whey - 1350 гр. Ванилия

 • Марка: NEOCELL

 

 

 

 

 

Оригиналните продукти на Neocell имат защитен хлорограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт, то на него трябва да има хлорограмен стикер с логото на Neocell. 

 

 

 

Collagen Sport Pure Whey е единственият суроватъчен протеин изолат с високо съдържание на хидролизиран колаген! Collagen Sport Pure Whey съдържа 30 гр. протеин в доза от които:

 

 

 • 15 гр. Pure Whey суроватъчен протеин изолат.
 • 15 гр. Хидролизиран Колаген тип 1&3.
 • 250 мг. Верижно разклонени аминокиселини BCAA.
 • 1000 мг. L-Глутамин.
 • Мултивитамини и Минерали.
 • 50 мг. Екстракт от Нар стандартизиран до 70% елагова киселина.

 

1 - Зареждане

 

Суроватъчният протеин изолат е най-предпочитаният протеин от спортистите поради най-високото си премиум качество. Добит е чрез микрофилтрация и кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate) и се счита за най-висок клас протеин (по-качествен от суроватъчния концентрат). Чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Съдържа високи нива на разклонени верижни аминокиселини (ВСАА), необходими за възстановяването на мускулите след тежки тренировки. Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество, тъй като има най-висока биологична активност и се усвоява най-бързо от организма. Суроватъчният протеин изолат подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите.

 

2 – Възстановяване

 

L-Глутамин е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло. Тя обхваща над 60% от свободните аминокиселини в кръвта и мускулите и служи като прекурсор за синтеза на други аминокиселини и глюкоза в енергия. Най-високи нива на L-Глутамин се съдържат в клетките на имунната система, тънкото черво и бъбреците. Също така L-Глутамин е изключително важен за производството на глутатион - най-мощния антиоксидант в организма. Това е важна аминокиселина за правилното функциониране на имунната система. След физическо натоварване нивата на Глутамин в организма спадат с около 50% - затова приемът му е толкова важен за правилния синтез и възтановяване на мускулите. L-Глутамин е предпочитан продукт от спортуващите хора, които целят бързо и качествено възстановяване на мускулатурата, както и стимулиране на производството на растежен хормон.

 

3 - Регенериране

 

Спортистите твърде радко възстановяват съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки след тренировки, докато не се появат първите болки в следствие на тежките упражнения.Collagen Sport ™ се грижи за възтановяването именно на съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки. Collagen Sport ™ преминава през процес на ензимно хидролизиране в аминокиселинна форма с много ниско молекуллно тегло едва (2000 далтона) за максимална биоактивност и се усвоява на 100% от организма. 

 

4 – Балансиране

 

Collagen Sport ™ осигурява необходимата дневна доза от най-важните витамини и минерали, както и антиоксидантата защита на екстракт от Нар. Повишената активност води до по-високо окисляване в организма, което от своя страна изисква приема на високо качествени антиоксиданти, какъвто е екстракта от Нар. Екстракт от Нар на NeoCell е стандартизиран до 70% елагова киселина. Тя е един от най-мощните антиоксиданти, който се бори със свободните радикали генерирани по време на тренировка.

 

Колагенът е комплексен структурен протеин, който изгражда колагеновите влакна на косата, кожата, ноктите, сухожилията, мускулите, костите, хрущялите и ставите. С други думи, колагенът е основният протеин, който съставя над 75 % от съединителната тъкан в организма. За съжаление след 25 годишна възраст организма намалява производството на колаген с 1.5 % на година, а при достигане на 40 г. възраст, колагена в организма намалява с 25%, а при 60 г. организма губи 50% от колагена си. Затова той трябва да се приема допълнително! Кожата започва да изтънява и се появаяват първите бръчки. Появяват се и първите белези на стареене.

 

Collagen Sport ™ е тип I и III, който се съдържа естествено в организма и е 100 % натурален. Съдържа уникален аминокисленинен комплекс от 19 от най-важните аминокиселини, като lisine; proline; hidroxylisine и hidroxyproline, които стимулират производството на нови колагенови влакна в организма.

 

Collagen Sport ™ е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва (2000 далтона) и се усвоява на 100% от организма.

 

Collagen Sport ™  подхранва ставите с най-богатите и важни градивни елементи за поддържане на тяхната здравина и сила. Също така помага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулату­ра и др. Характеризира се с изключително висока степен на бионаличност и биоактивност, което означава че е същият по състав на колагена в организма.

 

 • забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности - ефектът е наблюдаван в редица изследвания. 
 • на този етап има стабилни доказателства, че колагенът спомага за редуцирането на болката и подобряването на мобилността.
 • намалява болката в колената и ставите при силови тренировки и в състояние на остеоартрит. 
 • интересен факт е, че се отбелязва по-значителен ефект при субекти с по-силна болка.
 • служи и като градивен материал на хрущялната тъкан.

 

 

Collagen Sport ™ намалява дълбочината на бръчките с 26 %, увеличава хидратацията в кожата с 50 %, намалява порите с 35 % и повишава еластичността на кожата с 19%. Също така, премахва целулит и акне, а също така заздравява косата и ноктите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Какво не съдържа Collagen Sport ™

 • глутен
 • пшеница
 • захар
 • лактоза
 • изкуствени оцветители
 • изкуствени подсладители
 • аспартам и сукралоза
 • изкуствени аромати
 • пълнители или изкуствени съставки

 

 

Съдържание в 1 доза NEOCELL COLLAGEN SPORT ULTIMATE RECOVERY COMPLEX:

 • 15 гр. Pure Whey суроватъчен протеин изолат.
 • 15 гр. Супер Колаген™ тип 1&3 биоактивен колаген хидролизат.
 • 250 мг. Верижно разклонени аминокиселини BCAA.
 • 1000 мг L-Глутамин.
 • Мултивитамини и Минерали.
 • 50 мг. Екстракт от Нар стандартизиран до 70% елагова киселина.
 • Формулиран от Лекари.

 

 

 

 

Прием: разтворете една мерителна лъжица в 200 мл вода или ниско маслено мляко. 30 Дози.

 

Най-удачното време за прием е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да възстановите мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта).

 

"2013 г. Supplement Essentials Aword" на Taste for life USA

 

 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.

 

 

Притежава GMP сертификат за качество!