• Начало »
  • Новини »
  • Тренираш усилено? Ето от какво имаш нужда за незабавно възстановяване

Тренираш усилено? Ето от какво имаш нужда за незабавно възстановяване

13 март 2017
Тренираш усилено? Ето от какво имаш нужда за незабавно възстановяване

Защото резултатите от тренировката ти няма да са същите, ако не възстановиш силите си.

 

 

Като един съвременен човек, знаеш, че можеш да постигнеш всичко, което си поставиш за цел. Работиш здраво и неуморно, за да получиш онова, което искаш. И го получаваш. Същото се отнася и щом стане въпрос за тялото ти. Знаеш, че ако искаш да имаш красива и добре оформена фигура, трябва да тренираш усилено и постоянно за постигането на перфектни форми. 

 

 

Физическото натоварване е жизнено важно не само за красотата, но и за здравето на твоето тяло. Затова тренировките ти трябва да са достатъчни, за да ти осигурят нужната доза движение.

 

 

Често, в желанието си да постигнеш по-бързо определен ефект и да изваеш дадена част от тялото си, го натоварваш с допълнителни упражнения и по-дълги тренировки. Това от една страна е добре, от друга може да доведе до травми и болка.

 

 

 

За да го предотвратиш, трябва да позволиш на тялото си да се възстанови напълно, преди отново да го подложиш на поредната ударна серия упражнения. 

 

 

За да отпочине тялото ти след тренировка и да възстанови силите си, то има нужда да премине през няколко фази:

 

 

1. Зареждане – мускулите ти имат нужда от нова енергия, която да възвърне нормалното им състояние.

 

2. Възстановяване – след тренировка, защитните сили на организма ти спадат и трябва да бъдат възстановени.

 

3. Регенериране – при тренировка, съединителната тъкан, ставите и сухожилията се натоварват и започват да се.

износват. Това може да доведе до болка и по-сериозни проблеми, ако не им бъде дадено достатъчно време да се възстановят.

 

4. Балансиране – усилените тренировки отнемат от тялото ти жизнено важни за него витамини и минерали. За да върнеш баланса си трябва да осигуриш на тялото си така ценни за него хранителни вещества.

 

И така, вече знаеш, от какво има нужда тялото ти, за да се възстанови след усилена тренировка.

 

 

 

Въпросът сега е как да му осигуриш тези неща?

 

 

Почивката понякога може да отнеме прекалено много време, а правилното хранене невинаги е достатъчно, за да си набавиш всички необходими вещества.  Затова имаш нужда от нещо допълнително, което да подпомогне бързото и качествено възстановяване.

 

 

Тук идва на помощ КОЛАГЕНЪТ. Този ценен за тялото протеин изгражда над 75% от тъканите. Именно за това, той е и всичко, от което се нуждаеш, за да възстановиш бързо тялото си, ако тренираш усилено.

 

 

Приемайки суроватъчен протеин изолат с колаген, ще: 

 

   - Осигуриш градивен материал за мускулите си;

 

   - Стимулираш производството на растежен хормон;

 

   - Подхраниш сухожилията и ставните си връзки, намалявайки или елиминирайки напълно болката след тежка тренировка;         

                                                

   - Ще си осигуриш доза ценни за тялото ти витамини и минерали.

 

Можеш да си осигуриш всички тези неща само с един продукт - Супер Колаген на Прах на Neocell.

 

 

Този продукт:

 

   - E eдинственият с много високо съдържание на 100% усвоим от организма колаген, ценен елемент за правилното функциониране на тялото.

 

   - Tой снабдява организма с L-Глутамин, най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло, участваща в превръщането на глюкозата в енергия.

 

   - А ценните аминокиселини, които тялото ти ще получи, приемайки Супер Колаген на Прах, идват от богатият на аминокиселини му състав. 

 

И така, ако искаш да възстановиш тялото си бързо след тренировка вземи Супер Колаген на Прах.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                      

                                                                                                                                                  

 

 

 

Хиалуроновата киселина е бистра, гелообразна субстанция, естествено произведена от нашето тяло. Тя е важен свързващ водата структурен компонент на двата горни защитни слоя на нашата кожа, епидермиса и дермата. Една от най-важните ѝ функции е това, че осигурява както биохимична, така и структурна подкрепа за околните клетки и увеличава съдържанието на вода в нашата кожа.

прочети още

Колагенът на прах е достъпен под формата на хранителна добавка, направена от много малки парчета протеин, извлечени от животински източници. Колагенът на прах се препоръчва като средство за поддържане здравето на кожата, костите и ставите, чревната лигавица и има множество начини на приложение – разтворен във вода, чай, кафе и дори смути.

прочети още

Колагенът е структурен протеин, който е ключов компонент на хрущялите, костите и други тъкани както при животни, така и при хора. Малко известен факт е, че има поне 16 вида колаген познати до момента, включително тип 1 и тип 2 са най-известните.

прочети още