• Начало »
  • Новини »
  • Сбогувай се с излишните килограми по лесен и здравословен начин!

Сбогувай се с излишните килограми по лесен и здравословен начин!

29 януари 2019
Сбогувай се с излишните килограми по лесен и здравословен начин!

Усещаш, че любимите ти дънки са се „стеснили“, а прекрасната червена рокля, която красиво подчертаваше нежните ти извивки, сега очертава паласки и коремче.

И така осъзнаваш, че си се „сдобила“ с няколко килограма в повече и започваш да мислиш как да се избавиш от тях.

 

 

 

Почти всяка жена в даден момент от живота си е имала нужда да се „отърве“ от няколко килограма.

 

 

Но как всъщност става „трупането“ на излишни килограми?

Напълняването се изразява в задържане на течности и увеличение на обема на мастните тъкани до появата на мастни натрупвания.

Но как да отслабнем по лесен и здравословен начин?

 

 

 

 

 

При нелеката борба с килограмите на помощ отново идва Колагенът!

 

 

Той е протеин, а много медицински изследвания свързват протеиновите диети с намаляване на теглото.

  1. „Убива“ апетита - Колагенът засища организма като го снабдява с необходимите здравословни протеини, без да се увеличават нивата на инсулина. Също така е с 40% по-засищащ от другите протеини.
  2. Колагенът стимулира липолизата на мастните клетки по естествен начин, за разлика от липосукцията, криолиполизата и други по-агресивни методи на третиране.
  3. Спомага за пречистването на организма от токсини и течности.
  4. Подобрява нормалното функциониране на мастните клетки.
  5. Забавя адипогенезата – процесът на изграждане на мастната тъкан, специализирана да складира енергия под формата на мазнини.
  6. Забавя липогенезата – натрупването на мазнини в мастните клетки и ограничава растежа им.
  7. Бори се с целулита – това е така, защото целулитът е не само повърхностна промяна на кожата, а и е сигнал за нарушени колагенови връзки.

 

Борбата с килограмите не е лесна, но ако избереш правилния начин и средства, с които да си помагаш, става по-лека и постижима.

 

 

Сбогувай се с „досадните“ килограми и целулит с помощта на Колаген на прах и си върни самочувствието.

 

 

 

 

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още