Обикни кожата си с NeoCell Beauty Infusion и Glow Matrix

19 юли 2018
Обикни кожата си с NeoCell Beauty Infusion и Glow Matrix

Всичко, което правиш за тялото си отвътре, ще се покаже и навън. Ако искаш да задържиш красотата на младостта възможно най-много, водата трябва да стане твоя най-добър приятел. Тя е главният помощник в запазването на кожата ти хидратирана и гладка и полезна за цялото ти тяло по толкова много начини. Дехидратираната кожа е много по-податлива към образуване на фини линии и бръчки по-рано от обичайното.

 

Препоръчително е да пиеш около 2 литра вода на ден. Ако намираш това за прекалено скучно и вкуса не ти харесва, има лесно решение – смеси го с сладката колагенова напитка като Beauty Infusion от NeocelЕдна лъжичка от добавката с вкус на боровинка или мандарина и ще добави много повече апетитност на обикновената чаша вода. И още по-големият бонус – ще запази тенът ти сияещ, ще подсили косата ти и увеличи растежа на ноктите ти.

 

 

„Аз обичам да го смесвам в коктейлен буркан, слагам го на бюрото си, докато работя!“ казва една от доволните клиентки.

 

 

Освен пиенето на достатъчно количество вода, друго, което можеш да направиш, е да си осигуриш здравословна диета с полезни храни, пълни с витамини и минерали, от които тялото ти се нуждае.

 

 

 

А какво можеш да направиш външно?

 

Повечето хора най-много се интересуват от грижата за кожата външно. Все пак, това е първото, което ще забележат за теб. Когато първите признаци на остаряване си проличат, това се превръща в единственото нещо, което виждаме и за което мислим.

 

Затова нека поговорим малко за превенция. Един начин е методът, който вече обсъдихме – пиенето на вода. Друг вариант е да използваш Glow Matrix - пълна хидратация на кожата Този бленд съдържа една от най-добрите активни съставки, хиалуроновата киселина, която се бори с ефектите на свободните радикали, оставяйки вида ти сияен и здрав. Специално създаден е да се погрижи за хидратацията и запазва кожата ти плътна и нежна.

 

Трябва да се грижиш за кожата си по всеки възможен начин. Някои изследователи препоръчват на жените да започнат да спазват ежедневно бюти рутина още от младата възраст на 20 години.

 

Здравословната грижа за красотата като тази ще те отърве от мъртвата кожа, ще предотврати пъпки и ще остави кожата ти хидратирана и чиста. Трябва ти и добър продукт за почистване, хидратант и маска за лице. Първите два изброени използвай всеки ден, а маската можеш два или три пъти в седмицата. Всяка вечер изтривай грима си добре и нанасяй слой от хидратиращия продукт, така че да запазиш кожата си свежа. Повтаряй стъпката всяка сутрин за красив краен резултат.

 

 

„Обичай кожата си! Благодарение на Neocell мога спокойно да кажа, че и 40те години изглеждат страхотно!“

 

   

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още