Ресвератрол Антиоксидант 100 мг - 150 капсули

  • Марка: NEOCELL

Оригиналните продукти на Neocell имат защитен хoлограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт, то на него трябва да има хoлограмен стикер с логото на Neocell. 

 

Изчерпана наличност!

 

Ресвератрол /Екстракт от семена на червено грозде/ е природен продукт, съдържащ голямо количество Oligo Proanthocyanidin (ОРС) и полифеноли.

 

Този силен антиоксидант, защитава клетките от въздействието на свободните радикали и увеличава циркулацията кръвта.

 

Той е 20 пъти по-силен антиоксидант от витамин С и 50 пъти от витамин Е. 

 

Има положителен ефект върху здравето на сърцето и кръвоносните съдове, предотвратява атеросклерозата. 

 

Забавя процесите на стареене. Увеличава производството на енергия в клетките. Потиска възпалението по стените на кръвоносните съдове, а също предотвратява агрегацията на тромбоцитите като по този начин играе важна роля в превенцията на инфаркт и/или инсулт.

 

Ресвератролът спира процеса на растеж на злокачествените /туморни/ клетки и така предотвратява разпространението на злокачественото заболяване. Намалява нивата на холестерола и нормализира кръвното налягане. Притежава антивирусни свойства.

 

Наблюдава се подобрение при лечение на диабет 2 - в момента усилено се експериментира с лабораторни животни и хора.

 

Атлетични постижения - както и при останалите ползи на ресвератрола и тук няма данни за изследване при хора. Смята се, че ресвератролът отключва спортния ген СИРТ 1, в резултат на което значително се подобряват постиженията на тестваните субекти по отношение на скорост на метаболизма, нива на хормони и др;

 

Смята се, че начинът, по който ресвератролът действа, е като отключва и стимулира работата на определени гени в човешкото ДНК и така води до подобрение в цялостната обяна на веществата.

 

Neocell използва само най-доброто червено грозде и семки, както и екстракт от червено вино от региона на Бордо във Франция.

 

Добавянето на грозде и екстракт от нар, правят този продукт един невероятен източник на натурални полифеноли и мощни антиоксиданти. Комплексът е източник на така ценните транс-е-виниферин, олиго стилбени, гроздов проантоцианидин и елагова киселина, които допринасят за клетъчното възстановяване и младежка жизненост.

 

Ресвератролът се произвежда без каквато и да било топлинна обработка, употреба на химикали или UV светлина, за да се предотврати окисляването и всички важни хранителни вещества да останат непокътнати. Това осигурява изключително качество и ефикасност.

 

Съдържание в 5 капсули:

 

  • Транс-Ресвератрол - 100 мг. Стандартизиран екстракт отговарящ на 500 мг. Ресвератрол.

 

 

 

 

Начин на прием: приемайте по 5 капсули сутрин преди храна. Препоръчителен прием минимум 3 месеца.

 

Други: микрокристална целулоза, силиции, растителен магнезиев стеарат, растителна капсула. 

 

"2012г. Най-добър антиоксидантен продукт" на Taste for Life USA

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

      

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото.

 

GMP сертификат за качество!

 

     

69,00 лв.