Малката тайна в кухнята - КОЛАГЕН НА ПРАХ

3 януари 2018
Малката тайна в кухнята - КОЛАГЕН НА ПРАХ

Възползвай се от продукта, с който можеш да експериментираш и да разнообразяваш разкрасяващите процедури, но едновременно с това да получиш желания резултат – колаген на прах.

 

С появата на всяка нова свещичка върху тортата за рожден ден трябва да полагаме все повече грижи за себе си. За да запазиш красотата си такава, каквато е, когато си на 20 години обаче, не е нужно да инвестираш време и пари в множество досадни процедури.

 

Вече знаеш за вълшебните свойства на колагена и как това е малката тайна на всеки, който иска да се радва на здраво и красиво тяло. Представихме ти няколко варианта как да го приемаш, но ако ти се иска да имаш начин да си набавяш тази така нужна съставка в менюто си по различни начини, без да ти омръзва, то прахообразната форма на колагена е най-добрият избор за теб. Така пред теб се отварят множество възможности за прием на добавката. Можеш да я смесиш в любимите си десерти, в енергизиращото смути или дори във вечерята си. Така с всяка хапка ще си стъпка по близко до желания вид.

 

Повечето продукти, които твърдят, че ще променят живота ти, най-често са придружени със стриктни начини на прием, които понякога могат да бъдат толкова скучни и досадни. Да взимаш добавки под формата на капсули, макар и с цел красота, понякога става депресиращо.

 

Но ако си вземеш колаген на прах, няма да изпиташ тези неприятности. А едновременно с това ще се радваш на страхотните резултати. Нашият Супер Колаген Прах се усвоява на 100% от тялото и ти осигурява всички благоприятни ефекти.

 

За най-оптимални резултати можеш да приемаш вълшебната съставка във водата или сока си преди закуска. Но можеш да направиш това по-интересно като смесиш колагена със смути, което да ти даде всички полезни витамини и минерали за една пълноценна сутрин. Тази стратегия избират и много модели, за да се поддържат.

 

 

"Кандис Суейнпоъл, известният ангел на Виктория Сикрет, е една от тях. Когато наближава фотосесия или модно ревю, красавицата предпочита за закуска да си направи смути, което да хидратира кожата й, да стимулира изчистването от вредните вещества в организма и да я зареди с нужната енергия. Нейната любима рецепта се състои от шепа горски плодове, мляко за вкус, лед и най-важното – лъжичка колаген на прах."

 

 

Почувствай се и ти като модел и изпробвай същата рецепта. Може да сменяш плодовете и комбинациите по своя преценка, възможностите са безкрайни.

 

Смутитата не са единствените храни, в които можеш да добавиш лъжичка колаген, за да ги обогатиш на полезни съставки. Лесното разтваряне на продукта ни в топли и в студени напитки го прави перфектен за много рецепти. Не се притеснявай да експериментираш. Можеш да ги добавиш към мюслито, овесените ядки, палачинките, салатите или във вкусните печива. А защо не и в кафето и чая? Хубавото на нашия Супер Колаген Прах е, че не съдържа глутен и е нисък по съдържание на калории, така че е подходящ за всички хора с каквито и да е диети.

 

 

 

Интересни предложения за ястия с колаген можеш да откриеш в "КОЛАГЕН В КУХНЯТА"!

 

Всички искаме да имаме красива коса и кожа като на модел, силно тяло като на атлет и перфектен външен вид. Затова колагенът е страхотна идея за всекиго. Макар и да е полезен във всичките си форми, ако изберете прахообразния му вид, ще имате много повече възможности  да увеличите дневния си прием, без да се налага да променяте особено ежедневието си. Разбира се, най-добри резултати се получават, когато се употребява системно в еднакво време от деня. Но можеш и да се радваш на полезните му качества, докато консумираш любимите си храни и напитки. Както вече разбра, възможностите са безкрайни, но резултатът е един и същ – красиво, здраво и младо тяло.

 

 

 

 

 

 

 

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти.

прочети още