Остави отзив
Остави отзив

Натурален рибен колаген срещу първите бръчки на кожата.

3 октомври 2015
Натурален рибен колаген срещу първите бръчки на кожата.

Рибен колаген срещу стареенето на кожата

 

Притеснява ви, че кожата ви вече не е еластична и хидратирана? Забелязвате първите бръчки и първите белези на стареене? Или се притеснявате, че започва да се отпуска? Появата на признаците на стареенето на кожата са неизбежни. И ако вече сте се изправили пред първите бръчки, не се отчайвайте! Съществува натурален рибен колаген + хиалуронова киселина, с който кожата ви ще възвъврне младежкият си вид и ще засияе

 

Докато сме по-млади, кожата ни e плътна, гладка и хидратирана, тъй като постоянно се регенерира. Причината за стареенето и появата на първите бръчки е прогресивното намаляване на колаген и хиалуронова киселина в кожата. Като част на съединителната тъкан, колагенът има решаваща роля в еластичните функции на тялото и гарантира тяхната здравина и плътност. С напредване на възрастта, производството на колаген намалява все повече и повече. Производството му се забавя, а съществуващият колаген в кожата се поврежда поради вредното влияние на слънцето и лошите навици за поддържане на кожата.

 

Ето защо след 25 годишна възраст, естественият синтез на колаген в организма намалява с 1.5% на година. Тъй като производството на колаген в тялото се забавя, колагеновите влакна в тялото стават крехки и започват да се разграждат, настъпвайки много от издайническите признаци на стареене. Кожата престава да бъде гладка, мека и еластична. Липсват й плътност и хидратация. Също така мускулите започват да губят своята сила, а костите - калций. След навършването на 30 годишна възраст, почти при всеки човек кожата става по-суха и в резултат на това се появяват първите бръчки, а след 40 годишна възраст колагена в организма намалява с почти 50% и състоянието на кожата, косата, ноктите и ставите започва да се влошава.

 

Ако не сте доволни от досегашните си опити да се справите с бръчките и проблемите на вашата кожа, може да се доверите на уникалните продукти с колаген на NEOCELL. За да имате успех в борбата със стареенето на кожата, вие се нуждаете от натурален рибен колаген + хиалуронова киселина. Той е предназначен за всеки тип кожа. Жени, които искат да се наслаждават на естествено красива кожа, но без да се обръщат към пластичната хирургия.

 

 

Доверете се на натуралните продукти на NEOCELL – Най-голямият производител на биоактивен колаген в света. Рибен колаген + хиалуронова киселина забавя появата на бръчки, регенерира, подхранва и омекотява кожата като и придава свежест и естествен блясък.

  

 

Рибният колаген + хиалуронова киселина е с гарантиран ефект срещу бръчки. Хиалуроновата киселина овлажнява кожата и я поддържа хидратирана. Приемайки рибен колаген кожата Ви ще стане по-гладка, здрава и еластична, а бръчките ще започнат да намаляват, докато станат почти незабележими.

 

 

За да постигнете оптимални резултати в борбата с признаците на стареене на кожата е необходимо да приемате рибен колаген + хиалуронова киселина минимум 3 месеца.

 

Колагенът е изключително актуална тема в индустрията за здраве и уелнес, като много хора се обръщат към добавки и продукти за грижа за кожата, които съдържат този протеин с надеждата да подобрят кожата, ставите и цялостното си здраве. Колагенът е важен за телата ни и става все по-важен с течение на времето, защото производството му намалява, а ние се нуждаем от него за здрави стави, хубава кожа и коса.

прочети още

Чували ли сте някога за зеолити преди? Ако отговорът на този въпрос е „не“, тогава определено ще ви е интересно да научите повече за тях. Само ако ви кажем, че зеолитът може да подпомогне детоксикацията и освобождаването на токсините от организма, дали ще привлечем интереса ви?

прочети още

Колагенът и еластинът правят кожата ни плътна, еластична и здрава, винаги готова да се изправи пред потенциални нашественици. С напредване на възрастта тяхната биосинтеза се забавя и започват да се появяват признаци на външно стареене.

прочети още