Остави отзив
Остави отзив

Обикни кожата си и открий принцесата в себе си

18 юни 2018
Обикни кожата си и открий принцесата в себе си

Всичко, което правиш за тялото си отвътре, ще се покаже и навън. Ако искаш да задържиш красотата на младостта възможно най-много, водата трябва да стане твоя най-добър приятел. Тя е главният помощник в запазването на кожата ти хидратирана и гладка и полезна за цялото ти тяло по толкова много начини. Дехидратираната кожа е много по-податлива към образуване на фини линии и бръчки по-рано от обичайното. Препоръчително е да пиеш около 2 литра вода на ден.

 

Ако намираш това за прекалено скучно и вкуса не ти харесва, има лесно решение – смеси го със сладката колагенова напитка като Beauty Infusion от Neocell. Една лъжичка от добавката с вкус на боровинка ще добави много повече апетитност на обикновената чаша вода. И още по-големият бонус – ще запази тенът ти сияещ, ще подсили косата ти и увеличи растежа на ноктите ти.

 

„Аз обичам да го смесвам в коктейлен буркан, слагам го на бюрото си, докато работя!“ казва една от доволните клиентки.

 

Освен пиенето на достатъчно количество вода, друго, което можеш да направиш, е да си осигуриш здравословна диета с полезни храни, пълни с витамини и минерали, от които тялото ти се нуждае.

 

 

 

 

А какво можеш да направиш външно?

 

Повечето хора най-много се интересуват от грижата за кожата външно. Все пак, това е първото, което ще забележат за теб. Когато първите признаци на остаряване си проличат, това се превръща в единственото нещо, което виждаме и за което мислим.

 

Затова нека поговорим малко за превенция. Един начин е методът, който вече обсъдихме – пиенето на вода. Друг вариант е да използваш Glow Matrix пълна хидратация на кожата. Този бленд съдържа една от най-добрите активни съставки, хиалуроновата киселина, която се бори с ефектите на свободните радикали, оставяйки вида ти сияен и здрав. Специално създаден е да се погрижи за хидратацията и запазва кожата ти плътна и нежна.

 

Трябва да се грижиш за кожата си по всеки възможен начин. Някои изследователи препоръчват на жените да започнат да спазват ежедневно бюти рутина още от младата възраст на 20 години.

 

Здравословната грижа за красотата като тази ще те отърве от мъртвата кожа, ще предотврати пъпки и ще остави кожата ти хидратирана и чиста. Трябва ти и добър продукт за почистване, хидратант и маска за лице. Първите два изброени използвай всеки ден, а маската можеш два или три пъти в седмицата. Всяка вечер изтривай грима си добре и нанасяй слой от хидратиращия продукт, така че да запазиш кожата си свежа. Повтаряй стъпката всяка сутрин за красив краен резултат.

 

 

„Обичай кожата си! Благодарение на Neocell мога спокойно да кажа, че и 40те години изглеждат страхотно!“

Колагенът е изключително актуална тема в индустрията за здраве и уелнес, като много хора се обръщат към добавки и продукти за грижа за кожата, които съдържат този протеин с надеждата да подобрят кожата, ставите и цялостното си здраве. Колагенът е важен за телата ни и става все по-важен с течение на времето, защото производството му намалява, а ние се нуждаем от него за здрави стави, хубава кожа и коса.

прочети още

Чували ли сте някога за зеолити преди? Ако отговорът на този въпрос е „не“, тогава определено ще ви е интересно да научите повече за тях. Само ако ви кажем, че зеолитът може да подпомогне детоксикацията и освобождаването на токсините от организма, дали ще привлечем интереса ви?

прочети още

Колагенът и еластинът правят кожата ни плътна, еластична и здрава, винаги готова да се изправи пред потенциални нашественици. С напредване на възрастта тяхната биосинтеза се забавя и започват да се появяват признаци на външно стареене.

прочети още