Зеолитмед 500 mg. - 600 капсули

Зеолитът (клиноптинолит) e един от най-мощните антиоксиданти на планетата.

 

Той е обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, поради граничещите му с вълшебство качества и все по-нарастващото му използване за детоксификация на организма.

 

Истински дар от майката Природа, зеолитът едва наскоро бива разкрит със свойствата си на “чудодеен” минерал. Функцията му е да стимулира отделянето на необходимите стволови клетки, възвръщащи здравето дори там, където официалната медицина е безсилна.

 

Зеолитът се счита за напълно безвреден и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. Това включва бебета, деца, бременни жени и кърмачки.

 

Зеолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Той е мощен абсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита.

 

Именно тази структура придава на зеолита тези уникални свойства. Заредената с отрицателно електричество минералът дава възможност да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, зеолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване.

 

Той има силно въздействие върху човешкия организъм.

 

Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната. 

 

Мощен антиоксидант. През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Зеолитът е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали.

 

Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/

 

Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).

 

Намялва риска от развитие на ракови клетки.

 

Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най- вече от лошо или неправилно хранене.

 

Помага на организма да регулира биохимичния си баланс. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.

 

Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

 

Единственият минерал, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми.

 

Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта, също така помага при язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

 

Капсулите Зеолитмед са подходящи за хора със забързано ежедневие и неправилни навици на живот и хранене. Приемането на Зеолитмед Капсули ви гарантира детоксикация на организма и предпазване от различни заболявания пречинени от натрупването на токсини в организма.

 

Предназначение: за вътрешна употреба.

 

Състав: 100% чист зеолит (клиноптинолит) на прах в желатинова капсула.

 

Дозировка и прием: От 2 до 6 капсули дневно. Първата седмица се приемат по 2 капсули дневно след храна с 250мл вода. След това може да увеличите приема по 2 x 2 капсули на ден след храна. Максимален прием 3 x 2 капсули на ден след храна с обилно количество вода.

 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза : от 6 капсули на ден!

 

По време на прием на Зеолит Мед да се приема по 2-3 литра вода на ден! 

 

Опаковка за 100 дни.

 

Медицински продукт да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

 

Да се съхранява на хладно и сухо място,недостъпно за малки деца!

 

Да не се приема в случай на нарушения на бъбречната функция (напр. бъбречна недостатъчност).

 

В случай на намалена бъбречна функция, бременност или кърмене, както и за употреба на деца под 12 години трябва да се използват само след консултация с лекар. 

 

Да не се вдишва или прилага върху очите. В случай на контакт с очите, измийте с обилно количетво вода.

 

Да не се използва непрекъснато. Преустановете употребата, ако забележите необичайни ефекти.

 


Зеолитмед е сертифициран от най-големият Швейцарски институт по качество Quality Service! 

 

Виж сертификата тук:

ZBV-Zertifikat_EN_ISO13485_Medizinprodukte-QMS_7_1__1.pdf
207,00 лв. 165,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!