• Начало »
  • Новини »
  • Сбогувай се с излишните килограми по лесен и здравословен начин

Сбогувай се с излишните килограми по лесен и здравословен начин

29 януари 2019
Сбогувай се с излишните килограми по лесен и здравословен начин

Усещаш, че любимите ти дънки са се „стеснили“, а прекрасната червена рокля, която красиво подчертаваше нежните ти извивки, сега очертава паласки и коремче.

И така осъзнаваш, че си се „сдобила“ с няколко килограма в повече и започваш да мислиш как да се избавиш от тях.

 

 

 

Почти всяка жена в даден момент от живота си е имала нужда да се „отърве“ от няколко килограма.

 

 

Но как всъщност става „трупането“ на излишни килограми?

Напълняването се изразява в задържане на течности и увеличение на обема на мастните тъкани до появата на мастни натрупвания.

Но как да отслабнем по лесен и здравословен начин?

 

 

 

При нелеката борба с килограмите на помощ отново идва Колагенът!

 

 

Той е протеин, а много медицински изследвания свързват протеиновите диети с намаляване на теглото.

  1. „Убива“ апетита - Колагенът засища организма като го снабдява с необходимите здравословни протеини, без да се увеличават нивата на инсулина. Също така е с 40% по-засищащ от другите протеини.
  2. Колагенът стимулира липолизата на мастните клетки по естествен начин, за разлика от липосукцията, криолиполизата и други по-агресивни методи на третиране.
  3. Спомага за пречистването на организма от токсини и течности.
  4. Подобрява нормалното функциониране на мастните клетки.
  5. Забавя адипогенезата – процесът на изграждане на мастната тъкан, специализирана да складира енергия под формата на мазнини.
  6. Забавя липогенезата – натрупването на мазнини в мастните клетки и ограничава растежа им.
  7. Бори се с целулита – това е така, защото целулитът е не само повърхностна промяна на кожата, а и е сигнал за нарушени колагенови връзки.

 

Борбата с килограмите не е лесна, но ако избереш правилния начин и средства, с които да си помагаш, става по-лека и постижима.

 

 

Сбогувай се с „досадните“ килограми и целулит с помощта на Колаген на прах и си върни самочувствието.

 

 

 

 

Кератинът е протеин, важен за кожата, косата и ноктите. Организмът ни го произвежда сам. Той дава сила и устойчивост на тъканите. Можем да подобрим здравето на косата с храни богати на кератин. Такива храни са бадеми, авокадо и яйца. Кератин може да се добави извън тялото с различни терапии. Кератиновите терапии възстановяват косата. Те я правят по-гладка и блестяща.

прочети още

В тази статия ще разберете истината за колаген за стави и как той може да поддържа здравословни стави, осигурява ставен комфорт и подобрява гъвкавостта.

прочети още

Клиноптилолитът е едно от най-изучаваните неща на планетата, обявен от Световната научна организация за минерал на XX век поради граничещите му с вълшебството качества. Използва се от десетилетия като мощен метод за пречистване на водата, в медицината, в козметичната индустрия за подмладяване на кожата, за бърз зарастък на обриви, рани, за забавяне на възпалителните процеси и много други.

прочети още