Красотата на кожата идва от вътрe с Beauty Infusion

15 май 2017
Красотата на кожата идва от вътрe с Beauty Infusion

Кажи Здравей на правилната грижа за твоята кожа!

 

Случвало ли ти се е да се будиш сутрин, да се погледнеш в огледалото и да забележиш, че кожата ти е започнала да губи младежкия си блясък? 

 

Появяват се фини линии, тена ти е добил сивкав оттенък, а съня вече не е достатъчен, за да елиминира умората. Вредата от слънцето, натрупана през годините, също започва да дава своя ефект. Така разбираш, че кожата ти вече има нужда от повече грижа, за да продължи да изглежда красива и да запази свежестта си за по-дълго време. Въпросът е: Как да се погрижиш за нея?  

 

Случвало ли ти се е да похарчиш купища пари за скъпи козметични продукти и процедури, които в крайна сметка  дават минимален или никакъв резултат? 

 

Така малко по малко започваш да:

  • Страдаш от ниско самочувствие, предизвикано от несъвършенствата по кожата ти;
  • Раздразнена, осъзнавайки, че кожата ти започва да се променя;
  • Уморена от пилеенето на купища пари за козметични продукти;
  • Ежедневната грижа, която полагаш, а в крайна сметка не дава резултат.

 

 

 

За щастие, лесно можеш да промениш това. Трябва просто да осъзнаеш, че кожата ти има нужда от подхранване. То от своя страна, много трудно може да бъде постигнато само с козметични продукти. Те се грижат за кожата ти отвън, докато тя има нужда от подхранване отвътре.

 

Можеш лесно да постигнеш красотата, която искаш и да дадеш на кожата си онова, от което се нуждае, с помощта на правилната хранителна добавка. Въпросът е коя да избереш! Сред всички такива, които можеш да откриеш на пазара, трябва да се довериш на продукт, създаден специално, за да се погрижи за кожата ти.

 

Тук, на помощ идва Beauty Infusion, предлаган от NeoCell. Този разкрасяващ продукт ще осигури на кожата ти всичко, от което се нуждае, за да запази красотата и младостта си за по-дълго. Beauty Infusion ще подхрани кожата ти с:

 

  • Колаген- най-ценният протеин за тялото ти, чиито стойности в организма започват да намаляват с годините. Липсата му кара кожата да изтънява и да се появят първите отпечатъци на времето.
  • Хиалуронова киселина - която притежава мощен антиейдж ефект, поддържа еластичността на кожата ти, забавя процесите на стареене и хидратира.
  • Биотин – ценен витамин, който е от решаващо значение за растежа и здравината на косата и ноктите.

 

Всички тези изключителни съставки са тук, под формата на  освежаваща напитка със страхотен вкус на боровинка, която ще подхрани кожата ти, ще те предпази от свободните радикали и ще спре стрелките на часовника. Освен това е 100% усвоим от организма. А, ако си фен на цитрусите, можеш да избереш другият вкус, който Beauty Infusion предлага – мандарина.

 

 

 

Започни да се грижиш правилно за кожата си още днес!

 

 

 

 

 

 

 

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти. Тези малки вредители, които приемаш, когато се храниш с вредна храна и дори когато дишаш замърсения въздух навън, могат лесно да нарушат ежедневния ти ритъм и да се превърнат във враг номер едно за щастливия ти живот. В този случай, единственото, от което имаш нужда, се крие в една думичка: детоксикация.

прочети още

Над 75% от колагена в тялото е колаген тип 1 и 3, който изгражда съединителната тъкан, кожата, косата, ноктите, кръвоносните съдове и сухожилията. Колаген тип 2 се съдържа основно в ставния хрущял и изгражда ставните връзки.

прочети още

Храниш ли се по същия начин, както, когато беше на 10? Навярно трудно ще намерим някой възрастен с редовна диета, състояща се от бързи закуски, бонбони, сокчета и сладолед по цял ден. И това е напълно нормално, защото с годините нашите навици, нужди и вкусове се променят. Тялото ни започва да функционира по друг начин и да обработва храната различно.

прочети още