Рибният колаген ограничава процесите на стареене

3 април 2017
Рибният колаген ограничава процесите на стареене

Как да се справиш с белезите на времето!

 

Помниш ли онова лято преди 5 години, когато си прекарваше толкова добре на плажа, че забрави да се намажеш с крем, а резултатът беше сериозно слънчево изгаряне? Или онова парти за рождения ти ден, когато прекали с питиетата, а на сутринта лицето ти беше подуто, а кожата ти със сив оттенък?

 

Да, тогава успя да върнеш нормалното състояние на кожата си, но дали всичко е останало в миналото? Когато си млада, последното нещо, за което мислиш, са бръчките. Тогава просто се радваш на живота и всички приключения, които той изправя пред теб. С годините, обаче, нещата се променят.

 

Знаеш ли, че кожата ти има памет и помни всички онези приключения? И дори тогава да се е възстановила напълно, с течение на времето тези моменти дават своето отражение. Вредните навици, незащитеното излагане на слънце и храните, които приемаш, ще рефлектират върху състоянието на кожата ти, карайки я да претърпи някои промени.

 

Започват да се появяват бръчки и фини линии, сивкавия оттенък става все по-често явление, а премахването му - все по-трудно, чувството за сухота и сърбеж се превръща в част от ежедневието ти.

 

Не е тайна, че грижата за здрава и красива кожа е тема, вълнуваща всяка жена. И как иначе.  Когато тя е поддържана добре, самочувствието ти е на ниво, имаш увереност и вяра в собствените си сили. Именно за това си заслужава да инвестираш повече време, което да й отделиш, за да бъде бляскава и без несъвършенства. За щастие, за да постигнеш това не е нужно да се подлагаш на екстемни процедури. Нужно е просто да се погрижиш за нейната:

 

- Хидратация – здравата кожа е хидратираната такава. С течение на времето кожата започва да губи все повече своята хидратация. Именно това е причината за появата на бръчки.

 

- Еластичност – високите нива на колаген в кожата я поддържат еластична и с младежки вид. С възрастта, обаче, организмът започва да губи колаген, което води до отпуснатост и сивкав вид на кожата.

 

- Регенериране – здравата кожа има способността да се обновява напълно на всеки 30 дни. Така, тя запазва здравия си, свеж, младежки вид.

 

Можеш да постигнеш всичко това, само с една лесна стъпка – като осигуриш на тялото си колагенът, от който така силно се нуждае. Известен като „фонтанът на младостта“, той е съставката, от която се нуждаеш, за да спреш часовника и процесите на стареене. И тук идва въпросът:

 

 

Как да осигоря на кожата си така ценния колаген?

 

И тук идва на помощ Рибния Колаген на Neocell. Този продукт е изключително подходящ за кожа без блясък и еластичност, при която издайническите признаци на стареене – отпуснатост и бръчки са вече на лице. Известен като „лепилото", което държи тялото здраво, рибният колаген, с лекота:

 

   - Изглажда бръчките и намалява видимостта им с до 26%;

   - Поддържа еластичността и здравината на кожата;

   - Повишава хидратацията на кожата с до 50%;

   - Прави я гладка и нежна, като свива порите с до 35%;

   - Стимулира производството на нови клетки и обновяването на кожата.

 

 

Рибният Kолаген на Neocell e продуктът, от който се нуждаеш, за да елиминираш белезите на времето и да си осигуриш млада и сияйна кожа.

 

 

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още