Остави отзив
Остави отзив

Рибният колаген ограничава процесите на стареене

3 април 2017
Рибният колаген ограничава процесите на стареене

Как да се справиш с белезите на времето!

 

Помниш ли онова лято преди 5 години, когато си прекарваше толкова добре на плажа, че забрави да се намажеш с крем, а резултатът беше сериозно слънчево изгаряне? Или онова парти за рождения ти ден, когато прекали с питиетата, а на сутринта лицето ти беше подуто, а кожата ти със сив оттенък?

 

Да, тогава успя да върнеш нормалното състояние на кожата си, но дали всичко е останало в миналото? Когато си млада, последното нещо, за което мислиш, са бръчките. Тогава просто се радваш на живота и всички приключения, които той изправя пред теб. С годините, обаче, нещата се променят.

 

Знаеш ли, че кожата ти има памет и помни всички онези приключения? И дори тогава да се е възстановила напълно, с течение на времето тези моменти дават своето отражение. Вредните навици, незащитеното излагане на слънце и храните, които приемаш, ще рефлектират върху състоянието на кожата ти, карайки я да претърпи някои промени.

 

Започват да се появяват бръчки и фини линии, сивкавия оттенък става все по-често явление, а премахването му - все по-трудно, чувството за сухота и сърбеж се превръща в част от ежедневието ти.

 

Не е тайна, че грижата за здрава и красива кожа е тема, вълнуваща всяка жена. И как иначе.  Когато тя е поддържана добре, самочувствието ти е на ниво, имаш увереност и вяра в собствените си сили. Именно за това си заслужава да инвестираш повече време, което да й отделиш, за да бъде бляскава и без несъвършенства. За щастие, за да постигнеш това не е нужно да се подлагаш на екстемни процедури. Нужно е просто да се погрижиш за нейната:

 

- Хидратация – здравата кожа е хидратираната такава. С течение на времето кожата започва да губи все повече своята хидратация. Именно това е причината за появата на бръчки.

 

- Еластичност – високите нива на колаген в кожата я поддържат еластична и с младежки вид. С възрастта, обаче, организмът започва да губи колаген, което води до отпуснатост и сивкав вид на кожата.

 

- Регенериране – здравата кожа има способността да се обновява напълно на всеки 30 дни. Така, тя запазва здравия си, свеж, младежки вид.

 

Можеш да постигнеш всичко това, само с една лесна стъпка – като осигуриш на тялото си колагенът, от който така силно се нуждае. Известен като „фонтанът на младостта“, той е съставката, от която се нуждаеш, за да спреш часовника и процесите на стареене. И тук идва въпросът:

 

 

Как да осигоря на кожата си така ценния колаген?

 

И тук идва на помощ Рибния Колаген на Neocell. Този продукт е изключително подходящ за кожа без блясък и еластичност, при която издайническите признаци на стареене – отпуснатост и бръчки са вече на лице. Известен като „лепилото", което държи тялото здраво, рибният колаген, с лекота:

 

   - Изглажда бръчките и намалява видимостта им с до 26%;

   - Поддържа еластичността и здравината на кожата;

   - Повишава хидратацията на кожата с до 50%;

   - Прави я гладка и нежна, като свива порите с до 35%;

   - Стимулира производството на нови клетки и обновяването на кожата.

 

 

Рибният Kолаген на Neocell e продуктът, от който се нуждаеш, за да елиминираш белезите на времето и да си осигуриш млада и сияйна кожа.

 

 

Хората и животните притежава различни механизми, които им помагат да се приспособят в оцеляването и ежедневието си. Един общ такъв механизъм, който при нас сякаш вече има по-силно изразена естетическа роля, са ноктите.

прочети още

Колагенът е известен със способността си да предотвратява и забавя стареенето на кожата. Усвояване на допълнителен колаген чрез добавки и кремове е чудесна стъпка към един по-свеж младежки вид, а формулиран с други ценни съставки, които подкрепят структурата на кожата, като хиалуронова киселина, може да се радваме на още по-добри резултати.

прочети още

Колагенът е изключително актуална тема в индустрията за здраве и уелнес, като много хора се обръщат към добавки и продукти за грижа за кожата, които съдържат този протеин с надеждата да подобрят кожата, ставите и цялостното си здраве. Колагенът е важен за телата ни и става все по-важен с течение на времето, защото производството му намалява, а ние се нуждаем от него за здрави стави, хубава кожа и коса.

прочети още