Колаген тип 2 Joint Complex 2400 мг - 120 капсули.

 • Марка: NEOCELL

Колаген тип 2 е уникална комбинация за здрави стави, хрущяли, сухожилия и ставни връзки!

 

NEOCELL е световно известен бранд, доказал се на пазара с високото качество на производство на колаген и активност на съставките. 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производството на биоактивен колаген, който стимулира производството на собствен колаген от организма. 

 

Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, Neocell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света.

 

Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото. 

 

 

Съдържание:

 

 1. Предназначение Колаген тип 2 
 2. Какво представлява Колаген тип 2 
 3. Какво причинява липсата на Колаген тип 2 
 4. Как да използвате Колаген тип 2 

 

 

Колаген тип 2 и неговото предназначение

 

 • 100% чист хидролизиран пилешки колаген тип II
 • Подпомага здравето на ставите и хрущялите.
 • Намялава болката и възпаленията в ставите. 
 • Поддържа здравината и еластичността ставният хрущял.
 • Хидратира и смазва ставите и хрущялите
 • Изгражда и подкрепя костната матрица.
 • За по-здрави стави и сухожилия.
 • Подпомага за възстановяването след трами. 

 

 

Какво представлява Колаген тип 2 и за какво се използва?

 

Колаген тип 2  съдържа комбинация от хидролизиран колаген, хиалуронова киселина, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и MSM. Колагенът е основният градивен протеин в човшкият организъм, който се намира в кожата, косата, ноктите, ставите, хрущялите и други тъкани в тялото. Основните му функции включват изграждането на съединителната тъкан, сухожилията, костите, ставите, ставините връзки и укрепване на кръвоносните съдове. Колаген тип 2 е специфичен вид колаген, който е основен компонент на ставният хрущял, заедно с хиалуроновата к-на, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и MSM. Този вид колаген е от съществено значение за здравето и правилното функционирането на ставите. Хрущялът играе ключова роля във възможността на ставите да се движат плавно и безболезнено. Колаген тип 2 подпомага поддържането на структурата и еластичността на хрущялите, които абсорбират натоварванията при движение и помагат да се предотврати триенето между костите.

 

Колаген тип 2 осигурява всичко необходимо на хрущяла, за неговото здраве и издръжливост. В състава му влизат важни аминокиселини, които са необходими за изгражда­нето на колаген от този тип. Колаген тип 2 е естествен компонент, който подпомага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулату­ра и други. Характеризира се с изключително висока степен на бионаличност, което означава, че се абсорбира напълно от организма. Съдържа 100% чист колаген тип II извлечен от пилешки гръден хрущял, който подхранва ставите с най-богатите и важни градивни елементи за поддържане на тяхната здравина и сила

 

Тази комбинация от съставки е известна със следните ползи:

 

 • Подпомага здравето на ставите: Колаген тип 2 е основен компонент на хрущялната тъкан, която покрива краищата на костите в ставите. Приемът на колаген тип 2 подпомага поддържането на структурата и еластичността на хрущялите, което може да помогне за подобряване на функционалността и мобилността на ставите.

 

 • Поддържане на здравето на ставите: Колаген тип 2 е важен за съединителнита тъканн и хрущяла в ставите, като подпомага гъвкавостта и поддържането на ставната функция.

 

 • Намалява болката и възпалението в ставите: Колаген тип 2 може да има антиинфламаторни свойства, които помагат да се намали възпалението в ставите и да се намали болката, свързана със заболявания като артрит.

 

 • Подпомага възстановяването след травми и спортни наранявания: Приемът на колаген тип 2 може да помогне за подпомагане на заздравяването на сухожилията и тъканите около ставите след травми или спортни наранявания.

 

 

Колаген тип 2 е често използвана формула за здравето на ставите и хруюялите и може да помогне за подобряване на здравословна ставна фунция.  

 

 

Какво причинява липсата на Колаген?

 

Липсата на колаген тип 2 в организма може да предизвика различни проблеми, особено във връзка със здравето на ставите, костите и други тъкани. Ето някои от причините и ефектите на липсата на колаген:

 

 • Забавяне на заздравяването на рани и наранявания: Колагенът играе важна роля в процесите на заздравяване на рани и наранявания. Липсата на него може да доведе до забавяне на тези процеси и по-бавно заздравяване на рани.

 

 • Здраве на ставите и костите: Колагенът е важен за здравето на ставите и костите, като подпомага поддържането на структурата и еластичността им. Липсата на колаген може да доведе до увреждания в ставите и костите, както и до поява на различни ставни проблеми като артрит.

 

Затова е важно да поддържаме оптималните нива на колаген в организма си, чрез правилното хранене, подходящи добавки и ставите, хрущялите и костите.

 

 

Глюкозамин Сулфат

 

Глюкозамин сулфат се използва за подпомагане на здравето на ставите и хрущялите. Той е известен със своите потенциални ползи за ставното здраве и се използва като лечебно средство при артрит и други заболявания на ставите. Глюкозаминът се съдържа естествено в човешкото тяло, като е важен компонент за формирането и поддържането на хрущялите. 

 

Ползите от приема на Глюкозамин сулфат са: 

 

 • Намаляване на болката и възпалението в ставите: Глюкозаминът може да има антиинфламаторни свойства, които помагат да се намали възпалението и болката в ставите при условия като артрит.

 

 • Подпомагане на здравето на хрущялите: Глюкозаминът се използва за формирането на хрущялна тъкан и може да помогне за подпомагане на здравето и еластичността на хрущялите в ставите.

 

 • Подобряване на гъвкавостта и функционалността на ставите: Чрез подпомагане на здравето на хрущялите и намаляване на болката и възпалението, глюкозаминът може да подобри гъвкавостта и функционалността на ставите.

 

 

Хондроитин Сулфат

 

Хондроитин сулфат е един от основните елементи на ставния хрущял. Хондроитин сулфат се състои от повтарящи се вериги молекули, наречени мукополизахариди.Той е една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Класифициран като вид глюкозаминогликан, хондроитин сулфатът е богат на сяра и е сроден на глюкозамина. 

 

 • Подхранва и смазва ставите.
 • Намалява симптомите и ускорява възстановяването при ставни проблеми.
 • Срещу кожни проблеми и стесняване на кръвоносните съдове.

 

 

Хиалуроновата Киселина?

 

Хиалуроновата киселина е вещество, което се съдържа естествено в човешкото тяло, наречена с право „природен овлажнител”. Тя се открива основно в кожата, ставите и очите. Хиалуроновата киселина е гликозаминогликан, който притежава изключително висока способност за задържане на вода. Основната ѝ роля е да хидратира кожата в горните клетъчни слоеве, да укрепи съпротивителните ѝ сили и да изглади приятно повърхността. В кожата, хиалуроновата киселина помага за поддържане на хидратацията, еластичността и гладкостта, като участва в процесите на клетъчно възстановяване и регенерация. С нейна помощ се постига дълготраен ефект на подмладяване на кожата и натурална красота. В дерматологията хиалуроновата киселина се използва за различни естетични корекции и е най-популярният дермален пълнител, високо биосъвместим, одобрен от FDA (Агенцията за храните и лекарствата на САЩ).

 

В ставите, тя действа като смазващо вещество и помага за поддържане на гъвкавостта и функционалността им. Съвсем доскоро хиалуроновата киселина трябваше да се инжектира директно в ставите или под кожата, защото храносмилателната система не може да я усвои в естественото й състояние. Сега вече има Хиалуронова Киселина в течна форма за по-добро усвояване и по-приятен прием с вкус на боровинка.

 

Приемът на хиалуронова киселина като добавка може да има някои потенциални ползи, включително:

 

 • Хидратация на кожата: Хиалуроновата киселина е изключително добър влагозадържащ агент. Тя е способна да привлече и задържа вода в кожата, което помага да се поддържа нейната хидратация и еластичност. Това прави кожата по-мека, по-гладка и по-младежка на вид.

 

 • Борба с признаците на стареене: Хиалуроновата киселина може да намали появата на фини линии и бръчки, като подпомага здравето на кожата и подобрява нейната текстура. Тя стимулира производството на колаген, което помага за поддържането на стегнатата и младежка визия на кожата.

 

 • Подпомагане на здравето на ставите: Хиалуроновата киселина е също толкова важна за здравето на ставите. Тя има смазващ ефект, който помага за намаляване на триенето и за поддържането на гъвкавостта на ставите.

 

 • Здраве на очите: Хиалуроновата киселина може да подпомогне здравето на очите, като помага за поддържането на влагата в очите и подпомага здравето на хрущяла в окото.

 

 • Подпомагане на здравето на косата и ноктите: Хиалуроновата киселина може да подобри хидратацията на скалпа и кожата на главата, което може да допринесе за по-здрава коса и нокти.

 

 • Подобряване на сърдечно-съдовото здраве: Изследванията показват, че хиалуроновата киселина може да помогне за поддържането на здравословно сърдечно-съдово състояние, като подпомага венозната и артериалната функция.

 

 

Днес Neocell е марка колаген #1 предпочитана от американците и лидер в областта на продукти с anti-age ефект.

 

 

 

 

 

 

Състав на 4 капсули:

 

 • 100 % чист хидролизиран пилешки колаген тип II - 2400 мг. (извлечен от пилешки гръден хрущял).
 • Хиалуронова киселина - 84 мг.
 • Глюкозамин сулфат - 84 мг.
 • Хондроитин сулфат - 84 мг.

 

 

 

Други: желатинова капсула.

 

Не съдържа: гмо; глутен; сакроза; нишесте; мая; жито; холестерол; мазнини; изкуствени оцветители; консерванти; пшенични и царевични производни; млечни производни.

 

Начин на прием: приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден сутрин и вечер преди хранене. Препоръчителен прием минимум 3 месеца.

 

Опаковка за 1 месец.

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

      

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.

 

GMP сертификат за качество!

 

     

 

 

 

От години ползваме колаген, а от скоро при нужда и кератин - изключително сме доволни. При мен косопада намаля още след първата опаковка Кератин, от колагена ми никне бебешка коса. Съпруга ми има проблем с глезена, има постоянна болка ако не приема колаген. Доволни сме и препоръчваме на приятели, които също остават доволни.

 

 

Продуктите са страхотни! Действието им се забелязва още след първия месец, но приемам поне 3 месеца, след което задължително почивам минимум един. Поръчвам главно течните форми - колаген и хиалуронова киселина, защото по-добре се усвояват. Понякога ги редувам с таблетните. Въпросът е, че ми се отразяват чудесно. Не бих ги заменила с други продукти! Благодаря Ви NEOCELL ❤️
 
 

 

Продуктите наистина са много добри. Аз използвам течният колаген и течната хиалуронова киселина. Видими резултати има още след първият месец. Препоръчвала съм ги и на други жени, които също са доволни от тях.

 

 

Аз, съм влюбена в продуктите на NEOCELL. Пия ги от години и съм много доволна от Теченият Колаген + Хиалуронова Киселина. Кожата ми е като кадифе, косата ми е по-здрава и не остава по четката, а ноктите ми вече не се цепят. Аз, съм фитнес треньор и моят любим продукт е Колаген тип 2. Страхотен е за бързо възстановяване и нямямам никакви болки в ставите.

 

 

Много съм доволна от Колаген Бюти Билдър на NEOCELL. Ползвам го от години и не бих го заменила с друг продукт на друга марка. Кожата ми е гладка и мека, косата ми спря да пада, а ноктите са ми по-здрави от всякога. Приятелките ми се чудеха от къде идва промяната. Имам страхотно излъчване и кожата ми сияе всеки ден. Препоръчвам го на всички!

 

 

От доста време ползвам продуктите Ви и съм изключително доволна. Сега пак съм си поръчала промоционалния пакет Течен Колаген + Хиалуронова Киселина - страхотни продукти и много вкусни. Кожата ми е по-гладка и мека, а тенът избистрен. Косата не ми пада, а ноктите станаха по-здрави. С чиста съвест препоръчвам продуктите на приятелите си!

 

 

Аз, ползвам Супер Колаген + C. Страхотен продукт, вече две години го пия редовно и се чувствам страхотно. Косата, кожата и ноктите ми станаха по-здрави и изглеждат много по-добре от преди. Сестра ми също го пие и е много доволна. И моите родители също го пият и вече нямат болки в ставите. Препоръчвам го на всички, колагена наистина работи.

 

 

Момичета, аз също съм скептична към реклами във фейсбук. И към този колаген бях- признавам си. Преди това бях пила на най различни марки колаген и наистина без никакъв ефект. Поръчах си от този с доза съмнение, но истината е, че наистина действа. До сега за 3-4 месеца ноктите ми се оправиха, а бяха тънки, чупливи и се цепеха, имах болки в коляното - изчезнаха, тенът на лицето ми се избистри, вярвам, че и още подобрения ще има с натрупването.

 

 

Колаген тип 2 + Хиалуронова Киселина, много добър продукт. Спортувам активно и съм очарована от ефекта за възстановяване след тренировка. Чувствах болки в ставите при тренировки и след като започнах да пия колаген тип 2 за стави, болките спряха и много бързо се възстановявам. Пожелавам на целия екип да останете все така бързи и коректни!

 

 

И аз, съм много доволна от Супер Колаген + С. Направо ме преобрази, а още не съм изпила цялата опаковка. Представям си какъв резултат ще има по-нататък. Просто страхотен, казвам Ви! Косата ми спря да пада, кожата ми засия, а ноктите спряха да се чупят. Просто Колагена е супер. Пожелавам успех на екипа. Много коректни и винаги отговарят на моите въпроси. ♥️♥️♥️

 

 

Аз съм много доволна от Гурме Колаген Бюти Инфюжън + Хиалуронова Киселина. Има страхотен вкус на Боровники. От както го пия, кожата ми стана по-гладка и мека. Имам и по-младежко излъчване. Косата ми блести от здраве и вече не се къса. Ноктите също спряха да се цепят и станаха по-здрави. Благодаря Ви NEOCELL, имате страхотните продукти. Препоръчвам го на всички!

 

 

Гурме Колаген + Хиалуронова Киселина на NEOCELL. Резултатът е видим още на втората седмица от приема. Кожата ми просто сияе, косата ми спря да пада, а ноктите ми станаха много по-здрави. Когато го поръчах имах доза съмнение, но се оказа много качествен продукт и съм сигурна, че ще го пия дълго време! Препоръчвам го с две ръце на всички.

 

 

Много съм доволна от Супер Колаген + C! Наистина действа. Кожата, косата и ноктите ми са супер. Имам сияйно излъчване, здрава коса и здрави нокти. Препоръчвам го на всички защото имам много доволни клиенти от него. Те се връщат отново и казват, че има видим резултат още след 2 седмици от приема.

 

 

Аз, пия Колаген Бюти Билдър + Хиалуронова Киселина. Чувствам се страхотно с него. Кожата ми започна да сияе от както го пия. Имам по-избистрен тен. Косата ми е по-здрава и спря да пада и ноктите ми също станаха по-здрави. Препоръчвам го редовно защото знам, че действа. Пия го вече трета година и не бих го заменила с друг продукт.

 

 

Аз, съм много доволна от Супер Колаген + C. Пия го редовно и се чувствам страхотно. Кожата ми е по-гладка и мека, а косата и ноктите ми се заздравиха. Препоръчвам го редовно в аптеката. Клиентите се връщат и казват, че също са много довлини. Най-добрият продукт за коса, кожа нокти. Препоръчвам!

 

 

Аз, пия Колаген тип 2 за стави на NEOCELL. Имах болки в колената и в кръста. Тренирам уселино и само колагена ме спасява от болки и много бързо се възстановявам след тренировки. Препоръчвам го в залата на всички, които имат болки в ставите. Много е добър!

 

 

Голяма фенка съм на NEOCELL. Пробвала съм всички продукти и мога да кажа, че са уникални, наистина действат. В момента пия Глоу Матрикс; Бюти Билдър и Кератин. Кожата ми стана като на бебе, а косата по-обемна и вече не остава по четката. Страхотни продукти! Препоръчвам ги на всички дами, които искат да изглеждат добре!

90,00 лв. 69,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 69,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!