Остави отзив
Остави отзив
  • Начало »
  • Новини »
  • Разкрий естествената красота на кожата си с този сладък продукт

Разкрий естествената красота на кожата си с този сладък продукт

20 март 2017
Разкрий естествената красота на кожата си с този сладък продукт

Как да имаш здрава и красива кожа без никакво усилие?

 

Снегът си отиде, но следите от зимата остават своя отпечатък върху кожата ти и честно казано, това не изглежда никак привлекателно! Всеки път когато погледнеш в огледалото ти се приисква като с магична пръчица да премахнеш уморения й вид и сивкав цвят!

 

Не е тайна, че здравата и красива кожа е една от вечните теми, която всяка жена следи с нестихващ интерес. Дори с течение на възрастта, начинът по който изглежда кожата, сякаш се превръща в нещо важно, за което си струва да отделяш повече време.

 

 

Познато ли ти е?

 

Ако да, то най-вероятно вече си започнала да полагаш специална грижа за кожата си. Купуваш различни козметични продукти и се подлагаш  на терапии и процедури за възстановяване почти всеки месец. Всичко това, освен, че може би струва скъпо, има ефект само до някъде. За да запази кожата ти своята красота възможно най-дълго време, подхранването й трябва да започне отвътре.

 

За да бъде красива и здрава за по-дълго време, кожата ти има нужда от два компонента: колаген и хиалуронова киселина. Те са естествени за организма и се намират в цялото ти тяло. За съжаление, с възрастта, концентрацията им започва да намалява, което води до промените в състоянието на кожата ти.  Благодарение на тях кожата ти е:

   - Еластична – колагенът е основният градивен елемент, който прави кожата еластична и гъвкава.

   - Без бръчки – двете съставки хидратират и възстановяват кожата като намаляват максимално бръчките.

   - Плътна – плътната и здрава кожа се забелязва от далече. Тя е с равномерен тен и блясък. Това става с помощта на достатъчно количество колаген.

  

 

И тук идва въпросът:

 

 

Как да запазя високите нива на колаген и хиалуронова киселина в организма си?

 

Веществата, с които „храниш“ своята кожа са от изключителна важност. Правилното и здравословно хранене е задължително, ако искаш както тя, така и цялото ти тяло да бъдат във форма. Проблемът е, че не винаги ще  успяваш да се храниш толкова разнообразно, колкото трябва. Затова, тук идват на помощ хранителните добавки. Течният колаген за пиене е може би една от най-известните хранителни добавки, като в комбинация с хиалуронова киселина, осигурява на кожата ти ежедневната доза хранителни вещества – всичко, от което се нуждае, за да бъде здрава и красива. 

 

 

Но кой продукт да избереш? Трябва ли да приемаш отделно колаген и хиалуронова киселина?

 

Отговорите на тези въпроси дава Neocell, с нещо не само полезно, но и сладко, за любителите на бонбони: Beauty Burst – нови гурме колагенови дъвчащи бонбони за разкрасяване.

 

Те са идеалният продукт, с който да поддържаш кожата си красива и здрава защото:

   - Съдържат Супер Колаген тип 1 и 3 – 100% усвоим от организма, поддържащ еластичността на кожата и намаляващ максимално бръчките.

   - Хиалуронова киселина – хидратираща и регенерираща кожата.

   - Витамин С – мощен антиоксидант, който подпомага по-доброто усвояване на колагена от кожата.

   - Лесни за приемане, с два чудесни гурме вкуса - Fresh Mint Chocolate и Super Fruit Punch.

 

 

                                                            

                             

 

 

Кератинът е протеин, важен за кожата, косата и ноктите. Организмът ни го произвежда сам. Той дава сила и устойчивост на тъканите. Можем да подобрим здравето на косата с храни богати на кератин. Такива храни са бадеми, авокадо и яйца. Кератин може да се добави извън тялото с различни терапии. Кератиновите терапии възстановяват косата. Те я правят по-гладка и блестяща.

прочети още

В тази статия ще разберете истината за колаген за стави и как той може да поддържа здравословни стави, осигурява ставен комфорт и подобрява гъвкавостта.

прочети още

Клиноптилолитът е едно от най-изучаваните неща на планетата, обявен от Световната научна организация за минерал на XX век поради граничещите му с вълшебството качества. Използва се от десетилетия като мощен метод за пречистване на водата, в медицината, в козметичната индустрия за подмладяване на кожата, за бърз зарастък на обриви, рани, за забавяне на възпалителните процеси и много други.

прочети още