Най-лесният начин да върнеш красотата на кожата си

5 април 2018
Най-лесният начин да върнеш красотата на кожата си

Ако можеше да възвърнеш кожата, която имаше, когато беше на 21?

 

 

Не би пропуснала тази възможност нали? Е, това, което сега сме ти подготвили не е точно извора на младостта, но е достатъчно близко, за да ти даде желаните резултати.

 

Като всяко друго магическо средство, то работи най-добре в комбинация с други допълнителни методи, които да подкрепят ефективността му. Подготви кожата си с няколко от тях, за да достигнеш перфектната кожа!

 

 

 

Торбички под очите срещу достатъчно сън

 

Спящата красавица не е красавица просто така. Сънят е времето, в което тялото ни не просто си почива, но и се регенерира. Лошото е, че в повечето случаи нямаме достатъчно време да се наспиваме достатъчно.  Повечето работещи не могат да си позволят пълна доза от препоръчителните часове сън. Това води до тъмни кръгове под очите и дехидратиране на кожата. За да пребориш това, трябва да намериш време и за малко почивка – 8 часа сън на ден са твоята оптимална цел. Според изследвания, ако съумееш 2 седмици без пропускане да си осигуриш това време в страната на сънищата, тялото ти ще започне да функционира по-оптимално и някои от кожните проблеми ще изчезнат.

 

 

 

Здравословен начин на живот

 

Най-вероятно сама знаеш, че колкото повече се придържаш към здравословния начин на живот, толкова по-добре ще се чувстваш и ще изглеждаш. Все пак обаче това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Но дори малките промени могат да бъдат значителни в случая. Опитай се да включиш 2-3 тренировки на седмица за по 30 минути средно, пий повече вода, добави към менюто си повече супер храни и постепенно намали вредните. А всичко това ще си проличи на кожата ти.

 

 

 

Заобиколи се с позитивни емоции

 

Голяма част от проблемите ни идват от самите нас и мислите, които ни тормозят. От притесненията и стреса страда цялото ни тяло, включително и кожата ни. Затова трябва да се опитаме и сами да прогоним негативното. Начините да направим това са много и най-подходящият е различен за всеки. Излез с приятели, отиди на излет в природата, напълни си гореща вана със соли за релаксация, сипи си чаша вино или прочети любима книга – всичко нужно, за да си оправиш настроението.

 

С помощта на тези съвети може би няма да възвърнеш напълно младежкия си вид, но ако ги комбинираш с колагена на NEOCELL, резултатите са сигурни!

 

Той е създаден точно за това – влияе върху процесите на стареене, като ги забавя и спира тяхното развитие. Така предотвратява всякакви видими признаци за проблеми с кожата, които могат да се появят с възрастта. Говорим за неприятните фини линии и бръчки, загубата на блясък и еластичност, както и  никому любимата дехидратация.

 

Рибният колаген се извлича от природата и това намаля риска за странични ефекти и засилва ползите му. Всеки от продуктите в него са добра идея за хората, които искат да се преборят с биологичния часовник. Но за да ти осигурим най-красивите резултати, сме разработили перфектната формула за тази цел. Супер Колаген + С & Хиалуронова Киселина  е твоето решение. В него сме включили всичко, от което кожата ти може да се нуждае, за да изглежда по-съвършена с всеки изминал ден.

 

Добавили сме хиалуроновата киселина, за да ускорим процеса на подмладяване. Тя ще направи кожата ти по-мека и в комбинация с колагена ще намали видимо бръчките. Действа пречистващо, като те отървава от ненужните мъртви клетки. Хиалуроновата киселина съществува в организма ни по естествен начин, но най-често в занижени количества. За да има своя благоприятен ефект, тя трябва да се приема външно също.

 

Друго важно допълнение към формулата е eкстрактът от Амла. Неговите магически способности се крият в това, че може да се бори със стареенето чрез своите антиоксидантни способности. Той има и високо съдържание на витамин С, който според всички специалисти взима голяма част в запазването на вечната младост.

 

Всички искаме да се радваме на красива и млада кожа, а и да постигнем това възможно най-лесно. С формулата на Дерма Матрикс можеш да видиш резултати, без излишни усилия. И още повече – да ги задържиш за дълго. Опитай и ти!

 

Купи своя тук

 

 

 

 

Кератинът е протеин, важен за кожата, косата и ноктите. Организмът ни го произвежда сам. Той дава сила и устойчивост на тъканите. Можем да подобрим здравето на косата с храни богати на кератин. Такива храни са бадеми, авокадо и яйца. Кератин може да се добави извън тялото с различни терапии. Кератиновите терапии възстановяват косата. Те я правят по-гладка и блестяща.

прочети още

В тази статия ще разберете истината за колаген за стави и как той може да поддържа здравословни стави, осигурява ставен комфорт и подобрява гъвкавостта.

прочети още

Клиноптилолитът е едно от най-изучаваните неща на планетата, обявен от Световната научна организация за минерал на XX век поради граничещите му с вълшебството качества. Използва се от десетилетия като мощен метод за пречистване на водата, в медицината, в козметичната индустрия за подмладяване на кожата, за бърз зарастък на обриви, рани, за забавяне на възпалителните процеси и много други.

прочети още