Натурален рибен колаген срещу първите бръчки на кожата.

3 октомври 2015
Натурален рибен колаген срещу първите бръчки на кожата.

Рибен колаген срещу стареенето на кожата

 

Притеснява ви, че кожата ви вече не е еластична и хидратирана? Забелязвате първите бръчки и първите белези на стареене? Или се притеснявате, че започва да се отпуска? Появата на признаците на стареенето на кожата са неизбежни. И ако вече сте се изправили пред първите бръчки, не се отчайвайте! Съществува натурален рибен колаген + хиалуронова киселина, с който кожата ви ще възвъврне младежкият си вид и ще засияе

 

Докато сме по-млади, кожата ни e плътна, гладка и хидратирана, тъй като постоянно се регенерира. Причината за стареенето и появата на първите бръчки е прогресивното намаляване на колаген и хиалуронова киселина в кожата. Като част на съединителната тъкан, колагенът има решаваща роля в еластичните функции на тялото и гарантира тяхната здравина и плътност. С напредване на възрастта, производството на колаген намалява все повече и повече. Производството му се забавя, а съществуващият колаген в кожата се поврежда поради вредното влияние на слънцето и лошите навици за поддържане на кожата.

 

Ето защо след 25 годишна възраст, естественият синтез на колаген в организма намалява с 1.5% на година. Тъй като производството на колаген в тялото се забавя, колагеновите влакна в тялото стават крехки и започват да се разграждат, настъпвайки много от издайническите признаци на стареене. Кожата престава да бъде гладка, мека и еластична. Липсват й плътност и хидратация. Също така мускулите започват да губят своята сила, а костите - калций. След навършването на 30 годишна възраст, почти при всеки човек кожата става по-суха и в резултат на това се появяват първите бръчки, а след 40 годишна възраст колагена в организма намалява с почти 50% и състоянието на кожата, косата, ноктите и ставите започва да се влошава.

 

Ако не сте доволни от досегашните си опити да се справите с бръчките и проблемите на вашата кожа, може да се доверите на уникалните продукти с колаген на NEOCELL. За да имате успех в борбата със стареенето на кожата, вие се нуждаете от натурален рибен колаген + хиалуронова киселина. Той е предназначен за всеки тип кожа. Жени, които искат да се наслаждават на естествено красива кожа, но без да се обръщат към пластичната хирургия.

 

 

Доверете се на натуралните продукти на NEOCELL – Най-голямият производител на биоактивен колаген в света. Рибен колаген + хиалуронова киселина забавя появата на бръчки, регенерира, подхранва и омекотява кожата като и придава свежест и естествен блясък.

  

 

Рибният колаген + хиалуронова киселина е с гарантиран ефект срещу бръчки. Хиалуроновата киселина овлажнява кожата и я поддържа хидратирана. Приемайки рибен колаген кожата Ви ще стане по-гладка, здрава и еластична, а бръчките ще започнат да намаляват, докато станат почти незабележими.

 

 

За да постигнете оптимални резултати в борбата с признаците на стареене на кожата е необходимо да приемате рибен колаген + хиалуронова киселина минимум 3 месеца.

 

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти.

прочети още