Рибният колаген ограничава процесите на стареене

3 април 2017
Рибният колаген ограничава процесите на стареене

Как да се справиш с белезите на времето!

 

Помниш ли онова лято преди 5 години, когато си прекарваше толкова добре на плажа, че забрави да се намажеш с крем, а резултатът беше сериозно слънчево изгаряне? Или онова парти за рождения ти ден, когато прекали с питиетата, а на сутринта лицето ти беше подуто, а кожата ти със сив оттенък?

 

Да, тогава успя да върнеш нормалното състояние на кожата си, но дали всичко е останало в миналото? Когато си млада, последното нещо, за което мислиш, са бръчките. Тогава просто се радваш на живота и всички приключения, които той изправя пред теб. С годините, обаче, нещата се променят.

 

Знаеш ли, че кожата ти има памет и помни всички онези приключения? И дори тогава да се е възстановила напълно, с течение на времето тези моменти дават своето отражение. Вредните навици, незащитеното излагане на слънце и храните, които приемаш, ще рефлектират върху състоянието на кожата ти, карайки я да претърпи някои промени.

 

Започват да се появяват бръчки и фини линии, сивкавия оттенък става все по-често явление, а премахването му - все по-трудно, чувството за сухота и сърбеж се превръща в част от ежедневието ти.

 

Не е тайна, че грижата за здрава и красива кожа е тема, вълнуваща всяка жена. И как иначе.  Когато тя е поддържана добре, самочувствието ти е на ниво, имаш увереност и вяра в собствените си сили. Именно за това си заслужава да инвестираш повече време, което да й отделиш, за да бъде бляскава и без несъвършенства. За щастие, за да постигнеш това не е нужно да се подлагаш на екстемни процедури. Нужно е просто да се погрижиш за нейната:

 

- Хидратация – здравата кожа е хидратираната такава. С течение на времето кожата започва да губи все повече своята хидратация. Именно това е причината за появата на бръчки.

 

- Еластичност – високите нива на колаген в кожата я поддържат еластична и с младежки вид. С възрастта, обаче, организмът започва да губи колаген, което води до отпуснатост и сивкав вид на кожата.

 

- Регенериране – здравата кожа има способността да се обновява напълно на всеки 30 дни. Така, тя запазва здравия си, свеж, младежки вид.

 

Можеш да постигнеш всичко това, само с една лесна стъпка – като осигуриш на тялото си колагенът, от който така силно се нуждае. Известен като „фонтанът на младостта“, той е съставката, от която се нуждаеш, за да спреш часовника и процесите на стареене. И тук идва въпросът:

 

 

Как да осигоря на кожата си така ценния колаген?

 

И тук идва на помощ Рибният Колаген на Neocell. Този продукт е изключително подходящ за кожа без блясък и еластичност, при която издайническите признаци на стареене – отпуснатост и бръчки са вече на лице. Известен като „лепилото", което държи тялото здраво, рибният колаген, с лекота:

 

   - Изглажда бръчките и намалява видимостта им с до 26%;

   - Поддържа еластичността и здравината на кожата;

   - Повишава хидратацията на кожата с до 50%;

   - Прави я гладка и нежна, като свива порите с до 35%;

   - Стимулира производството на нови клетки и обновяването на кожата.

 

 

Рибният Kолаген на Neocell e продуктът, от който се нуждаеш, за да елиминираш белезите на времето и да си осигуриш млада и сияйна кожа.

 

 

Кератинът е протеин, важен за кожата, косата и ноктите. Организмът ни го произвежда сам. Той дава сила и устойчивост на тъканите. Можем да подобрим здравето на косата с храни богати на кератин. Такива храни са бадеми, авокадо и яйца. Кератин може да се добави извън тялото с различни терапии. Кератиновите терапии възстановяват косата. Те я правят по-гладка и блестяща.

прочети още

В тази статия ще разберете истината за колаген за стави и как той може да поддържа здравословни стави, осигурява ставен комфорт и подобрява гъвкавостта.

прочети още

Клиноптилолитът е едно от най-изучаваните неща на планетата, обявен от Световната научна организация за минерал на XX век поради граничещите му с вълшебството качества. Използва се от десетилетия като мощен метод за пречистване на водата, в медицината, в козметичната индустрия за подмладяване на кожата, за бърз зарастък на обриви, рани, за забавяне на възпалителните процеси и много други.

прочети още