Колаген тип 2 Joint Burst - 30 дъвчащи бонбона с вкус на Ананас

 • Марка: NEOCELL

Изчерпана наличност! 

 

Колагенът, който се използва в продуктите ни е изключително полезен за Вашите стави.

 

Оригиналните продукти на Neocell имат защитен холограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт, то на него трябва да има холограмен стикер с логото на Neocell.

 

Neocell е световно известна марка доказала се на пазара с високото качество на производство на колаген.

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производството на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките.

 

Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света.

 

Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото. 

 

 

Днес Neocell е марка колаген #1 предпочитана от американците и лидер в областта на продукти с anti-age ефект.

 

 

 

Съдържание

 

 1. Какво е проактивен колаген тип 2 joint Burst ?
 2. Начин на прием

 

 

Какво е проактивен колаген тип 2 Joint Burst?

 

 

Биоактивен колаген тип II Joint Burst осигурява всичко необходимо на хрущяла, за неговото здраве и издръжливост. Той е с високо съдържание на колаген тип 2.

 

В състава му влизат важни аминокиселини, които са необходими за изгражда­нето на колаген от този тип.

 

Биоактивният колаген е естествен компонент, който подпомага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулату­ра и др.

 

Характеризира се с изключително висока степен на бионаличност, което означава, че се абсорбира напълно от организма.

 

Биоактивен колаген тип II Jont Burst съдържа 100% чист колаген тип II от пилешки гръден хрущял. 

Лабораторно тестван за естествено съдържание на колаген тип II, както и хиалуронова киселина, глюкозамин и хиндроитин, които са ключови компоненти за изграждането и поддържане на здравословна ставна функция. 

 

Биоактивен колаген тип II Joint Burst  подхранва ставите с най-богатите и важни градивни елементи за поддържане на тяхната здравина и сила.

 

 

 

Хиалуронова киселина

 

 • Хиалуроновата киселина присъства естествено в почти всички тъкани на човешкото тяло като една от най-хидрофилните молекули, наречена с право „природен овлажнител”. 
 • Хиалуроновата киселина дава на кожата и ставите охлаждащата хидратация, от която се нуждае.
 • Тя е въглехидрат /мукополизахарид/, който се открива естествено във всички клетки на човешкия организъм, като най-висока е нейната концентрация в синовиалната течност и съединителната тъкан.
 • Особено голям процент хиалуронова киселина се съдържа в хрущялите и костите и именно тя предпазва ставния хрущял от поражения, поддържа еластичността и пластичността на тъканите. 
 • Също така хиалуроновата киселина позволява физиологичните функции и еластичните свойства на ставите засегнати от артрозата, да се възстановят. 
 • Облекчава болките и улеснява движението в засегнатата става.

 

 

 

Куркума

 

 • Куркумата е известна със способността си да облекчава болката при остеоартрит и ревматизъм.
 • Освен това, антиоксидантите качества на куркумата се дължи способността й да разрушава свободните радикали в организма.
 • Окисляването на клетките води до увреждания на клетъчно ниво. 
 • Доказано е, че страдащите от ревматоиден артрит, които консумират куркумата редовно или приемат таблетки с нея, намират облекчение на ставни болки (от умерени до леки), както и при възпаление на ставите.

 

 

Състав на 1 дъвчащ бонбон:

 

 • 100 % чист биоактивен Пилешки Колаген тип II - 250 мг. Извлечен от пилешки гръден хрущял.
 • Хиалуронова киселина - 20 мг.
 • Куркума корен - 50 мг. - 82% стандартизиран екстракт от куркума.

 

 

Не съдържа: гмо; глутен; сакроза; нишесте; мая; жито; холестерол; мазнини; изкуствени оцветители; консерванти; пшенични и царевични производни; млечни производни.

 

Начин на прием: приемайте по 1 дъвчащ бонбон сутрин преди хранене. Препоръчителен прием минимум 3 месеца.

 

Опаковка за 1 месец.

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

      

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.

69,00 лв. 60,00 лв.