Остави отзив
Остави отзив

Седем неща, които може би не знаете за колагена на Neocell

21 декември 2016
Седем неща, които може би не знаете за колагена на Neocell

Колагенът на Neocell е много повече от прах и таблетки

 

 

Колкото и да сме уверени, че знаем всичко по даден въпрос или тематика, винаги се оказва, че има още информация, с която да дообогатим нашите познания. Бихме искали да споделим с вас няколко факта за продуктите на нашата компания Neocell, които вероятно са ви убягнали.

 

NEOCELL е компания, която произвежда хидролизиран колаген. Факт е, че има още много брандове, които правят същото. Ние обаче смело можем да твърдим, че сме много повече от това. Нашата продуктова линия е построена така, че да направи колагена лесно достъпен, а защо не и вкусен. Предлагаме колагенови продукти за следтренировъчно хранене, а също и подкрепа за нашите четириноги приятели.

 

Информацията до момента ви е напълно позната, нищо ново!

 

Какво още тогава имаме да споделим с вас? 

 

Традиционно, колагенът е прах, който се смесва с горещи или студени напитки. Е, ние сме една стъпка по-напред тъй като създадохме продукти, които позволяват лесно да приемате колаген. Нашите Beauty & Biotin Bursts са не само вкусни, но също така и лесни за прием. Можете да ги използвате като десерт след обяда си например.

 

Разработихме също така и течен колаген + C с вкус на нар - едно чудесно допълнение към шейкове, плодови води и пр., за да дадете силен прилив на антиоксиданти към вашето тяло.

 

 

 

Вашите следтренировъчни нужди от колаген и протеин са покрити


 

Ако се нуждаете от протеинов шейк след тренировка, нашата продуктова серия Collаgen Sport за възстановяване могат да ви бъдат от голяма полза. Формулата от суроватъчен протеин изолат, колаген и минерали, спомага тялото ви да се възстанови от тежките тренировки. Шейковете ни се предлагат с вкус на белгийски шоколад и френска ванилия. Опитайте го с вода или мляко, или да го добавите към вашето смути!

 

 

 

Колаген и за вашите четириноги приятели


 

Както всички добре знаем, кучетата и останалите домашни любимци могат да страдат от ставни и хрущялни заболявания. Но знаете ли, че има начин да им помогнете? Артропет е добавка на базата на колаген, извлечен от пилешки хрущял, който е естествен източник на колаген тип II, глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина. Той се предлага като дъвчащи таблетки с натурален вкус на пиле, който домашните любимци обожават! Научете повече за Колаген тип 2 Joint Complex.

 

 

 

Специализирани продукти за здрави стави


 

Докато колагенът подпомага цялостната функция на тялото, ние сме разработили и колаген-базирани продукти за специфичните области, които могат да се нуждаят от допълнително подсилване. Опитайте нашите продукти - идеална комбинация от четири основни съставки, които са насочени към постигането на гъвкавост и обхват на движението. В допълнение към самият колаген, това включва куркума и хиалуронова киселина. Вижте всички продукти с колаген за ставите

 

   

Нашият Collagen Beauty Builder е носител на награда най-добър продукт в категория коса, кожа, нокти и е естествено решение за сияен тен! Не забравяйте, че красотата идва отвътре. Всяка капсула съдържа хидролизиран супер колаген, хиалуронова киселина, алфа-липолиева киселина и биотин за да може кожата, косата и ноктите ви да бъдат в изряден вид. 

 

 

 

Продуктите на Neocell са леснодостъпни

 

В света на онлайн пазаруването, все още има някои продукти, до които искате да се докоснете преди да закупите. Често се случва качествените продукти да са труднодостъпни! Поради тази причина, ние сме се погрижили да направим нашите продукти леснодостъпни.

 

 

 

Предлагаме много повече от колаген!

 

Както вече сте разбрали, ние сме разработили продукти, които са много повече от просто колаген. Не спираме и никога няма да спрем да вярваме в силата на колагена, но също така открихме и много други витамини и минерали, които работят в съчетание с колаген, за да се създаде мощен и естествен начин да засияете отвътре. Това включва хиалуронова киселина, която е от решаващо значение за хидратацията на кожата и здравето на очите. Resveratrol - антиоксидант, който обикновено се среща в червеното вино, и макар със сигурност чаша вино да е наслада за нашите сетива, тя не винаги е решение на проблема. Нашият Resveratrol помага да се предотвратят уврежданията от свободните радикали, поддържа имунната система и функцията на черния дроб, а не на последно място - подобрява здравето на сърцето.

 

 

 

Продуктите на Neocell са тествани многократно и ползите от тях са научно доказани!

 

Едно от най-съществените неща, които бихме искали да знаете е, че нашите продукти са тествани над 150 пъти и ползите от тях са научно доказани! Neocell е носител на редица награди! Като лидери в нутрициологията, ние постоянно разработваме нови продукти, които са сертифицирани с GMP. Нашата „лаборатория за красота“ произвежда всеки продукт собственоръчно и гарантираме възможно най-висока чистота на колагена.


 

 

Ние сме много повече от една компания, произвеждаща колаген!

Кератинът е протеин, важен за кожата, косата и ноктите. Организмът ни го произвежда сам. Той дава сила и устойчивост на тъканите. Можем да подобрим здравето на косата с храни богати на кератин. Такива храни са бадеми, авокадо и яйца. Кератин може да се добави извън тялото с различни терапии. Кератиновите терапии възстановяват косата. Те я правят по-гладка и блестяща.

прочети още

В тази статия ще разберете истината за колаген за стави и как той може да поддържа здравословни стави, осигурява ставен комфорт и подобрява гъвкавостта.

прочети още

Клиноптилолитът е едно от най-изучаваните неща на планетата, обявен от Световната научна организация за минерал на XX век поради граничещите му с вълшебството качества. Използва се от десетилетия като мощен метод за пречистване на водата, в медицината, в козметичната индустрия за подмладяване на кожата, за бърз зарастък на обриви, рани, за забавяне на възпалителните процеси и много други.

прочети още