Промо Колаген тип 2 + ЗеолитМед - 200 капсули

Колагенът, който се използва в продуктите ни е изключително полезен за Вашите стави.

 

Оригиналните продукти на Neocell имат защитен холограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт, то на него трябва да има холограмен стикер с логото на Neocell.

 

Neocell е световно известна марка доказала се на пазара с високото качество на производство на колаген.

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производството на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките.

 

Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света.

 

Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото. 

 

 

Днес Neocell е марка колаген #1 предпочитана от американците и лидер в областта на продукти с anti-age ефект.

 

 

Съдържание

 

 1. Какво е проактивен колаген тип 2 Joint Complex ?
 2. Начин на прием

 

 

Какво е проактивен колаген тип 2 Joint Complex ?

 

 

Биоактивен колаген тип II Joint Complex осигурява всичко необходимо на хрущяла, за неговото здраве и издръжливост. Той е с високо съдържание на колаген тип 2.

 

В състава му влизат важни аминокиселини, които са необходими за изгражда­нето на колаген от този тип.

 

Биоактивният колаген е естествен компонент, който подпомага за поддържане на костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулату­ра и други.

 

Характеризира се с изключително висока степен на бионаличност, което означава, че се абсорбира напълно от организма.

 

Биоактивен колаген тип II Joint Complex съдържа 100% чист колаген тип II от пилешки гръден хрущял. 

 

Лабораторно тестван за естествено съдържание на колаген тип II, както и хиалуронова киселина, глюкозамин и хиндроитин, които са ключови компоненти за изграждането и поддържане на здравословна ставна функция. 

 

Биоактивен колаген тип II Joint Complex  подхранва ставите с най-богатите и важни градивни елементи за поддържане на тяхната здравина и сила.

 

 

 

Глюкозамин Сулфат

 

 • Глюкозаминът е амино-монозахарид. 
 • Глюкозаминът е градивният елемент на кератина и хиалуроновата киселина.
 • Той е естествено вещества за човешкото тяло и неговите най-високи концентрации са съсредоточени в хрущялите и ставите. 
 • глюкозаминът подпомага зарастването на раните по кожата.
 • забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности - ефектът е наблюдаван в редица изследвания. 
 • на този етап има стабилни доказателства, че глюкозаминът спомага за редуцирането на болката и подобряването на мобилността.
 • намалява болката при силови тренировки в състояние на остеоартрит. 
 • намалява болката в ставите при остеоартрити. Интересен факт е, че се отбелязва по-значителен ефект при субекти с по-силна болка.
 • служи и като градивен материал на хрущялната тъкан.

 

 

 

Хондроитин Сулфат

 

 • Хондроитин сулфат е един от основните елементи на ставния хрущял.
 • Хондроитин сулфат се състои от повтарящи се вериги молекули, наречени мукополизахариди.
 • Той е една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите).
 • Класифициран като вид глюкозаминогликан, хондроитин сулфатът е богат на сяра и е сроден на глюкозамина. 
 • Подхранва и смазва ставите.
 • Намалява симптомите и ускорява възстановяването при ставни проблеми.
 • Срещу кожни проблеми и стесняване на кръвоносните съдове.

 

 

 

Хиалуронова киселина

 

 • Хиалуроновата киселина присъства естествено в почти всички тъкани на човешкото тяло като една от най-хидрофилните молекули, наречена с право „природен овлажнител”. 
 • Хиалуроновата киселина дава на кожата и ставите охлаждащата хидратация, от която се нуждае.
 • Тя е въглехидрат /мукополизахарид/, който се открива естествено във всички клетки на човешкия организъм, като най-висока е нейната концентрация в синовиалната течност и съединителната тъкан.
 • Особено голям процент хиалуронова киселина се съдържа в хрущялите и костите и именно тя предпазва ставния хрущял от поражения, поддържа еластичността и пластичността на тъканите. 
 • Също така хиалуроновата киселина позволява физиологичните функции и еластичните свойства на ставите засегнати от артрозата, да се възстановят. 
 • Облекчава болките и улеснява движението в засегнатата става.

 

 

 

 

 

 

 

Състав на 4 капсули:

 

 • 100 % чист хидролизиран пилешки колаген тип II - 2400 мг. (извлечен от пилешки гръден хрущял).
 • Хиалуронова киселина - 0.84 мг.
 • Глюкозамин сулфат - 084 мг.
 • Хондроитин сулфат - 084 мг.

 

 

 

 

Други: желатинова капсула.

 

Не съдържа: гмо; глутен; сакроза; нишесте; мая; жито; холестерол; мазнини; изкуствени оцветители; консерванти; пшенични и царевични производни; млечни производни.

 

Начин на прием: приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден сутрин и вечер преди хранене. Препоръчителен прием минимум 3 месеца.

 

Опаковка за 1 месец.

 

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

      

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.

 

GMP сертификат за качество!

 

 

 

Зеолитът (клиноптинолит) e един от най-мощните антиоксиданти на планетата.

 

Той е обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, поради граничещите му с вълшебство качества и все по-нарастващото му използване за детоксификация на организма.

 

Истински дар от майката Природа, зеолитът едва наскоро бива разкрит със свойствата си на “чудодеен” минерал. Функцията му е да стимулира отделянето на необходимите стволови клетки, възвръщащи здравето дори там, където официалната медицина е безсилна.

 

Зеолитът се счита за напълно безвреден и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. Това включва бебета, деца, бременни жени и кърмачки.

 

Зеолитът е порест минерал, съставен предимно от водни алумосиликати на натрия и калция, силиций и кислород. Той е мощен абсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита.

 

Именно тази структура придава на зеолита тези уникални свойства. Зареден с отрицателно електричество минералът дава възможност да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, зеолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване.

 

Той има силно имуностимулиращо и противогрипно въздействие върху човешкия организъм! 

 

 • Стабилизира функцията на имунната система осигурявайки ѝ перфектна защита срещу различни болести.
 • Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната.
 • Регенерира чернодробни клетки, повредени от алкохол и лекарства.
 • Допълва лечението на вирусен хепатит и цироза.
 • Защитава черния дроб от лекарства, причнияващи му стрес.
 • Неутрализира промишлени отрови.
 • Стимулира перисталтиката на червата.
 • Подпомага отстраняването на свободните радикали от тялото.
 • Помага за поддържането здравината на клетъчните мембрани.
 • Действа като мощен антиоксидант.

 

Мощен антиоксидант. През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Зеолитът е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали.

 

Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/

 

Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).

 

Намалява риска от развитие на ракови клетки!

 

Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най- вече от лошо или неправилно хранене.

 

Помага на организма да регулира биохимичния си баланс. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.

 

Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

 

Единственият минерал, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми.

 

Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта, също така помага при язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

 

Капсулите Зеолитмед са подходящи за хора със забързано ежедневие и неправилни навици на живот и хранене. Приемането на Зеолитмед Капсули ви гарантира детоксикация на организма и предпазване от различни заболявания пречинени от натрупването на токсини в организма.

 

Предназначение: за вътрешна употреба.

 

Състав: 100% чист зеолит (клиноптинолит) на прах в желатинова капсула.

 

Дозировка и прием: От 2 до 6 капсули дневно. Първата седмица се приемат по 2 капсули дневно след храна с обилно количество вода (500 мл). На втората седмица увеличите приема по 2 x 2 капсули на ден след храна и на третата семцица увеличете по 3 x 2 капсули на ден. Максимален прием 3 x 2 капсули на ден след храна с обилно количество вода.

 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза : от 6 капсули на ден!

 

По време на прием на Зеолит Мед да се приема по 2-3 литра вода на ден! 

 

Опаковка за над 30 дни.

 

Медицински продукт да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

 

Да се съхранява на хладно и сухо място,недостъпно за малки деца!

 

Да не се приема в случай на нарушения на бъбречната функция (напр. бъбречна недостатъчност).

 

В случай на намалена бъбречна функция, бременност или кърмене, както и за употреба на деца под 12 години трябва да се използват само след консултация с лекар. 

 

Да не се вдишва или прилага върху очите. В случай на контакт с очите, измийте с обилно количетво вода.

 

Да не се използва непрекъснато. Преустановете употребата, ако забележите необичайни ефекти.

 


Зеолитмед е сертифициран от най-големият Швейцарски институт по качество Quality Service! 

 

148,00 лв. 120,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 120,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!