Остави отзив
Остави отзив

Красотата на кожата идва от вътрe с Beauty Infusion

15 май 2017
Красотата на кожата идва от вътрe с Beauty Infusion

Кажи Здравей на правилната грижа за твоята кожа!

 

Случвало ли ти се е да се будиш сутрин, да се погледнеш в огледалото и да забележиш, че кожата ти е започнала да губи младежкия си блясък? 

 

Появяват се фини линии, тена ти е добил сивкав оттенък, а съня вече не е достатъчен, за да елиминира умората. Вредата от слънцето, натрупана през годините, също започва да дава своя ефект. Така разбираш, че кожата ти вече има нужда от повече грижа, за да продължи да изглежда красива и да запази свежестта си за по-дълго време. Въпросът е: Как да се погрижиш за нея?  

 

Случвало ли ти се е да похарчиш купища пари за скъпи козметични продукти и процедури, които в крайна сметка  дават минимален или никакъв резултат? 

 

Така малко по малко започваш да:

  • Страдаш от ниско самочувствие, предизвикано от несъвършенствата по кожата ти;
  • Раздразнена, осъзнавайки, че кожата ти започва да се променя;
  • Уморена от пилеенето на купища пари за козметични продукти;
  • Ежедневната грижа, която полагаш, а в крайна сметка не дава резултат.

 

 

 

За щастие, лесно можеш да промениш това. Трябва просто да осъзнаеш, че кожата ти има нужда от подхранване. То от своя страна, много трудно може да бъде постигнато само с козметични продукти. Те се грижат за кожата ти отвън, докато тя има нужда от подхранване отвътре.

 

Можеш лесно да постигнеш красотата, която искаш и да дадеш на кожата си онова, от което се нуждае, с помощта на правилната хранителна добавка. Въпросът е коя да избереш! Сред всички такива, които можеш да откриеш на пазара, трябва да се довериш на продукт, създаден специално, за да се погрижи за кожата ти.

 

Тук, на помощ идва Beauty Infusion, предлаган от NeoCell. Този разкрасяващ продукт ще осигури на кожата ти всичко, от което се нуждае, за да запази красотата и младостта си за по-дълго. Beauty Infusion ще подхрани кожата ти с:

 

  • Колаген- най-ценният протеин за тялото ти, чиито стойности в организма започват да намаляват с годините. Липсата му кара кожата да изтънява и да се появят първите отпечатъци на времето.
  • Хиалуронова киселина - която притежава мощен антиейдж ефект, поддържа еластичността на кожата ти, забавя процесите на стареене и хидратира.
  • Биотин – ценен витамин, който е от решаващо значение за растежа и здравината на косата и ноктите.

 

Всички тези изключителни съставки са тук, под формата на  освежаваща напитка със страхотен вкус на боровинка, която ще подхрани кожата ти, ще те предпази от свободните радикали и ще спре стрелките на часовника. Освен това е 100% усвоим от организма. А, ако си фен на цитрусите, можеш да избереш другият вкус, който Beauty Infusion предлага – мандарина.

 

 

 

Започни да се грижиш правилно за кожата си още днес!

 

 

 

 

 

 

 

Хората и животните притежава различни механизми, които им помагат да се приспособят в оцеляването и ежедневието си. Един общ такъв механизъм, който при нас сякаш вече има по-силно изразена естетическа роля, са ноктите.

прочети още

Колагенът е известен със способността си да предотвратява и забавя стареенето на кожата. Усвояване на допълнителен колаген чрез добавки и кремове е чудесна стъпка към един по-свеж младежки вид, а формулиран с други ценни съставки, които подкрепят структурата на кожата, като хиалуронова киселина, може да се радваме на още по-добри резултати.

прочети още

Колагенът е изключително актуална тема в индустрията за здраве и уелнес, като много хора се обръщат към добавки и продукти за грижа за кожата, които съдържат този протеин с надеждата да подобрят кожата, ставите и цялостното си здраве. Колагенът е важен за телата ни и става все по-важен с течение на времето, защото производството му намалява, а ние се нуждаем от него за здрави стави, хубава кожа и коса.

прочети още