КОЛАГЕН ЗА КРАСОТА

NeoCell Laboratories USA е най-голямата компания в света произвеждаща продукти с биоактивен колаген!

 

„Ние вярваме в силата на колагена, както и способността му да подхранва и регенерира кожата, като предоставя не само младост на тялото, но и сила на духа”.

 

NeoCell е основана през 1998 г. от вече покойният Ал Куадри. След претърпяване на тежка сърдечна операция възстановяването му било много тежко. След дългото време прекарано в болницата на легло, мускулите му започнали да атрофират, както и цялостното състояние на организма му било много отпаднало. Като част от лечението му предписват специален прием на колаген за укрепване и възстановяване на загубената мускулна маса и съединителна тъкан.


В рамките само на няколко седмици Ал започнал да се възстановява и бързо си възвърнал загубената енергия и жизненост. След възстановяването си той решил да създаде продукт с надеждата, че ще може да помогне на милиони хора по света страдащи от недостиг на колаген.

 

Неговата цел била да създаде натуралени продукти които да помогнат на милиони хора по света да се чувстват по-млади и по-жизнени, както и да живеят по-дълъго и по-щастливо. И с тази непоколебима идея била създадена NeoCell като малка семейна лаборатория с идеята да разработи натурални продукти с премиум качество и чистота на съставките. Днес NeoCell е марка колаген #1 в света и лидер в областта на продукти с anti-age ефект. Всяка година NeoCell печели редица награди, за най-добър продукт за красота.

 

"Ние сме горди да кажем, че милиони хора по света ползват нашите продукти и печелим доверието им с всеки изминал ден. Това ни кара непрекъснато да се развиваме и да увеличаваме нашата продуктова гама базирана на иновации в индустрията и производствените процеси".

 
Ние произвеждаме само натурални продукти и гарантираме истинността на етикета и ефикасността на активните съставки със сертификати от GMP и FDA така, че хората да живеят с увереност и спокойствие.                    

 

"Фокусирани сме върху качеството и целта ни е да направим качетвото достъпно” „Осъществяване на по-качествен живот не е нещо към което се стремим...  това правим вече 19 години. Това е нашата страст”

 

Ние притежаваме сертификат GMP (Good Manufacturing Practices), който е гарант за най-високо качество на продуктите и също така удобрение на продуктите от FDA (Federal Drug Administartion).марки
подреди по