Красотата на кожата идва от вътрe с Beauty Infusion

15 май 2017
Красотата на кожата идва от вътрe с Beauty Infusion

Кажи Здравей на правилната грижа за твоята кожа!

 

Случвало ли ти се е да се будиш сутрин, да се погледнеш в огледалото и да забележиш, че кожата ти е започнала да губи младежкия си блясък? 

 

Появяват се фини линии, тена ти е добил сивкав оттенък, а съня вече не е достатъчен, за да елиминира умората. Вредата от слънцето, натрупана през годините, също започва да дава своя ефект. Така разбираш, че кожата ти вече има нужда от повече грижа, за да продължи да изглежда красива и да запази свежестта си за по-дълго време. Въпросът е: Как да се погрижиш за нея?  

 

Случвало ли ти се е да похарчиш купища пари за скъпи козметични продукти и процедури, които в крайна сметка  дават минимален или никакъв резултат? 

 

Така малко по малко започваш да:

  • Страдаш от ниско самочувствие, предизвикано от несъвършенствата по кожата ти;
  • Раздразнена, осъзнавайки, че кожата ти започва да се променя;
  • Уморена от пилеенето на купища пари за козметични продукти;
  • Ежедневната грижа, която полагаш, а в крайна сметка не дава резултат.

 

 

 

За щастие, лесно можеш да промениш това. Трябва просто да осъзнаеш, че кожата ти има нужда от подхранване. То от своя страна, много трудно може да бъде постигнато само с козметични продукти. Те се грижат за кожата ти отвън, докато тя има нужда от подхранване отвътре.

 

Можеш лесно да постигнеш красотата, която искаш и да дадеш на кожата си онова, от което се нуждае, с помощта на правилната хранителна добавка. Въпросът е коя да избереш! Сред всички такива, които можеш да откриеш на пазара, трябва да се довериш на продукт, създаден специално, за да се погрижи за кожата ти.

 

Тук, на помощ идва Beauty Infusion, предлаган от NeoCell. Този разкрасяващ продукт ще осигури на кожата ти всичко, от което се нуждае, за да запази красотата и младостта си за по-дълго. Beauty Infusion ще подхрани кожата ти с:

 

  • Колаген- най-ценният протеин за тялото ти, чиито стойности в организма започват да намаляват с годините. Липсата му кара кожата да изтънява и да се появят първите отпечатъци на времето.
  • Хиалуронова киселина - която притежава мощен антиейдж ефект, поддържа еластичността на кожата ти, забавя процесите на стареене и хидратира.
  • Биотин – ценен витамин, който е от решаващо значение за растежа и здравината на косата и ноктите.

 

Всички тези изключителни съставки са тук, под формата на  освежаваща напитка със страхотен вкус на боровинка, която ще подхрани кожата ти, ще те предпази от свободните радикали и ще спре стрелките на часовника. Освен това е 100% усвоим от организма. А, ако си фен на цитрусите, можеш да избереш другият вкус, който Beauty Infusion предлага – мандарина.

 

 

 

Започни да се грижиш правилно за кожата си още днес!

 

 

 

 

 

 

 

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още