Рибният колаген ограничава процесите на стареене

3 април 2017
Рибният колаген ограничава процесите на стареене

Как да се справиш с белезите на времето!

 

 

Помниш ли онова лято преди 5 години, когато си прекарваше толкова добре на плажа, че забрави да се намажеш с крем, а резултатът беше сериозно слънчево изгаряне? Или онова парти за рождения ти ден, когато прекали с питиетата, а на сутринта лицето ти беше подуто, а кожата ти със сив оттенък?

 

 

Да, тогава успя да върнеш нормалното състояние на кожата си, но дали всичко е останало в миналото? Когато си млада, последното нещо, за което мислиш, са бръчките. Тогава просто се радваш на живота и всички приключения, които той изправя пред теб. С годините, обаче, нещата се променят.

 

 

Знаеш ли, че кожата ти има памет и помни всички онези приключения? И дори тогава да се е възстановила напълно, с течение на времето тези моменти дават своето отражение. Вредните навици, незащитеното излагане на слънце и храните, които приемаш, ще рефлектират върху състоянието на кожата ти, карайки я да претърпи някои промени.

 

 

Започват да се появяват бръчки и фини линии, сивкавия оттенък става все по-често явление, а премахването му - все по-трудно, чувството за сухота и сърбеж се превръща в част от ежедневието ти.

 

 

Не е тайна, че грижата за здрава и красива кожа е тема, вълнуваща всяка жена. И как иначе.  Когато тя е поддържана добре, самочувствието ти е на ниво, имаш увереност и вяра в собствените си сили. Именно за това си заслужава да инвестираш повече време, което да й отделиш, за да бъде бляскава и без несъвършенства. За щастие, за да постигнеш това не е нужно да се подлагаш на екстемни процедури. Нужно е просто да се погрижиш за нейната:

 

- Хидратация – здравата кожа е хидратираната такава. С течение на времето кожата започва да губи все повече своята хидратация. Именно това е причината за появата на бръчки.

 

- Еластичност – високите нива на колаген в кожата я поддържат еластична и с младежки вид. С възрастта, обаче, организмът започва да губи колаген, което води до отпуснатост и сивкав вид на кожата.

 

- Регенериране – здравата кожа има способността да се обновява напълно на всеки 30 дни. Така, тя запазва здравия си, свеж, младежки вид.

 

 

Можеш да постигнеш всичко това, само с една лесна стъпка – като осигуриш на тялото си колагенът, от който така силно се нуждае. Известен като „фонтанът на младостта“, той е съставката, от която се нуждаеш, за да спреш часовника и процесите на стареене. И тук идва въпросът:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да осигоря на кожата си така ценния колаген?

 

 

И тук идва на помощ Рибния Колаген на Neocell. Този продукт е изключително подходящ за кожа без блясък и еластичност, при която издайническите признаци на стареене – отпуснатост и бръчки са вече на лице. Известен като „лепилото“, което държи тялото здраво, рибният колаген, с лекота:

 

 

   - Изглажда бръчките и намалява видимостта им с до 26%;

   - Поддържа еластичността и здравината на кожата;

   - Повишава хидратацията на кожата с до 50%;

   - Прави я гладка и нежна, като свива порите с до 35%;

   - Стимулира производството на нови клетки и обновяването на кожата.

 

 

Рибният Kолаген на Neocell e продуктът, от който се нуждаеш, за да елиминираш белезите на времето и да си осигуриш млада и сияйна кожа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти.

прочети още