• Начало »
  • Новини »
  • Суха кожа без блясък? Възстанови бързо и лесно нейната естествена красота с Derma Matrix

Суха кожа без блясък? Възстанови бързо и лесно нейната естествена красота с Derma Matrix

27 март 2017
Суха кожа без блясък? Възстанови бързо и лесно нейната естествена красота с Derma Matrix

Всяка жена има в обкръжението си по една такава приятелка. Онази, която винаги изглежда сякаш излязла от корицата на списание, със сияйна кожа и свеж, равномерен тен. Освен това, тя изглежда много по-млада, от колкото всъщност е.

 

Имаш такава нали? За сметка на това, когато погледнеш в собственото си огледало виждаш суха, често лющеща се кожа с неравномерен тен и сив отблясък.

 

Мислиш си, че природата просто е била по-благосклонна към нея от колкото към теб и прибягваш до всякакъв вид процедури и козметични средства, за да постигнеш това, което за нея е сякаш дадено от природата.

 

 

Тайната, обаче не се крие в козметиката и скъпите процедури. Тя идва от вътре и има само едно име: хидратация!

 

 

Докато си млада, кожата ти е мека и нежна. Това е така, защото тя е добре хидратирана и съдържа достатъчно количество колаген. Този протеин, който съставя над 75% от тъкъните в тялото ти е основната съставка за добре хидратирана кожа.

 

За съжаление, с годините, нивото на колаген в организма ти започва рязко да намалява. Това води до редица промени в състоянието на кожата ти:

 

- Тя става суха и проблемна;

- Губи блясъка си;

- Губи еластичността си и това води до появата на бръчки;

- Тенът става неравномерен и се появяват петна;

- Кожата има сивкав цвят и уморен вид.

Подобни неща могат да повлияят негативно на самочувствието ти. Ако не искаш това да се случи, трябва да се погрижиш за кожата си и нейната хидратация възможно най-скоро. Здравословният начин на живот и приема на свежа и висококачествена храна е от огромно значение, но ако искаш да повишиш истински нивата на колаген в тялото си и да се оттървеш от всички тези проблеми, добре. Ако не искаш това да се случи, трябва да се погрижиш за кожата си и нейната хидратация възможно най-скоро.

 

 

Искаш да повишиш истински нивата на колаген в тялото си и да се оттървеш от всички тези проблеми?

 

 

Добре е да си набавиш допълнителна доза от протеина. Най-лесно това става чрез приема на чист колаген за пиене.

Специално създадената формула на този продукт е всичко от което се нуждаеш, за да поддържаш кожата си здрава, красива и добре хидратирана.

И, ако се чудиш как да избереш подходящ продукт за своя случай, Neo Cell предлагат точно това, от което се нуждаеш. Течният колаген за пиене Derma Matrix осигурява високотехнологична формула, предназначена да хидратира кожата отвътре. 

 

 

Продуктът с лекота:

 

 

- Хидратира кожата и връща мекотата й;

- Изглажда бръчките;

- Подобрява еластичността и здравия вид на кожата;

- Изравнява тена и подобрява цвета;

- Усвоява се напълно и по естествен начин от организма, правещ кожата на цялото ти тяло да изглежда млада и красива.

- Разтваря се мигновено във вода или сок, което улеснява максимално приема му.

 

Избери Derma Matrix и си осигури здравата и бляскава кожа, за която мечтаеш. По-лесно е от колкото мисли.

 

 

 

 

Красотата е нещо абстрактно, което за всеки човек може да изглежда по различен начин. Някои виждат красотата в хубава кожа и добре поддържана коса, други оценяват и грижата за ръцете и маникюра, а трети обръщат най-голямо внимание на облеклото.

прочети още

Красивата кожа не е даденост – всеки ден трябва да полагаме грижи за нея. Добра хидратация, нужните хранителни вещества, слънцезащита и качествени продукти за подхранване са необходими, за да се радвате на здрава и красива кожа.

прочети още

Мислиш си, че си болен от нещо и бързаш да посетиш лекаря си за консултация. Преди да го направиш, обаче, прочети това. Голяма част от тези проблеми се дължат на токсините в тялото ти.

прочети още