Остави отзив
Остави отзив

Здравословно хранене с колаген в кухнята

2 април 2018
Здравословно хранене с колаген в кухнята

Всички сме чували как красотата започва отвътре!

 

И това не може да бъде повече вярно. Сигурна самата ти си забелязвала - при възникване на най-малката аномалия в организма ти,  веднага си проличава върху обичайните заподозрени  - кожата, косата и ноктите. Появяват се неприятни проблеми като пъпки, запушени пори, маникюрът се отчупва досадно лесно, а косата губи предишната си красота. За да се погрижим да избегнем всичко това, трябва да работим от вътре навън. А най-добрият начин да направим това е с помощта на колагена.

 

 

Защо?

 

Макар и да не може да се отрече, че е важно да снабдяваме кожата си с добър хидратант, не можем да игнорираме факта, че и най-скъпият крем работи само повърхностно. А най-често проблема дори не се намира там. Тялото ни има начини да ни сигнализира, когато има проблем, стига да го слушаме. Когато започнем да се разболяваме или не се храним достатъчно пълноценно, се появяват предупредителните знаци във външния ни вид. Не може да очакваме да излекуваме това, когато единствено третираме страничния ефект, вместо първоначалния източник. Добрите продукти могат да покажат резултат за момента, но това ще е за кратко. За да възвърнем предишната си красота и здраве, трябва да комбинираме козметичните процедури с нещо, което да подобри цялостното ни здраве. Така ще усилим ефекта на продуктите и ще си осигурим дълготрайност в резултата.

 

 

 

Какво мога да направя?

 

Можем да направим това чрез здравословно хранене и цялостна грижа за благосъстоянието ни. Редовните тренировки и прием на по-големи количества вода са само една част от процеса. В днешно време дори да се радваме на най-добрите условия на живот, шансовете да се окаже всичко това недостатъчно са големи. Обкръжаващият ни свят предразполага към това – въздухът е замърсен, храната често се оказва некачествена, а ние сме постоянно подложени на стрес и напрежение, което единствено прави нещата по-зле. Затова трябва да помагаме на организма си повече от всякога. Точно тук идва и редът на колагена. Той ще третира проблемите, които може да изпитваш и ще предотврати нови. Сама ще се убедиш, че е проработил, когато видиш промяната във външния си вид – кожата ти ще бъде по-хидратирана, еластична и без несъвършенства, ноктите ти ще заздравеят, а косата ти ще сияе – по-здрава от всякога.

 

 

 

Как?

 

От NEOCELL ти предлагаме много варианти,  с които да си набавиш нужния колаген – опциите са толкова разнообразни, че всеки може да намери най-подходящия вариант за него. Но от опит знаем, че е най-лесно да го сложиш в шкафа в кухнята, наред с другите необходими съставки, и така да си позволиш да го добавяш във всичко, което ти хрумне. Остави нещата в ръцете на професионалния готвач вътре в теб и дай шанс на нашия Супер Колаген Прах да направи своята магия с ястията ти, така че те да станат в пъти по-полезни.

 

Ако ли пък се чудиш каква рецепта ще е подходяща, посети нашия раздел по темата – Готви с колаген. Там ще откриеш много идеи и най-вече вдъхновение да хванеш любимата кутия Неосел и да се позабавляваш с интересни ястия.

 

Готвенето с колаген не само че ще помогне значително да подобриш себе си, здравето си и външния си вид, но и със сигурност ще те издигне в очите на приятелите ти. Става все по-модерно да добавяш лъжичка от добавката към храните си. Известните личности от цял свят го правят, присъедини се и ти към тях!

 

Ако искаш да последваш изцяло техния пример, направи снимка с кутията на NEOCELL и я сподели в социалните медии. Навсякъде го правят и можеш да си сигурна, че ще изглежда повече от страхотно на стената ти… Това е разбира се само ако си готова да споделиш новата си тайна за красота! Тагни ни на снимката, за да ни покажеш, че харесваш продукта – от екипа ще се радваме да чуем мнението ти.  

Хората и животните притежава различни механизми, които им помагат да се приспособят в оцеляването и ежедневието си. Един общ такъв механизъм, който при нас сякаш вече има по-силно изразена естетическа роля, са ноктите.

прочети още

Колагенът е известен със способността си да предотвратява и забавя стареенето на кожата. Усвояване на допълнителен колаген чрез добавки и кремове е чудесна стъпка към един по-свеж младежки вид, а формулиран с други ценни съставки, които подкрепят структурата на кожата, като хиалуронова киселина, може да се радваме на още по-добри резултати.

прочети още

Колагенът е изключително актуална тема в индустрията за здраве и уелнес, като много хора се обръщат към добавки и продукти за грижа за кожата, които съдържат този протеин с надеждата да подобрят кожата, ставите и цялостното си здраве. Колагенът е важен за телата ни и става все по-важен с течение на времето, защото производството му намалява, а ние се нуждаем от него за здрави стави, хубава кожа и коса.

прочети още