Остави отзив
Остави отзив

Промо Веган Колаген Бюти Билдър - Прах 3 x 240гр.

Промоцията е валидна до 30.06.2024г.

 

Създадохме Веган Колаген Бюти Билдър в търсене на решение за борбата със стареенето на кожата. Фокусирани сме върху здравето на цялото тяло, защото вярваме, че красотата на кожата идва отвътре.

 

Neocell продуктите за красота и здраве притежават отличителен холограмен стикер, който гарантира, че са 100% оригинални.

 

Neocell е световноизвестен бранд в областта на производството на колаген. От създаването си ние сме фокусирани върху производството на биоактивен колаген, стимулиращ естествения синтез на същия от организма.

 

Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

 

Над 20 години Neocell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и марка #1 колаген в света.

 

 

Съдържание:

 

 1. Какво представлява Веган Колаген Бюти Билдър?
 2. Какво съдържа Веган Колаген Бюти Билдър?
 3. Какво трябва да знаете за Веган Колаген Бюти Билдър преди да го използвате?
 4. Как да използвате Вган Колаген Бюти Билдър?

 

 

Веган Колаген Бюти Билдър и неговото предназначение 

 

 

Предназначението на Веган Колаген Бюти Билдър е да подпомогне здравето на кожата, косата, ноктите и структурата на тялото като цяло, като предоставя алтернатива на традиционните колагенови добавки, които обикновено са от животински произход.

 

Веган Колаген Бюти Билдър работи по няколко ключови начина:

 

 • Подпомага производството на колаген: Съставките във веган колаген подпомагат тялото да произвежда колаген - важен протеин, отговорен за структурата и еластичността на кожата, косата и ноктите.

 

 • Предоставя есенциални аминокиселини: Веган колагена съдържа аминокиселини, които са основни строителни блокове за колагеновите влакна, което помага за поддържане на здравето и еластичността на кожата.

 

 • Увеличава усвояването на колаген: Някои съставки във веган колаген, като витамин C, силиций и цинк, помагат за по-доброто усвояване и използване на колаген от организма.

 

 • Подпомага красотата отвътре навън: Редовното приемане на Веган Колаген Бюти Билдър може да допринесе за по-здрава, по-сияйна кожа, по-силни и бляскави коси, както и по-здрави и устойчиви нокти.

 

 • Поддържа здравето на ставите и костите: Колагенът играе ключова роля в структурата на ставите и костите, като ги подсилва и предпазва от износване и наранявания. Веган Колаген Бюти Билдър може да помогне за поддържането на здрави и гъвкави стави, както и за предотвратяването на определени ставни заболявания.

 

 • Контролира телесното тегло: Колагенът е важен за здравето на храносмилателната система, като подпомага здравословната функция на червата и предпазва от различни храносмилателни проблеми като запек и разстройства. Здравият метаболизъм може да помогне за по-ефективно изгаряне на калории и поддържане на оптималното тегло.

 

 • Поддържа здрави мускулите: Колагенът е важен за здравето на мускулите, като ги поддържа силни и еластични. Поддържането на здрави мускули може да помогне за повишаване на метаболизма и изгаряне на повече калории дори в покойно състояние.

 

Така Веган Колаген Бюти Билдър е подходящ за всички, които се интересуват от поддържането на красив и здрав външен вид, но предпочитат веган продукти, които не включват животински съставки.

 

 

 

Какво представлява Веган Колаген Бюти Билдър?

 

 

Веган Колаген Бюти Билдър е иновативен продукт, разработен специално за тези, които търсят веган алтернативи на колагена за подобряване на кожата, косата и ноктите си. Този продукт предлага комплексен подход към красотата отвътре навън, използвайки естествени съставки, които са не само ефективни, но и подкрепени от научни изследвания.

 

Веган Колаген Бюти Билдър съдържа специално формулирана комбинация от растителни съставки, които подпомагат производството на колаген в организма, без да нарушават веган принципи. Тази уникална формула включва растителни източници на аминокиселини, витамини и минерали, които са от съществено значение за здравето на кожата, косата и ноктите.

 

Веган Колаген Бюти Билдър е формулиран с най-високо качество на съставките, без използване на животински продукти, глутен или генетично модифицирани съставки. Той е подходящ за всички, които се стремят към здравословен начин на живот и се интересуват от поддържане на красива и здрава кожа.

 

Веган Колаген Бюти Билдър се предлага под формата на прах, което го прави лесен за приемане и включване в ежедневния режим. Този продукт е идеален за хора, които се грижат за здравето и красотата си, но искат да избягват животинските продукти и да подкрепят веган начин на живот.

 

Синергичното действие на активните съставки помага на кожата да бъде добре хидратирана, еластична, бляскава, гладка и мека. Ефективно увеличава обема на косата, заздравява ноктите и се бори с целулита.

 

 

Какво съдържа Веган Колаген Бюти Билдър?

 

 

Веган Колаген

 

Колагенът е основен структурен компонент на косата, кожата и ноктите и основна съставка на предлагания от нас продукт. Той е ензимно преработен в аминокиселинна форма с ниско молекулно тегло и се произвежда в натуралната форма, съдържаща се в организма с много високи нива на биоактивност. 

 

Веган Колаген Бюти Билдър съдържа общо 8 аминокиселини. Те помагат за възстановяването на колагена в организма и стимулират собственото му естествено производство в тялото. Подпомага борбата със стареенето на кожата, както и за възстановяването на кожната структура.

 

 

Боабаб пребиотик бюти бленд  

 

Боабаб пребиотик бюти бленд е иновативен продукт, който обединява естествените свойства на боабаб пребиотика със здравословни съставки, предназначени да подпомогнат красотата и благополучието на кожата, косата и ноктите.

 

Този уникален бленд предлага високо съдържание на пребиотични фибри от боабаб, които подпомагат здравето на червата и имунната система, като същевременно осигуряват необходимата подкрепа за балансирана храносмилателна система.

 

В допълнение към боабаб пребиотика, бюти блендът може да включва и други полезни съставки като витамини, минерали, антиоксиданти и колаген, които се съчетават, за да предложат цялостна грижа за красотата отвътре навън. Те помагат за подобряване на еластичността на кожата, здравето на косата и ноктите, както и за защита срещу свободните радикали, които могат да причинят увреждане на клетките и преждевременно стареене.

 

Боабаб пребиотик бюти бленд е лесен за приемане - често се предлага във форма на прах или добавки, което го прави удобен за включване в ежедневния хранителен режим. Своята роля като допълнително средство за грижа за красотата, този продукт е насочен към хора, които се стремят към холистичен подход на здравословен начин на живот и желаят да изглеждат и да се чувстват по-добре.

 

 

Веган Аминокиселинен Бленд от 8 аминокиселини

 

 

Веган аминокиселинен бленд от 8 аминокиселини е иновативен продукт, предназначен да предостави на веганите и вегетарианците незаменими аминокиселини, необходими за здравето и поддържането на здрав организъм. 

 

Този бленд съдържа основните 8 незаменими аминокиселини, които често се наричат есенциални, защото тялото не може да ги произвежда само и трябва да ги приема през храната. Веган аминокиселинен бленд предлага източник на пълен протеинов профил, който е основен за изграждането и възстановяването на мускулите, тъканите и клетките в тялото.

 

Съставките на този бленд са изцяло растителни и веган, като например соя, грахов протеин, коноп и други растителни източници. Те не само предоставят аминокиселини, но и са богати на важни хранителни вещества като фибри, витамини и минерали.

 

Веган аминокиселинен бленд е идеален за вегани, вегетарианци и хора, които се стремят към растителен начин на хранене, но все пак искат да се уверят, че тяхното тяло получава всички необходими хранителни вещества за оптимално здраве и функциониране. Той може да се използва като добавка към шейкове, напитки, ястия или смутита за бързо и лесно придобиване на необходимите аминокиселини по време на активен начин на живот.

 

 

Какво трябва да знаете за Веган Колаген Бюти Билдър преди да го използвате?

 

 

Веган Колаген Бюти Билдър намалява дълбочината на бръчките с до  26%, увеличава хидратацията в кожата с до 50%, намалява порите с 35% и повишава еластичността на кожата с 19%.

 • 8 от 10 жени препоръчват колагена на Neocellна приятелки и на семейството си;
 • 92% от жените, които са го пробвали, са заявили, че имат хидратирана кожа;
 • 65% от жените са заявили, че имат по-гладка и мека кожа.

 

Веган Колаген Бюти Билдър съдържа ензимно преработен в аминокиселинна форма биоактивен колаген с много ниско молекулно тегло, който се усвоява на 100% от организма.

 

Веган Колаген Бюти Билдър е клинично тестван продукт, който помага за изглаждането на бръчките, поддържа еластичността на кожата и нейната хидратация, премахва целулит и акне, заздравява косата и ноктите.

 

Съдържа уникален аминокиселинен комплекс от 8 от най-важните аминокиселини, в т.ч. proline, hydroxylysine и hydroxyproline. В комбинация те стимулират производството на нови колагенови влакна в организма.

 

Веган Колаген Бюти Билдър е носител на награди за изцяло натурален продукт, за млада и сияйна кожа, както и за цялостната красота на кожата отвътре.

 

Тази богата на хранителни вещества формула осигурява на тялото мощни градивни съставки за сияйна кожа, здрава коса и здрави нокти и се бори с признаците на стареенето.

 

 

Как да използвате Веган Колаген Бюти Билдър?

 

Състав на 1 мерителна лъжичка:

 

 • Боабаб пребиотик бюти бленд - 2750мг.
 • Веган аминокиселинен бленд - 1000мг.
 • Витамин C - 150 мг.
 • Екстракт от Бамбук - съдържащ Силика 70% - 100мг.

 

 

Supplement Facts

 

Не съдържа: ГМО; глутен; сакроза; нишесте; мая; жито; холестерол; мазнини; изкуствени оцветители; консерванти; пшенични и царевични производни; млечни производни.

 

Начин на прием: Приемайте по една мерителна лъжичка, разтворена в чаша с вода, сутрин 30 минути преди храна. Препоръчителен прием минимум 3 месеца! 

 

Опаковка за 1 месеца.

 

             

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производството на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за постигане на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото. 

 

GMP сертификат за качество!

 

 

 

 

От години ползваме колаген, а от скоро при нужда и кератин - изключително сме доволни. При мен косопада намаля още след първата опаковка Кератин, от колагена ми никне бебешка коса. Съпруга ми има проблем с глезена, има постоянна болка ако не приема колаген. Доволни сме и препоръчваме на приятели, които също остават доволни.

 

 

Продуктите са страхотни! Действието им се забелязва още след първия месец, но приемам поне 3 месеца, след което задължително почивам минимум един. Поръчвам главно течните форми - колаген и хиалуронова киселина, защото по-добре се усвояват. Понякога ги редувам с таблетните. Въпросът е, че ми се отразяват чудесно. Не бих ги заменила с други продукти! Благодаря Ви NEOCELL ❤️
 
 

 

Продуктите наистина са много добри. Аз използвам течният колаген и течната хиалуронова киселина. Видими резултати има още след първият месец. Препоръчвала съм ги и на други жени, които също са доволни от тях.

 

 

Аз, съм влюбена в продуктите на NEOCELL. Пия ги от години и съм много доволна от Теченият Колаген + Хиалуронова Киселина. Кожата ми е като кадифе, косата ми е по-здрава и не остава по четката, а ноктите ми вече не се цепят. Аз, съм фитнес треньор и моят любим продукт е Колаген тип 2. Страхотен е за бързо възстановяване и нямямам никакви болки в ставите.

 

 

Много съм доволна от Колаген Бюти Билдър на NEOCELL. Ползвам го от години и не бих го заменила с друг продукт на друга марка. Кожата ми е гладка и мека, косата ми спря да пада, а ноктите са ми по-здрави от всякога. Приятелките ми се чудеха от къде идва промяната. Имам страхотно излъчване и кожата ми сияе всеки ден. Препоръчвам го на всички!

 

 

От доста време ползвам продуктите Ви и съм изключително доволна. Сега пак съм си поръчала промоционалния пакет Течен Колаген + Хиалуронова Киселина - страхотни продукти и много вкусни. Кожата ми е по-гладка и мека, а тенът избистрен. Косата не ми пада, а ноктите станаха по-здрави. С чиста съвест препоръчвам продуктите на приятелите си!

 

 

Аз, ползвам Супер Колаген + C. Страхотен продукт, вече две години го пия редовно и се чувствам страхотно. Косата, кожата и ноктите ми станаха по-здрави и изглеждат много по-добре от преди. Сестра ми също го пие и е много доволна. И моите родители също го пият и вече нямат болки в ставите. Препоръчвам го на всички, колагена наистина работи.

 

 

Момичета, аз също съм скептична към реклами във фейсбук. И към този колаген бях- признавам си. Преди това бях пила на най различни марки колаген и наистина без никакъв ефект. Поръчах си от този с доза съмнение, но истината е, че наистина действа. До сега за 3-4 месеца ноктите ми се оправиха, а бяха тънки, чупливи и се цепеха, имах болки в коляното - изчезнаха, тенът на лицето ми се избистри, вярвам, че и още подобрения ще има с натрупването.

 

 

Колаген тип 2 + Хиалуронова Киселина, много добър продукт. Спортувам активно и съм очарована от ефекта за възстановяване след тренировка. Чувствах болки в ставите при тренировки и след като започнах да пия колаген тип 2 за стави, болките спряха и много бързо се възстановявам. Пожелавам на целия екип да останете все така бързи и коректни!

 

 

И аз, съм много доволна от Супер Колаген + С. Направо ме преобрази, а още не съм изпила цялата опаковка. Представям си какъв резултат ще има по-нататък. Просто страхотен, казвам Ви! Косата ми спря да пада, кожата ми засия, а ноктите спряха да се чупят. Просто Колагена е супер. Пожелавам успех на екипа. Много коректни и винаги отговарят на моите въпроси. ♥️♥️♥️

 

 

Аз съм много доволна от Гурме Колаген Бюти Инфюжън + Хиалуронова Киселина. Има страхотен вкус на Боровники. От както го пия, кожата ми стана по-гладка и мека. Имам и по-младежко излъчване. Косата ми блести от здраве и вече не се къса. Ноктите също спряха да се цепят и станаха по-здрави. Благодаря Ви NEOCELL, имате страхотните продукти. Препоръчвам го на всички!

 

 

Гурме Колаген + Хиалуронова Киселина на NEOCELL. Резултатът е видим още на втората седмица от приема. Кожата ми просто сияе, косата ми спря да пада, а ноктите ми станаха много по-здрави. Когато го поръчах имах доза съмнение, но се оказа много качествен продукт и съм сигурна, че ще го пия дълго време! Препоръчвам го с две ръце на всички.

 

 

Много съм доволна от Супер Колаген + C! Наистина действа. Кожата, косата и ноктите ми са супер. Имам сияйно излъчване, здрава коса и здрави нокти. Препоръчвам го на всички защото имам много доволни клиенти от него. Те се връщат отново и казват, че има видим резултат още след 2 седмици от приема.

 

 

Аз, пия Колаген Бюти Билдър + Хиалуронова Киселина. Чувствам се страхотно с него. Кожата ми започна да сияе от както го пия. Имам по-избистрен тен. Косата ми е по-здрава и спря да пада и ноктите ми също станаха по-здрави. Препоръчвам го редовно защото знам, че действа. Пия го вече трета година и не бих го заменила с друг продукт.

 

 

Аз, съм много доволна от Супер Колаген + C. Пия го редовно и се чувствам страхотно. Кожата ми е по-гладка и мека, а косата и ноктите ми се заздравиха. Препоръчвам го редовно в аптеката. Клиентите се връщат и казват, че също са много довлини. Най-добрият продукт за коса, кожа нокти. Препоръчвам!

 

 

Аз, пия Колаген тип 2 за стави на NEOCELL. Имах болки в колената и в кръста. Тренирам уселино и само колагена ме спасява от болки и много бързо се възстановявам след тренировки. Препоръчвам го в залата на всички, които имат болки в ставите. Много е добър!

 

 

Голяма фенка съм на NEOCELL. Пробвала съм всички продукти и мога да кажа, че са уникални, наистина действат. В момента пия Глоу Матрикс; Бюти Билдър и Кератин. Кожата ми стана като на бебе, а косата по-обемна и вече не остава по четката. Страхотни продукти! Препоръчвам ги на всички дами, които искат да изглеждат добре!

270,00 лв. 210,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 210,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!