Супер Колаген (6,600 мг) Прах - Berry Lemon

 • Марка: NEOCELL

*Neocell.bg e официален представител на Neocell за България. Оригиналните продукти на Neocell имат защитен холограмен стикер за отличаване! За да сте 100% сигурни, че купувате оригинален продукт и да очаквате видими резултати, то на него трябва да има холограмен стикер с логото на Neocell.

 

 

Най-новият продукт от Neocell, който за кратко време се превърна в най-търсения и купуван продукт, е Супер Колаген Прах Berry Lemon. Съдържа 6,600 мг 100% чист натурален телешки колаген тип I и III и е разработен за 100% хидратация и еластичност на кожата. Въздейства директно и върху процесите на стареене, като ги ограничава и спира тяхното развитие.

 

 

Поддържа здравината и еластичността на кожата
Намалява фините линии и бръчки на лицето
Задържа влагата в кожата
Забавя процесите на стареене в тялото

Изгражда и подкрепя костната матрица
Здравява ставите и сухожилията
Заздравява косата и ноктите
Подпомага контрола на теглото

 

Супер Колаген Прах Berry Lemon е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва (2,000 далтона) и се усвоява на 100% от организма. Не съдържа: гмо; глутен; сакроза; нишесте; мая; жито; холестерол; мазнини; изкуствени оцветители; консерванти; пшенични и царевични производни; млечни производни.

 

Начин на прием: приемайте по една доза сутрин 30 мин. преди хранене. Разтворете 1 мерителна лъжичка в чаша с 200 мл. вода или портокалов сок. Разбъркайте добре. Препоръчителен минимален прием - 3 месеца. За постигане на максимален антиейдж ефект използвайте допълнително с хиалуронова киселина.

Не смесвайте с други протеинови напитки!

Опаковка за 1 месец прием.

 

* 8 от 10 жени препоръчват колагена на Neocell на приятелки и на семейството си. Редовната му упортеба се е превърнала в част от ежедневната им грижа за красотата и здравето им.

* 92% от жените, които са го използвали и продължават да го използват, категорично заявяват, че имат увеличение в хидратацията на кожата.

* 65% от жените са заявили, че имат по-гладка, стегната и мека кожа. 

 

 

Факти за Колагена, които може би не знаеш или е време да си примомниш:


Колагенът е протеин, но не обикновен протеин. Колагенът е основният структурен компонент на всички тъкани в тялото, осигурява силата, издръжливостта и устойчивостта, на който разчитаме ежедневно. Той определя структурната цялост на тялото ни и допринася много за нашата жизненост, която обикновено се свързва с младостта. С течение на времето нашето тяло започва да остарява, а колагенът да намалява и способността на тялото ни да се регенерира също. Всичко това води до намаляване на колагена с въразстта. 


Намаляване на колагена с възрастта:


Макар и в изобилие по време на младостта, естественият синтез на колаген в организма обикновено се забавя с 1,5% годиш но, след 25 – годишна възраст. Вследствие на това, колагеновите влакна стават крехки и започват да се разпадат, което води до много от признаците на стареене, като бръчки, наранявания на сухожилията и болки в ставите. Ето защо, приемането на колаген е от изключителна важност, за да поддържаме младостта и
жизнеността.Красота:


- 70% от кожата се състои от колаген тип 1 и 3.

- Колагенът спомага транспортирането на хранителни вещества към космения вал.

- Колагенът поддържа здравината и дебелината на косата и ноктите.

 
Кости:


- Над една трета от здравата кост се състои от колаген. Колагенът подпомага възстановяването и образуването на нова тъкан. В зависимост от начина, по който е подреден, колагенът формира основата за здрави кости или мека и гладка кожа.


Стави:


- 100% от сухожилията са изградени от колаген тип 1 и 3
- 86% от връзките между ставите са изградени от колаген тип 1 и 3
- 60% от хрущялите са изградени от колаген тип 2

 

 

 

 

Биоактивният Колаген на Neocell е комплексен структурен протеин, който поддържа здравината и гъвкавостта на кожата, мускулите, венците, зъбите, очите, косата и ноктите. Той въздейства директно върху процесите на стареене, като ги ограничава и спира тяхното развитие.

Тъй като с напредване на възрастта производството на колаген в тялото се забавя, колагеновите влакна стават крехки и започват да се разпадат, в следствие на което настъпват много от издайническите признаци на стареене - отпуснатост на кожата, бръчки, травми на сухожилията и остеоартрит.

 

Супер Колаген намалява дълбочината на бръчките с 26 %, увеличава хидратацията в кожата с 50 %, намалява порите с 35 % и повишава еластичността на кожата с 19%.

Супер Колаген е клинично тестван и помага за изглаждането на бръчките, поддържа еластичността на кожата и нейната хидратация, премахва целулит и акне, а също така заздравява косата и ноктите. 

Супер Колаген е тип I и III, който се съдържа естествено в организма и е 100 % натурален. Съдържа уникален аминокисленинен комплекс от 19 от най-важните аминокиселини, като lisine; proline; hidroxylisine и hidroxyproline, които стимулират производството на нови колагенови влакна в организма.

 

Днес Neocell е марка колаген #1 предпочитана от американците и лидер в областта на продукти с anti-age ефект.

 

 

 

 

 

 

Съдържание в 1 лъжичка:

 • 100% чист биоктивен и хидролизиран телешки колаген тип I и III - 6600 мг.

 

 

 

Съдържание на аминокиселини в 100 гр.

 • Glycine: 22.65%
 • Proline: 13.65%
 • Hydroxyproline: 12.87%
 • Glutamic Acid: 9.40%
 • Alanine: 8.40%
 • Arginine: 7.80%
 • Aspartic Acid: 5.60%
 • Lysine: 4.10%
 • Serine: 3.20%
 • Leucine: 2.80%
 • Valine: 2.30%
 • Phenylalanine: 1.90%
 • Threonine: 1.80%
 • Isoleucine: 1.20%
 • Methionine: 0.68%
 • Histidine: 0.67%
 • Hydroxylysine: 0.60%
 • Tyrosine: 0.30%
 • Cystine: 0.08%

 

 

Най-добър продукт за красота за 2013г; 2014г и 2017г.на Betternutrition USA!

 

                      

 

Притежава GMP сертификат за качество!

 

 

Още от самото си създаване Neocell са фокусирани в производстсвото на натурален колаген от най-високо качество и ефективност на съставките. Всички продукти притежават GMP сертификат за качество, което означава, че всички съставки са преминали през лабораторен анализ с над 150 теста за качество.

 

Вече повече от 20 години, NeoCell е лидер в разработването и производството на първокласни формули против стареене и е водеща марка колаген в света. Продуктите на компанията са на естествена основа, а не синтетични и са предназначени за предоставяне на здраве, красота и общо благосъстояние на тялото. 

 

 

GMP сертификат за качество!

 

 

 

 

Catalog_Neocell_1.pdf
55,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 55,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!