Стягащ гел за дупе Push Up 200 ml

  • Марка: 3SHENES

Това е комбинация на рутин (Витамин Р), екстракт от Phaseolus lunatus (маслен боб) и две матрикини (Pal-GHK и Pal-GQPR -извънклетъчни матрични пептиди, които регулират клетъчната активност).

 

 

Екстрактът от Phaseolus и рутинът антагонизират активираните възпалителни клетки, които са отговорни за разграждането на тъканите.

 

 

Матрикините стимулират възстановяването на увредената извънклетъчна матрица.

 

 

Възпалителната реакция започва, когато стриите все още не са видими и продължава с появата на розови, а след това и бели стрии.

 

 

Доказана ефективност

 

Дерматологично тестван продукт

 

Стяга и оформя задните части

 

Без парабени

 

 

Благодарение на своя мулти-активен комплекс, скулптуриращият гел за дупето PUSH-UP стяга и подобрява формата на задните части. За всеки тип кожа 

 

 

ТРАДИЦИОННО ПРИЗНАТИ СВОЙСТВА НА ОСНОВНИТЕ СЪСТАВКИ

 

 

REGESTRIL®

 

REGESTRIL® предотвратява и намалява стриите, като забавя разграждането и насърчава регенерирането на извънклетъчната матрица. Проведени са различни тестове за ефективност:

 

REGESTRIL® потиска, при определена и значителна доза, освободените протеолитични ензими при образуване на стрии.

 

Позволява борба с извънклетъчното разграждане, свързано с образуването на стрии чрез:

 

Противодействие на разрушителните ефекти на протеолитичните ензими.

 

Стимулиране на неосинтезата на матрични макромолекули.

 

Стимулира с + 102% синтеза на колаген I и намалява стриите с 72%.

 

 

BODYFIT®

 

BODYFIT® (глауцин-базиран) видимо намалява появата на целулит и спомага за подобряване на отводняването и разпространението на вода в тъканите. Немастната кожата възстановява своята твърдост.

 

Глауцинът е многофункционална молекула, която позволява на липолизата да стимулира и инхибира появата на нови адипоцити чрез регулиране на потока на калций.

 

Глауцинът насърчава мастната тъкан да се превърне обратно в мезенхимни тъкани с фибробластни характеристики.

 

Проведени са различни тестове за ефективност: Bodyfit® значително намалява скоростта на преадипоцитно съзряване. (превантивни действия). Стимулира липолизата и значително намалява нивото на адипоцитни мазнини.

 

В присъствието на Bodyfit® мастната тъкан е заменена с тъкан с фибробластни характеристики, притежаващи контрактилни свойства. (лечебно действие).

 

 

PHYTOTONINE ™

 

Питотонинът е направен от екстракти от Арника, Кипарис и Момкова сълза. Тези растения са богати на флавоноиди, сапонини и прцианидини.

 

Тъй като тези активни съставки имат витамин P активност, те насърчават микроциркулацията и съпротивлението на кръвоносните съдове.

55,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 55,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!