Зеолитмед 500 mg. - 600 капсули

Промоцията е валидна до 31.07.2024г.

 

Зеолитът (клиноптинолит) e един от най-мощните антиоксиданти на планетата.

 

Той е обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, поради граничещите му с вълшебство качества и все по-нарастващото му използване за детоксификация на организма.

 

Истински дар от майката Природа, зеолитът едва наскоро бива разкрит със свойствата си на “чудодеен” минерал. Функцията му е да стимулира отделянето на необходимите стволови клетки, възвръщащи здравето дори там, където официалната медицина е безсилна.

 

Зеолитът с търговска марка ZeolithMed e клинично тестван и сертифициран със сертификат за Мединско Изделие и е напълно безвреден и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. 

 

Зеолитът е порест минерал, съставен предимно от водни алумосиликати на натрия и калция, силиций и кислород. Той е мощен абсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита.

 

Именно тази структура придава на зеолита тези уникални свойства. Зареден с отрицателно електричество минералът дава възможност да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, зеолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване.

 

Как зеолитите абсорбират токсините?

 

Зеолитите имат естествено срещаща се микропореста структура, което означава, че имат хиляди малки каналчета в тях, през които големи количества токсини и тежки метали, които са вредни за вашето здраве, могат да бъдат уловени и отстранени от организма.

 

Тези супер абсорбиращи минерали съдържат силиций и отнемат между 50 и 50 000 години, за да се образуват естествено в природата. Учените са измислили начини за синтетичното им производство, което значително ускорява този процес, но ние се интересуваме повече от естествените версии и техните здравни ползи.

 

Той има силно имуностимулиращо и противогрипно въздействие върху човешкия организъм! 

 

  • Стабилизира функцията на имунната система осигурявайки ѝ перфектна защита срещу различни болести.
  • Подпомага за пречистването на отровите в организма, поети чрез въздуха и храната.
  • Подпогама за детоксикацията на черния дроб от инфекции, наркотични вещества, пестициди, лекарства, алкохол.
  • Допълва лечението на вирусен хепатит и цироза.
  • Подпомага за превенция на черния дроб от лекарства, причнияващи му стрес.
  • Неутрализира промишлени отрови.
  • Стимулира перисталтиката на червата.
  • Подпомага отстраняването на свободните радикали от тялото.
  • Помага за поддържането здравината на клетъчните мембрани.
  • Действа като мощен антиоксидант.

 

Мощен антиоксидант. През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Зеолитът е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали.

 

Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, алуминий, кадмий, олово, цинк, хром/

 

Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).

 

Проучванията показват, че приемането на зеолити като медицинско изделие може да бъде толкова ефективно за премахване на токсичните метаболити, че те могат да се използват като допълнение към традиционните медицински лечения като химиотерапия и лекарства. Те се прилагат най-често за лечение на диабет и сърдечни заболявания, за да се възстанови определен хормонален баланс или да се коригира друг проблем, свързан със самото заболяване.

 

Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най - вече от лошо или неправилно хранене.

 

Помага на организма да регулира биохимичния си баланс. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.

 

Подпомага за пречистването на бъбреците и жлъчката от песъчинки. Единственият минерал, който е полезен при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми.

 

Подпомага за нормализиране на кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта, също така е полезен при язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

 

Капсулите Зеолитмед са подходящи за хора със забързано ежедневие и неправилни навици на живот и хранене. Приемането на Зеолит Мед, като медицинско изделие ви гарантира детоксикация на организма и предпазване от различни заболявания пречинени от натрупването на токсини в организма.

 

 

 

 

 

 

Предназначение: за вътрешна употреба.

 

Състав: 100% чист зеолит (клиноптинолит) на прах в желатинова капсула.

 

Медицинско изделие + CE сертификат.

 

Дозировка и прием: От 2 до 6 капсули на ден. Първите 3 дни се започва с 2 капсули на ден с чаша вода (250 мл). След това през вторите 3 дни увеличите приема на 2 пъти по 2 капсули, сутрин и вечер. След 6 дни от приема увеличете на 3 x 2 капсули на ден след храна с чаша вода (250 мл.) сутрин, обед и вечер.

 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза : от 6 капсули на ден!

 

По време на прием на Зеолит Мед да се приема по 2-3 литра вода на ден! 

 

Детокс със Зеолитмед се прави два пъти в годината, пролет и есен, като продължителността на курса е 45-60 дни.

 

Опаковка за 100 дни, при 6 капсули дневен прием.

 

Медицински продукт да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

 

Да се съхранява на хладно и сухо място,недостъпно за малки деца!

 

Да не се приема в случай на нарушена бъбречна функция (напр. бъбречна недостатъчност).

 

В случай на намалена бъбречна функция, бременност или кърмене, както и за употреба на деца под 12 години трябва да се използва само след консултация с лекар. 

 

Да не се вдишва или прилага върху очите. В случай на контакт с очите, измийте с обилно количетво вода.

 

Да не се използва непрекъснато. Преустановете употребата, ако забележите необичайни ефекти.

 


Зеолитмед е сертифициран от най-големият Швейцарски институт по качество Quality Service! 

 

Виж сертификата тук:

 

 

ZEOLITE_BENTONITE_Certificate_EPT0477.MDR.23-5277_20231103_1_.pdf
207,00 лв. 165,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!