Натурален рибен колаген срещу първите бръчки на кожата.

3 октомври 2015
Натурален рибен колаген срещу първите бръчки на кожата.

Рибен колаген срещу стареенето на кожата

 

Притеснява ви, че кожата ви вече не е еластична и хидратирана? Забелязвате първите бръчки и първите белези на стареене? Или се притеснявате, че започва да се отпуска? Появата на признаците на стареенето на кожата са неизбежни. И ако вече сте се изправили пред първите бръчки, не се отчайвайте! Съществува натурален рибен колаген + хиалуронова киселина, с който кожата ви ще възвъврне младежкият си вид и ще засияе

 

Докато сме по-млади, кожата ни e плътна, гладка и хидратирана, тъй като постоянно се регенерира. Причината за стареенето и появата на първите бръчки е прогресивното намаляване на колаген и хиалуронова киселина в кожата. Като част на съединителната тъкан, колагенът има решаваща роля в еластичните функции на тялото и гарантира тяхната здравина и плътност. С напредване на възрастта, производството на колаген намалява все повече и повече. Производството му се забавя, а съществуващият колаген в кожата се поврежда поради вредното влияние на слънцето и лошите навици за поддържане на кожата.

 

Ето защо след 25 годишна възраст, естественият синтез на колаген в организма намалява с 1.5% на година. Тъй като производството на колаген в тялото се забавя, колагеновите влакна в тялото стават крехки и започват да се разграждат, настъпвайки много от издайническите признаци на стареене. Кожата престава да бъде гладка, мека и еластична. Липсват й плътност и хидратация. Също така мускулите започват да губят своята сила, а костите - калций. След навършването на 30 годишна възраст, почти при всеки човек кожата става по-суха и в резултат на това се появяват първите бръчки, а след 40 годишна възраст колагена в организма намалява с почти 50% и състоянието на кожата, косата, ноктите и ставите започва да се влошава.

 

Ако не сте доволни от досегашните си опити да се справите с бръчките и проблемите на вашата кожа, може да се доверите на уникалните продукти с колаген на NEOCELL. За да имате успех в борбата със стареенето на кожата, вие се нуждаете от натурален рибен колаген + хиалуронова киселина. Той е предназначен за всеки тип кожа. Жени, които искат да се наслаждават на естествено красива кожа, но без да се обръщат към пластичната хирургия.

 

 

Доверете се на натуралните продукти на NEOCELL – Най-голямият производител на биоактивен колаген в света. Рибен колаген + хиалуронова киселина забавя появата на бръчки, регенерира, подхранва и омекотява кожата като и придава свежест и естествен блясък.

  

 

Рибният колаген + хиалуронова киселина е с гарантиран ефект срещу бръчки. Хиалуроновата киселина овлажнява кожата и я поддържа хидратирана. Приемайки рибен колаген кожата Ви ще стане по-гладка, здрава и еластична, а бръчките ще започнат да намаляват, докато станат почти незабележими.

 

 

За да постигнете оптимални резултати в борбата с признаците на стареене на кожата е необходимо да приемате рибен колаген + хиалуронова киселина минимум 3 месеца.

 

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още